Arçelik - Arçelik'in gönlünde bütün anneler kraliçedir Kalan kişi sayısı : 2
Turkcell - gnctrkcll Kalan kişi sayısı : 468
Flo - "Siparişlerinizi ücretsiz taşıyoruz" Kalan kişi sayısı : 377
bunlarıda kriz vurmuş
Dün ben hiç sormadığım etmediğim halde telefona arçelik çalarken dinlet yüklenmiş
dünkü aramalardan gelecek krediler hesabıma eklenmemiş. Benzer durumda olan var mı?
hemen yükleniyormu artık
quote:
Orijinalden alıntı: bizimdenizci
hemen yükleniyormu artık
bahsettiğim konu her ayın 20'sinde *123*4# ile sorgulanan kredilerin artışı değil. wap.tonlakazan.com'da ay içinde biriken krediden (eski adıyla tonlakazan kontörü) bahsediyorum. Her gün güncellenir bu krediler normalde.
öğrenmiş oldum teşk..
30 tane gnctrkcll tonu vardı kaptım az önce.
çok saçma bişi söyliyeyim mi size..geçen hafta bu zamanlarda seçtiğimde 300-400 tane gnçtrkcll tonu varken simdi ise 35 tane var..e nereye gitti bu tonlar
farkettiğim bşka bi konu ise..1 çağrıda alsan 3 çağrıda alsan 20 kuruş yükleniyor..
yani gün içinde 1 defa arandınız 3 e tamamlamaya gerek kalmadan 20 kuruş yükleniyor..ama 3 defa aranınca 60 kuruş değil yine 20 kuruş yükleniyor
Dalin - Bıcı Bıcı Yaparım Dalin’le Kalan kişi sayısı : 4 Ergo - ERGOLATMAK Başka! Kalan kişi sayısı : 2 Yapı Kredi - Play’den %25 puan hediye Kalan kişi sayısı : 167
Sütaş Ayran - İçtikçe İyi Hissedeceksin - Kalan kişi sayısı : 8.590
Yapı Kredi - Play’den %25 puan hediye - Kalan kişi sayısı : 246
Ergo - ERGOLATMAK Başka! - Kalan kişi sayısı : 3
Turkcell - gnctrkcll - Kalan kişi sayısı : 13
turkcelle tonla kazandir :-)
Bugün de aldım tonumu çok şükür darısı alamayanların başına ton sayısını arttırmaları çok iyi olmuş.
Şuan binlerce boş ton var. Maşallah arttırmışlar tonları