Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
73.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta bu iş nası oluyo bende almak istiyorum bizden çıkan ne kazancımız ne ustalar?
  • Dün Fortis tonu seçtim; normalde 5 kontör kazanmam gerekirken bakiyemde herhangi bir değişiklik olmadı. Fortis tonunda sorun var kazandırmıyor. Bugün tekrar gnctrkcll tonunu seçtim. Fortis tonu yükleyi de bakiyesi değişen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: waybe

usta bu iş nası oluyo bende almak istiyorum bizden çıkan ne kazancımız ne ustalar?

Sizden çıkan birşey yok cevapladiğiniz her çağrı için en az 0,5 kontör kazanıyorsunuz. Sitede diğer tüm bilgiler var.
  • Boş Birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

usta bu iş nası oluyo bende almak istiyorum bizden çıkan ne kazancımız ne ustalar?

Sizden çıkan birşey yok cevapladiğiniz her çağrı için en az 0,5 kontör kazanıyorsunuz. Sitede diğer tüm bilgiler var.

teşekkürler aylık ücret filan ödemiyroz dimi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

teşekkürler aylık ücret filan ödemiyroz dimi

Aylik ücret önceden vardı şimdi kaldırdılar galiba.
  • Dün akşam fortis tonu yüklüydü, bugün tonlakazan sitesine baktığımda fortis tonunun silinmiş olduğunu gördüm. Kendi telefonumu arayınca farkettim ki Fortis tonu çalıyor ama tonlakazan.com'da hiç birşey dinletmiyorsun şeklinde yazıyordu. Bu Fortis tonu da iyice saçmalamaya başladı.
    Benzer durum başına gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 13 Temmuz 2009; 8:36:00 >
  • buradan kaznılan kontorler transfer edilebiliniyormu arkadaslar.birde kisininn muziği ne kadar dinlediğinin bir onemi varmı ve muhakkak telefonu acmak zorundamıyız tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaciik

buradan kaznılan kontorler transfer edilebiliniyormu arkadaslar.birde kisininn muziği ne kadar dinlediğinin bir onemi varmı ve muhakkak telefonu acmak zorundamıyız tesekkurler.

transfer edilemez..hediye kontor olarak yükleniyor..muhakkak açman lazım.ne kadar süre dinlettiğin önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

Dün akşam fortis tonu yüklüydü, bugün tonlakazan sitesine baktığımda fortis tonunun silinmiş olduğunu gördüm. Kendi telefonumu arayınca farkettim ki Fortis tonu çalıyor ama tonlakazan.com'da hiç birşey dinletmiyorsun şeklinde yazıyordu. Bu Fortis tonu da iyice saçmalamaya başladı.

bana da aynısı olmuştu. fortis tonu diildi, gncturkcll tonu idi yanlış hatırlamıosam. hiçbirşey dinletmiyorsunuz yazıodu ama telefonum arandığında o ton çalıyordu.. tabi hiç kontör flan da kazanılmıyor o süre boyunca..tecrübe ile sabittir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Msel_miS

quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

Dün akşam fortis tonu yüklüydü, bugün tonlakazan sitesine baktığımda fortis tonunun silinmiş olduğunu gördüm. Kendi telefonumu arayınca farkettim ki Fortis tonu çalıyor ama tonlakazan.com'da hiç birşey dinletmiyorsun şeklinde yazıyordu. Bu Fortis tonu da iyice saçmalamaya başladı.

bana da aynısı olmuştu. fortis tonu diildi, gncturkcll tonu idi yanlış hatırlamıosam. hiçbirşey dinletmiyorsunuz yazıodu ama telefonum arandığında o ton çalıyordu.. tabi hiç kontör flan da kazanılmıyor o süre boyunca..tecrübe ile sabittir...

Peki M.H.ni ararsak çözüm bulabilirler mi?

• 2420 tane 1 kontörlük fortis tonu var

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

2420 tane 1 kontörlük fortis tonu var

Çok teşekkürler seçtim ben

Fortis - 18+

Kalan kişi sayısı : 2.317
    1 knt veya 15 saniye

• hadi yav kaçırdık gene 1 kntrlük tonu
  • yeni ton ne zaman gelecek
  • an itibari ile 4000 adet 0,5 kontorluk ton var bilginize
  • seçtim gnctrkcll tonunu

bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

an itibari ile 4000 adet 0,5 kontorluk ton var bilginize

Bende seçtim. Çok teşekkürler.
  • Bende seçtim dükkandan kendimi aradım deneme amaçlı bakim nasıl diye 5 kontör hediye kazanmışım
  • yeni ton eklenmiş 1 kontor
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.