Şimdi Ara

Turkcell tarife, faturalı-faturasız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellde Lifecell Extra 7 GB kullanıyordum +2 GB da 1 senelik verilmişti toplam 9 GB, taahhütüm 5-6 gün sonra bitiyor.Şimdi aynı tarifeyi 85TL olarak veriyorlar. Bunun dışında Lifecell Fırsat 9GB tarifesi 70 TL olarak faturalıya geçenler için geçerli sanırım.Şimdi benim faturasıza geçip önümüzdeki ay tekrar faturalıya dönüp bu tarifeyi kullanma şansım var mı? Bu sayede Ocakta gelebilecek tarifelere de bakmış olurum diye düşünüyorum. Eğer bunu yapamıyorsam GNC 8+8 80TL, GNC 10+10 90 TL, Lifecell Pro 10 GB 95 TL veya Platinum 10 GB 100 TL olarak tarife değiştirmem gerekiyor. Ayda 9-10 GB civarı kullanıyorum aşağısı kurtarmıyor, bulunduğum yerde de Vodafone ve TT kötü olduğu için bu alternatiflere sıkıştım, dediğim gibi yapılıyorsa tekrar Lifecell 9GB 70 TL olarak kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 18 Aralık 2018; 16:24:20 >

• Bi inceleyin işinize yararsa katılım sağlanabiliyormu OİM den kontrol edersiniz.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Hocam bu paket hattınız için uygun değildir yazıyor.Anladığım kadarıyla bu hazırkarttan faturalıya geçen veya hattını Turkcell'e taşıyanlar için bir kampanya.Paket ve tarifeler altındaki Hazırkarttan Faturalıya Geçiş kısmındaki paketlerde yer alıyor, bence benim 1 aylığına hazırkarta geçip sonra buna dönmem mümkün ama yarın bir iletişim merkezine gideyim.
  • Oim den şifre ile girişten sonramı uygun değildir diyor yoksa msj katılımından sonramı. Aylık abonelikle olarak deneyebilirsiniz. Olursa sanra isterseniz Taahüt vererek Yıllık aboneliğe geçiş yapabilirsiniz. Bu pakete geçiş olabiliyordu ve fiyat 64/84 idi şimdi 69/84 olarak Güncellemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 18 Aralık 2018; 23:1:36 >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Yıllık abonelikte uygun değildir diyor hocam girdikten sonra, hemen al diyemiyorum yani.Aradım şimdi Turkcelli, bana hazırkarta başvuru yapıp 30 gün de hazırkartta kaldıktan sonra tekrar faturalıya dönebileceğimi söylediler.Bu tarife de Ocak sonuna kadar geçerli olduğu için 1 ay faturasızda kalıp daha sonra bu tarifeyi kullanabilirim anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 19 Aralık 2018; 1:1:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Yıllık abonelikte uygun değildir diyor hocam girdikten sonra, hemen al diyemiyorum yani.Aradım şimdi Turkcelli, bana hazırkarta başvuru yapıp 30 gün de hazırkartta kaldıktan sonra tekrar faturalıya dönebileceğimi söylediler.Bu tarife de Ocak sonuna kadar geçerli olduğu için 1 ay faturasızda kalıp daha sonra bu tarifeyi kullanabilirim anladığım kadarıyla.
    Hocam Yıllık abonelik değilde Aylık aboneliği bi deneyin olmuyorsa dediğiniz gibi yaparsınız. Hesap kesiminiz ayın 25 i sanırım. Hazırkarta geçecekseniz bugün yarın başvurunuzu yapınki bi fatura daha çıkmasın. Hazırkarta geçiş 96 saat yani 4 gün sürebiliyor. Hazırkarta geçiş talebinize istinaden ertesi gün sizi arayıp paket sunabilirler. İşinize gelirse kabul edersiniz işinize gelmezse bu paketi istediğinizi belirtirsiniz.

• LIFECELLFIRSAT9GB AYLIK yazıp 2222’ye göndererek aylık aboneliği denermisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Paketsiz faturalı tarife...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.