Şimdi Ara

###Turkcell T20 Custom rom - cepTsonic V3 - Overclock / Nfc / 5mp Kamera / CWM Recovery### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
35.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceptsonic' i kurdugumdan beri WiFi ile internete bağlanamıyorum yahu 2g veya 3g ile bağlantı var ama ne gariptirki wifi de modeme bağlandı gözüküyor ama internete giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 5 Kasım 2011; 1:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yankee.

Ceptsonic' i kurdugumdan beri WiFi ile internete bağlanamıyorum yahu 2g veya 3g ile bağlantı var ama ne gariptirki wifi de modeme bağlandı gözüküyor ama internete giremiyorum

Kardeş bende de aynı sorun vardı. Çözümü yazıyorum.

Önce wi-fi bağlantını aç
    Set DNS programı var ana menüde onu aç
    Superuser erişim hakkı isterse allow de
    Sonra yeni bir menü açılacak oradaki üstteki kutucuğa tıkla ve DHCP/disable'yi işaretle
    DNS :1
    DNS :2 satırları boş görünecek sonra Apply'e tıkla

Artık sorun çözülmüştür. Ben bu şekilde hallettim sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

quote:

Orijinalden alıntı: .Yankee.

Ceptsonic' i kurdugumdan beri WiFi ile internete bağlanamıyorum yahu 2g veya 3g ile bağlantı var ama ne gariptirki wifi de modeme bağlandı gözüküyor ama internete giremiyorum

Kardeş bende de aynı sorun vardı. Çözümü yazıyorum.

Önce wi-fi bağlantını aç
    Set DNS programı var ana menüde onu aç
    Superuser erişim hakkı isterse allow de
    Sonra yeni bir menü açılacak oradaki üstteki kutucuğa tıkla ve DHCP/disable'yi işaretle
    DNS :1
    DNS :2 satırları boş görünecek sonra Apply'e tıkla

Artık sorun çözülmüştür. Ben bu şekilde hallettim sorunu.

Teşekkürler bendede aynı sorun vardı. Dns iptal ettikten sonra internete girin, daha sonra tekrar SetDNS ile dns'i aktif edebilirsiniz..

• Rom çok güzel arkadaşlar ısrarla tavsiye ederim. Gayet stabil ve hızlı. Yalnız launcher pro'da menüye girdiğimde menü aşağı doğru kayıyor yana doğru kayma ayarını bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bayramınız mübarek olsun.

EDİT : Ayarı bir türlü bulamayınca Go Launcher yükledim. Harika bir launchermiş. Yüklemeyen çok şey kaçırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkolmurat -- 6 Kasım 2011; 14:25:52 >
  • Bendede reclusive arkadaşta olan hata oldu waiting for device diyip öyle kalıyor konuyu açan arkadaştan yardım bekliyorum.
  • Herşey için teşekkürler ancak benim gibi Android'de bu tarz şeylerde yeni olan arkadaşların da fazla birşey anlayabildiğini düşünmüyorum. Çünkü konu ve açıklamalar çok dağınık. Anlattığın hiçbir şeyi yapamadım. Amacım sana laf söylemek ya da ne yapman gerektiğini anlatmak değil sakın yanlış anlama. Çünkü bu olayı yapamayan bir çok kişi olduğunu düşünüyorum. Dört saattir uğraşıyorum ve elimde olan sıfır. İndirilicek dosyaları indiriyorum ama hangisi hangi sıra ile ne yapılacak karman çorman.. Lütfen..

NOT: 4pranax çok teşekkür ederim. Konuyu çözdüm ama bazı yerlere başvurmam gerekti. Farklı sitelere. İsim vermiyorum. Ama konu burada ki ile aynı, tek problemi yukarıda belirttiğim gibi karışıklık. Çok teşekkür ederim. Gereksiz uygulamalardan kurtuldum. Şu an cepTsonic V2! yi roomladım. Bir problem olursa seni buluruz :) Çok teşekkür ederim..
    Dip not: Mesajı silmiyorum buraya bir çeki düzen ver lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spee-D -- 15 Kasım 2011; 23:15:08 >

• v1 çok donma yapıyordu. Bakalım v2 nasılmış. Teşekkürler..
  • arkadaşlar benim sorunum aslında cwm ile ilgili ben herseyi yaptım bitti rom güzel ama ne zamantelefonu sarza taksam acıp kapasam cwm menu cıkıyor bu menuyu nasıl kapatcam ben yaa yardım edin lütfen
  • yükleyemedim hocam, can't open /sdcard/cepTsonic v2.zip (bad) hatası alıyorum insatallation aborted diyor

ayrıca şu da var

signature verification failed

edit: yükledim ama nasıl tam olarak bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakican88 -- 19 Kasım 2011; 2:53:30 >
  • Usb bağlantım bozuldu romdan sonra.PC usb bağlantı hatası veriyor.Cihaz Sadece şarj alıyor.Bundan sonra attığım tüm romlarda ceptsonic logosuyla açılıyor cihaz.
  • ceptsonic v2 de titreşim çalışmıyor, bilginize...3 tane t20 ye kurdum netice aynı.
  • *İşlerim dolayısıyla konuyu çok fazla takip edemiyorum.O yüzden kusura bakmayın arkadaşlar :)

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Bendede reclusive arkadaşta olan hata oldu waiting for device diyip öyle kalıyor konuyu açan arkadaştan yardım bekliyorum.

reclusive alt mesajında çözümü belirtmiş :

quote:

Orijinalden alıntı: reclusive

waiting for device hatasını birtek benmi alıyorum ne yaptıysam olmadı hep aynı hata işlemleri doğru yaptığıma eminim zaten zor bi işlem değil ama waiting for device diye hata veriyor 5.adımda.işletim sistemim windows 7 Home basic

Edit:Sorunu çözdüm arkadaşlar aynı hatayı alan varsa yazdıklarımı uygulasın.

1- Başlat Menüsü arama satırına Aygıt yükleme ayarlarını değiştir yazıp Enter'a basın.

2-Evet bunu otomatik olarak yap seçeneğini seçin tamam deyin artık hata almazsınız.

--------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: bakican88

yükleyemedim hocam, can't open /sdcard/cepTsonic v2.zip (bad) hatası alıyorum insatallation aborted diyor

ayrıca şu da var

signature verification failed

edit: yükledim ama nasıl tam olarak bilmiyorum

Cwm Recovery yüklü olması lazım normal recovery ile yüklemeniz mümkün değil.İlk mesajda yükleme talimatları mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmercan

arkadaşlar benim sorunum aslında cwm ile ilgili ben herseyi yaptım bitti rom güzel ama ne zamantelefonu sarza taksam acıp kapasam cwm menu cıkıyor bu menuyu nasıl kapatcam ben yaa yardım edin lütfen

Cwm Recovery için henüz bu sorun düzeltilmiş değil.Düzeltildiğinde konuyu güncelleyeceğim.

Eğer isterseniz burdan orjinal recovery ekranını yükleyebilirsiniz:
    http://www.mediafire.com/download.php?c9nae5mcg5mb0e2

quote:

Orijinalden alıntı: sercansaim

Usb bağlantım bozuldu romdan sonra.PC usb bağlantı hatası veriyor.Cihaz Sadece şarj alıyor.Bundan sonra attığım tüm romlarda ceptsonic logosuyla açılıyor cihaz.

Driverları silip tekrar kurmayı deneyin . V2 de açılış logosu değiştirildi ve bazı hatalar düzeltildi onu kullanmanızı tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

ceptsonic v2 de titreşim çalışmıyor, bilginize...3 tane t20 ye kurdum netice aynı.

Titresim normal bir şekilde çalışmakta.Telefondan Ayarlar-Ses-Titreşim bölümünden "Her zaman" olarak değiştirin düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4pranax -- 19 Kasım 2011; 23:13:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Morfildor

Tebrikler. Rom gerçekten harika. Fakat romu yüklediğimden beri telefon wi-fi'a bağlıyken marketten yükle dediğimde telefondan indirme başlamıyor. Herşeyi telefondaki marketten indirmek zorunda kalıyorum. Bu konuda bir bilginiz varmı acaba ?

Edit: Bu problem kendi kendine çözüldü... Şimdi yeni sorunum uygulamaların default yüklenme alanını sd kart olarak seçtiğim sekme uygulama ayalarlarında bulunmamakta... Bütün uygulamalar telefonun dahili hafızasına yükleniyor. Bunu nasıl çözerim ?

bir kere appinstaller uygulamasına girip çıkmanız gerekiyor. o zaman menüye o ayarı yaptıgınız sekme gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4pranax

Titresim normal bir şekilde çalışmakta.Telefondan Ayarlar-Ses-Titreşim bölümünden "Her zaman" olarak değiştirin düzelecektir.

Düzelmiyor...
  • v1 romunu bayadir kullaniyordum v2 ini de oyle gayet basarili bir çalışma tebrik ederim. launcher ini kullanmiyorum ama turkcell orjinal romdan cektim orjinalini kullaniyorum sıkılınca go launchere geçiyorum. CyanogenMod a nfc ekleyip duzenlemeyi falan dusundun mu bence cok basarili olur. ayarlar kismi siyah falan oluyo cok hosuma gitti benim bi de ayrica o modda telefonda konusmak cok guzel oluyo bi deneyin derim farkettigim birsey de android 2.3.7 ydi benim yukledigim ama nfc yi kullandigim icin senin rom unu kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catlax66

v1 romunu bayadir kullaniyordum v2 ini de oyle gayet basarili bir çalışma tebrik ederim. launcher ini kullanmiyorum ama turkcell orjinal romdan cektim orjinalini kullaniyorum sıkılınca go launchere geçiyorum. CyanogenMod a nfc ekleyip duzenlemeyi falan dusundun mu bence cok basarili olur. ayarlar kismi siyah falan oluyo cok hosuma gitti benim bi de ayrica o modda telefonda konusmak cok guzel oluyo bi deneyin derim farkettigim birsey de android 2.3.7 ydi benim yukledigim ama nfc yi kullandigim icin senin rom unu kullaniyorum.

turkcell orjinal rom'unun launcherını nasıl çektin? mümkünse biz de faydalanalım..
  • orjinal t20 yi kur kur hocam sonra onu rootla. ardindan root explorer kur cihaza system app den almak kaliyo geriye. cwm recoveryi kur ondan sonra rootlamayi dene yada hafiza kartinda ext3 lu alan varsa orjinal recoveryi dene. bende orjinal recovery le o malum hatayi aliyodum cok daha sonra ext3 bolumunu olusturmustum ve turkcell romu yukledim recoveryi yuklemeyi unutmusum orjinal recoveryle acildi bi deneyim dedim baktim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

quote:

Orijinalden alıntı: Morfildor

Tebrikler. Rom gerçekten harika. Fakat romu yüklediğimden beri telefon wi-fi'a bağlıyken marketten yükle dediğimde telefondan indirme başlamıyor. Herşeyi telefondaki marketten indirmek zorunda kalıyorum. Bu konuda bir bilginiz varmı acaba ?

Edit: Bu problem kendi kendine çözüldü... Şimdi yeni sorunum uygulamaların default yüklenme alanını sd kart olarak seçtiğim sekme uygulama ayalarlarında bulunmamakta... Bütün uygulamalar telefonun dahili hafızasına yükleniyor. Bunu nasıl çözerim ?

bir kere appinstaller uygulamasına girip çıkmanız gerekiyor. o zaman menüye o ayarı yaptıgınız sekme gelecek

Appinstaller'ı bulamıyorum. Eskiden menüde simgesi vardı... Yeni rom la kaldırılmış simge. Nerden ulaşabilirim ?

• Hmm custom romda yoksa bulmanız biraz zor gibi.
  • Öncelikle eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş :) Görür görmez yüklemiştim zaten ama ben bi hata buldum v2 kurduğum arkadaşlarla da sorunu tespit ettik :( Sorun bazen sms ler gelmiyor gönderiyor ama telefna her ne olursa olsun smsler gelmiyor bu sorun çözülürse çok güzel olur aksi takdirde bu roomu kullanmak saçmalık olur...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.