Şimdi Ara

Turkcell Turbo Süper Fırsat -> 8GB + 750DK + 100SMS 39 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
138
Cevap
7
Favori
16.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım İlk Ay Fayda kampanyasından faydalanmışsınız. Turkcell den ayrılmayıp paket değişikiği yaptığınız için bunu yansıtmayacağız diyor. Yani sorun yok yeni pakettende 12 Ay Tam dolmadan çıkmazsanız Cayma Bedeli çıkmaz.
  • Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Forumun amacı bu zaten bilgi paylaşmak. Bende blmediğimi Foorumdan öğreniyorum. Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.

Cayma Bedeli Çıkmaz ancak 365 gün dolmadan Turkcell Faturalıdan ayrılmayın yeter. 10 GB hediye geldimi ki geliyor.

Bu Hediye ve bu paketlerin özelliği olan Katlama İnternet kampanyası 365 gün Taahüt içerir. Bu nedenle Faturalıda paket değişikliği dışında Hat Taşıma Faturasıza Geçme işlemlerini 12 AY TAM dolmadan yaparsanız Cayma Bedeli Çıkar.

Rahat Paketi hiç denemedim ve Tavsiyede etmedim ancak TİM den yapılır diye düşünüyorum.
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben bişey yapmadımki. Siz uğraştınız SMS atarak.
  • erennavas kullanıcısına yanıt
    Türkcell hazırkartlıydım hocam. Hattı taşıyalıda 1 yılı geçti. Faturasızdan faturalıya durumu olmuş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırkarttaydım. Bugün bu pakete geçmek için 532 yi aradım. Daha iyi bir paket önerdiler. 10 GB 1000 DK 1000 SMS 39 lira. Paketin adı: Faturalı maxi plus. İlgilenenlere duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gittim bi tane time orada sadece kimlik fotokopisi ile yaptılar işlemimi. faturalı maksi plus için ilk ay için de +12 gb internet hediye ettiler
  • Yeni hat alacaklar 39 tl odemiyor vergiler var 1 yil boyunca +13 tl eklenecek faturaya 52 TL fatura gelir

Başka bir kampanyaları var Tahaahut olmayan 5 gb internet ve yeni hat aldiginiz icin her ay arti 3 gb haydigel interneti Toplam 8gb internet 1 yil boyunca 32 TL dir vergiler ile 45 TL ödersiniz kampanya adı Rahat fırsat 5gb 1 yıl sonra vergi biter 13 TL ödemezsiniz bayiye gittiginizde bu kampanyayi istiyorum demeniz lazim yani sadece yeni hat alacaklara yazıyorum.

• Ben de 59₺ olan paketten bu pakete gecis sagladim. Diger paket 19gb 1000 dk idi fazla fazla yetiyodu zaten. Bunda biraz kisacaz gibi ama bu fiyata gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Hazırkarttaydım. Bugün bu pakete geçmek için 532 yi aradım. Daha iyi bir paket önerdiler. 10 GB 1000 DK 1000 SMS 39 lira. Paketin adı: Faturalı maxi plus. İlgilenenlere duyurulur.
    güzelmiş hocam ama ben zor kurtuldum bu faturalıdan. gel gel yapıyorlar taahhüt bitince kazık fiyatı çakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

güzelmiş hocam ama ben zor kurtuldum bu faturalıdan. gel gel yapıyorlar taahhüt bitince kazık fiyatı çakıyorlar.

Alıntıları Göster
    ben faturalıdaydım. taahhüt bitince hazırkartta bir paket buldum oraya geçtim. oranın taahhütü bitince faturalıya geri geldim. kimse kazık fiyat çekemez bize hocam :)
  • Arkadaşlar babam 15 20 yılı aşkın türkcellli hatta bir ara işi gereği 2.hattını türktelekom almıs beğenmeyip onuda 2.hafta türkcell geçirmişti şuan tek hatti türkcell 59 tl 4gb öneriyorlar şaka gibi başka operatore geçireyim dedim sıcak bakmadi ayın 10 u gibi tarifesi bitecek tavsiyeniz nedir. Başka operatöre geçmek dışında geçip geri gelsek ne kadar süre kalmak gerekiyor diğer operatorde .Geçmezsek nasıl yol izlemeli şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Arkadaşlar babam 15 20 yılı aşkın türkcellli hatta bir ara işi gereği 2.hattını türktelekom almıs beğenmeyip onuda 2.hafta türkcell geçirmişti şuan tek hatti türkcell 59 tl 4gb öneriyorlar şaka gibi başka operatore geçireyim dedim sıcak bakmadi ayın 10 u gibi tarifesi bitecek tavsiyeniz nedir. Başka operatöre geçmek dışında geçip geri gelsek ne kadar süre kalmak gerekiyor diğer operatorde .Geçmezsek nasıl yol izlemeli şimdiden teşekkürler.
    39 tl 8gb pakete
    2200 a TURBOSUPERFIRSAT
    Mesaj atarak geçtim

• Kriterleri sağlamıyorsunuz tarzında bir mesaj geldi hocam

• Turbo Süper Fırsat 8 Gb olana geçmeyi düşünüyorum arkadaşlar. Vergilerle , herşeyiyle beraber ne kadar yapıyor toplam ? Bi de vodafone'da 10 gb yetiyordu 3 gb falan kalıyordu hatta. Turkcellde'de yeter değil mi 8 gb aynı kullanıma göre

• Her ay farklı bir bahane ile anlaştığüımız faturanın üzerinde bir şeyler kitliyorlar müşteri hizmetleri ile kavga etmekten yoruldum artık
  • Kardeşimin kullandığı paket
    Lifecell Süper Avantaj 5 GB 750 dk 100 SMS
    Mesaj attı ama kriterleri uygun değil dedi

• Arkadaşlar bende bu paket varken şimdi kontrol ettiğimde 39.90 yerine 59.90 yazıyor niye boyle 20 lira zam yedi birden ?

• Gecen yil ki meshur sarigunler kampanyasindaydim.

turkcell i aradim bana en uygun kampanyaniz nedir diye

69 tl turbo firsat 15 kampanyasi varmis.15 gb net 1500 dk 100 sms.

direk gecis yaptim :)

uygulamadan baktigimda bu kampanya bana uygun degil diyordu gecise izin vermiyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 7 Haziran 2020; 12:4:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Arkadaşlar bende bu paket varken şimdi kontrol ettiğimde 39.90 yerine 59.90 yazıyor niye boyle 20 lira zam yedi birden ?
    Bende de Aynı yazı var ama 12 ay 39 tl mesajı var turkcell den gelen o mesaj varken bu zammı yapamazlar . Sistemsel sorun herhalde bu tarifeye mesajla geçtiğimizden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.