Şimdi Ara

Turkcell Taahhütlü Paketten Taahutsuz Pakete Geçiş (Yardımınıza İhtiyacım Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce şu pakete geçiş yaptım:

Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin Turbo Fırsat 6 Kampanyası boyunca aldıkları internet katlama faydasının aylık bedeli 25 TL'dir. Abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam fayda bedeli ve kalan taahhüt süresi boyunca alacakları toplam fayda bedeli kıyaslanır. Abone lehine olan tutar erken iptal bedeli olarak yansıtılır.

Yazmakta, ama galiba başka operatöre tasiyandan alınıyor sanırım? Ben bunu öğrenmek istiyorum.

Geçmek istediğim paket;
    Bu pakette taahhüt yok.

Çünkü her hafta Salla Kazan'dan internet çıkma garantim var. Ve 3 GB 4 GB çıkıyor bunlar bana yetiyor ve 6 GB kullanamıyorum. Fazla parada ödemek istemiyorum.

Bu pakete geçiş yaparsam ceza öder miyim?

Veya başka 12 ay taahhütlü pakete geçiş yapsam öder miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Haziran 2020; 21:23:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Üstad bı yardımcı ol be 😪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Haziran 2020; 22:41:48 >
  • Bilgim yok abi, ne desem yalan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşündüğün 3 GB pakete geçebileceğinin garantisi yok. Bence geçemezsin zaten. 12 ay Taahütlü başka pakete geçebilirsen ceza çıkmaz.

Geçebileceğin paketlerde Üst paketler olur. Daha ucuz paket çıkmaz zaten.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    12 ay bittikten sonra 49 TL'den aşağı paket vermezler resmen soyguncu bunlar yahu.

• 12 ay sonra yada aslında Taahüt Bittikten sonra 29 TL 39 TL v.s. paketler çıkabiliyor hemde Taahütsüz olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.