Arkadaşlar yaklaşık 2ayı aşkın zamandan doğru tonla kazanda doğru düzgün ton olmuyordu olanda zaten dolu oluyordu ama son 1aydır sadece turkcell gençturkcell var oda sürekli limit dolu olarak gözüküyor arada veriyor onuda seçene kadar limit doluyor. Turkcell bu tonla kazanı bitirme çabası içindemi acaba!!!
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0067 Arkadaşlar yaklaşık 2ayı aşkın zamandan doğru tonla kazanda doğru düzgün ton olmuyordu olanda zaten dolu oluyordu ama son 1aydır sadece turkcell gençturkcell var oda sürekli limit dolu olarak gözüküyor arada veriyor onuda seçene kadar limit doluyor. Turkcell bu tonla kazanı bitirme çabası içindemi acaba!!!
Ben bitirdim bile. Artık ton peşinden koşmaktan bikmistim. Verecekleri 3 kuruş onlara kalsın..
Malum artık ton bulmak gittikçe zorlaşmaya başladı. Bir ay boyunca hiç ton bulamayıp, kredi kazanamama riski oluşmaya başladı. Bir ay boyunca hiç kredi kazanmazsak mevcut krediler siliniyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7 Malum artık ton bulmak gittikçe zorlaşmaya başladı. Bir ay boyunca hiç ton bulamayıp, kredi kazanamama riski oluşmaya başladı. Bir ay boyunca hiç kredi kazanmazsak mevcut krediler siliniyor mu?
evet, aynen dediğin gibi...önümüzdeki ayın 20 sine kadar ton bulup kredi kazanmalısın...
Arkadaşlar benim bi sorum olacak, tonla kazandan kazandığımız tl yi ayın 20sine kadar bitiremezsek ve ayın 20sinde yeni tl ler yüklendiğinde ona ekleniyormu yani sonraki aya devrediyormu yoksa siliniyormu?
ayın 20'sinde yeni Tl kazanırsan silinmiyor üstüne ekleniyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: propesyonel ayın 20'sinde yeni Tl kazanırsan silinmiyor üstüne ekleniyor diye biliyorum
En iyisi 1lira falan bırakıp denemek lazım, ben sonraki aya devretmiyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0067
Arkadaşlar benim bi sorum olacak, tonla kazandan kazandığımız tl yi ayın 20sine kadar bitiremezsek ve ayın 20sinde yeni tl ler yüklendiğinde ona ekleniyormu yani sonraki aya devrediyormu yoksa siliniyormu?
Hemen bir mesaj üzerinde sorunun cevabı vardı zaten...
Evet tonlakazandan her ayın 20 sinde yükleme yapılır ve diğer aydan kredi kalmışsa onun üzerine eklenir...Yani yükleme yapıldıkça krediler devreder...Eğer ayın 20 sine kadar tonlakazandan kredi kazanamadıysan haliyle yükleme yapılmaz ve hattındaki kredilerde silinir...
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0067
Hemen bir mesaj üzerinde sorunun cevabı vardı zaten...
Evet tonlakazandan her ayın 20 sinde yükleme yapılır ve diğer aydan kredi kalmışsa onun üzerine eklenir...Yani yükleme yapıldıkça krediler devreder...Eğer ayın 20 sine kadar tonlakazandan kredi kazanamadıysan haliyle yükleme yapılmaz ve hattındaki kredilerde silinir...
Eyvallah kardesim benim gözümden kaçmış, öyleyse çok iyi valla bende silinecek diye her ayın 19unda akrabaları arayıp bakiyemi sıfırlıyordum
Tonla kazanda turkcell gençturkcell tonu var ve an itibarı ile 12.000 tane var eğer ton alamayan varsa bi baksın
efsane devam ediyor;2 hatta kaptım.
Hâlâ daha 11bin küsur turkcell aylar sonra bu kadar çok ton verdi inşallahta böyle devam ederde ton peşinde koşturmaz bizi
kaç gündür ton bulamııyorum
7000 sütaş tonu gelmiş...
ton gozukmuyo krıterler ne acaba
aynen ton falan gözükmüyor bendede..lanet olsun sana turkcell..
benim için çok iyi oldu teşekkürler Turkcell. :)
akbank reklamı gelmiş.
2,5 yıl olmuş konu açılalı , bi anlamadım gitti bu tonlakazan'ı. iyi bi şey ama.
seni 3 kişi arayınca 20 kuruş veya 15 saniye kazanıyorsun. O ay sen 100 kere aran 6.6 tl kontörlü için veya 500 saniye badava konuşursun.