Şimdi Ara

Turkcell T50 Hakkında birkaç sorum var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Ben birkaç aya inşallah yeni bir telefon almayı düşünüyorum.2.akıllı telefonum olacak.Ben T50 almayı düşünüyorum.Rami yeterli geliyor bana.İşlemcisini falanda beğendim.Son olarak da bir de size sorayım dedim.Sizce alsam mı yoksa.Bu telefonumla mı devam etsem.Telefonum:Galaxy Ace 2.Telefonumu değiştirmek için sebebim ise arkadaşlar oyun oynarken falan bazen takılıyor.Daha sonra ekran kapanıyor ama altta tuş ışıkları falan yanıyor.Kilit sesi 1 dakika içinde geliyor.Bu arada arkadaşlar yazmayı unutmuşum.Ben avealıyım.Telefon turkcell bayilerinde satılıyor.Alabilmem için illaki turkcell li olmam mı gerek yoksa başka operatörlü olup da alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR33D3 -- 9 Eylül 2014; 20:04:43 >

• bence moto g al.daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

bence moto g al.daha iyi olacaktır.

Hocam ben başka telefon düşünmüyorum şuanda t50 yi alabilicek fırsatım var birkaç aya o da.Ama tavsiyeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: THR33D3

quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

bence moto g al.daha iyi olacaktır.

Hocam ben başka telefon düşünmüyorum şuanda t50 yi alabilicek fırsatım var birkaç aya o da.Ama tavsiyeniz için teşekkürler

t50 de güzel cihaz.ama moto g saf android diye önermiştim ve güncelleme desteği ama t50 güzel
  • İşine yetiyosa iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yetiyor diye düşünüyorum ama belki sorun çıkar gibi düşünüyorum.Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar t50 almaya karar verdim.Ama tek sorun t50 yi satın almak için illaki turkcell limi olmak gerek.
  • Hayir turkcelli olman gerekmiyor ben forumdan bir arkadastan almistim ve hattim avea ...karti sokar sokmaz otomatik tanidi...sorun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cretor -- 10 Eylül 2014; 0:46:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istediğin operatörden olabilirsin sim kilit olayı falan yok al hattını tak kullan o yönden bi sıkıntın olmasın.
  • Tarantula34 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.İnternetden biraz daha araştırıp kararımı vereceğim.İyi günler
  • Orta seviyedw güzel bi cihaz discovery den daha iyi discovery 2 ondan daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.