turkcell çağrı merkezinden (4440532) aranırsak da kontör kazanıyor muyuz?
quote:
Orjinalden alıntı: coolman7
turkcell çağrı merkezinden (4440532) aranırsak da kontör kazanıyor muyuz?
kazanılır
Yeni melodiler eklendi 0.5kontör/dk yakşalık 1400 tane var.Tükenmeden sürenizi uzatın.1 kontörüklerden yok.
quote:
Orjinalden alıntı: ssbrc
Yeni melodiler eklendi 0.5kontör/dk yakşalık 1400 tane var.Tükenmeden sürenizi uzatın.1 kontörüklerden yok.
yeni melodiler ne acaba??
bende hala daha gnçtrkcll ve * a bas var..şansa girdim 1 tane *a bas vardı aldım
nalet olsun donsuz kaldık . 3 gündür boş yer yok
1 kontörlük fortis tonu eklendi 1400 adet kaldı...
usta bu iş nası oluyo bende almak istiyorum bizden çıkan ne kazancımız ne ustalar?
Geç kaldık Fortis tonu bitmiş
ne çabuk bitio ya :(
5000 kadar evturkcell tonu boşta var.
bu arada sabah 3 hat ile fortis tonu seçmiştim.akşam girince calarkendinlet ayarlarında yaptıgınız değişiklikten dolayı sorun çıktı tekrar yüklemek istiyormusunuz diye uyarı çıktı.başka çıkan oldu mu?
Evet Evturkcell tonu eklenmiş Teşekkürler bilgi için...
Kalan kişi sayısı : 4.599 0.5 knt veya 7.5 saniye
fortis kontor vermıyor dikkat edin
olurmu oyle şey nasıl vermiyor gerci bugun bi tane vardı onuda ben kaptım yarın belli olur
fortis tonu her tonlakazana girmede sorun cıkarıyor.çalarken dinlet ayarlarında vs vs diye bir uyarı veriyor. büyük ihtimal kontör vermeyecek.
quote:
Orjinalden alıntı: termal1
olurmu oyle şey nasıl vermiyor gerci bugun bi tane vardı onuda ben kaptım yarın belli olur
quote:
Orjinalden alıntı: termal1
işte o bir tane benim bir tanedir kesin ben dun yaptım 6 hatta sadece bir tane si 1 kontor kazanmiş normalde hepsi 5 kontor kazanması lazım girerken hep sorun çıkarıyor
ya bu tonlakazan için nasıl bir yol izlenmeli? nasıl kayıt olmalıyım
quote:
Orjinalden alıntı: bjk_murat
ya bu tonlakazan için nasıl bir yol izlenmeli? nasıl kayıt olmalıyım