Şuan binlerce boş ton var. Maşallah arttırmışlar tonları
artık tonla kazanın bir cazibesi kalmadı ama yinede kar kardır..
apı Kredi - Play’den %25 puan hediye Kalan kişi sayısı : 1.000 Sprite - 15dakika.com'da ünlü ol Kalan kişi sayısı : 23
yetişin
Sütaş Ayran - İçtikçe İyi Hissedeceksin Kalan kişi sayısı : 7.801 Yapı Kredi - Play’den %25 puan hediye Kalan kişi sayısı : 11.926 Sprite - 15dakika.com'da ünlü ol Kalan kişi sayısı : 68
Sütaş Ayran - İçtikçe İyi Hissedeceksin : Kalan kişi sayısı : 7.562
artık çok ton var o yüzdendir.üye sayısından çok ton olabilir
az önce mesaj geldi..ne demek bu bilen var mı?8060 dan geldi mesj;
değerli abonemiz tonlakazan gnçtrkcll çalarken dinletiniz 3 gün sonra ücretsiz olarak yenilenecektir.yenilenmesini istemiyorsanız SIL TKGTE yazın 8060a gönderin yazıyor.
benim tonumun süresinin bitmesinede 5 gün var hani
Bana da az önce Dinlettiğim kampanyanın bittiğine dair bir mesaj geldi.Şuan baktım hiç ton yok hep sütaş olurdu off ya yine mi ton arıycam?
Birkaç sorum olacak. BAşka bir telefondan kendimi arayıp açıyorum 2-3 sn bekliyorum 20 kuruş mu geliyor? Ayne telefondan 2-3 dk sonra aradığımda yie açsam yine 20 kuruş gelecek 3. aramada da 20 kuru mu gelecek yoksa 3 arama sonunda mı 20 kuruş gelecek? Bu aramalar farklı telden olmak zorunda mı? Birgün içinde en fazla kaç TL kazanabiliriz? Cevap verdiğim çağrı min. kaç sn sürmeli? Biraz çok oldu sanırım aklıma gelen her şeyi sordum şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: FBİ
Birkaç sorum olacak. BAşka bir telefondan kendimi arayıp açıyorum 2-3 sn bekliyorum 20 kuruş mu geliyor? Ayne telefondan 2-3 dk sonra aradığımda yie açsam yine 20 kuruş gelecek 3. aramada da 20 kuru mu gelecek yoksa 3 arama sonunda mı 20 kuruş gelecek? Bu aramalar farklı telden olmak zorunda mı? Birgün içinde en fazla kaç TL kazanabiliriz? Cevap verdiğim çağrı min. kaç sn sürmeli? Biraz çok oldu sanırım aklıma gelen her şeyi sordum şimdiden teşekkürler...
gün içinde bir numardan toplam 3 çağrıda kazanırsın kontör sistemindeyken günde en fazla 5 kontör veriyordu şimdide büyük bi ihtimalle 1 lira kazanabilirsn en fazla çağrıyı cevaplaman yeterli kaç saniye olduğunun önemi yok
quote:
Orijinalden alıntı: Reasonable
Bana da az önce Dinlettiğim kampanyanın bittiğine dair bir mesaj geldi.Şuan baktım hiç ton yok hep sütaş olurdu off ya yine mi ton arıycam?
beyler aynı sey bana da oldu neden boyle yaptılar acep, adamlara maılde attım.bakalım ne cevao vercekler...
tonum varken ellibin tane ton olurken simdi tonum bitti hic ton yok
@ar-te sağolasın 5 gün önce üye oldum 1 tane bile boş ton göremedim
Coca Cola - 90 Türk' de 1 kişilik boş yer vardı aldım hemen
quote:
Orijinalden alıntı: FBİ
Coca Cola - 90 Türk' de 1 kişilik boş yer vardı aldım hemen
Aynen bende bir tane kaptım sanırım.Daha mesaj gelmedi ben alırken de 1 tane kalmıştı ona kıllandım.
beyler ne zaman bos yer oluor şu tonlarda.bellı bı zamanı var mı??
Yok tabii ki girdiğinde şansına varsa alırsın yoksa avucunu yalarsın.