Şimdi Ara

Turkcell Uykusu Kaçanlar Kulübü 27 Nisan 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Uykusuzluktan öldük yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P20 pro 6 bin şaka olsa gerek

• Fiyatlar belli oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiçbiri stokta yok
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Bı ekran görüntüsü sallada bizde nasiplenelim hocam

• Turkcell'in uykusuz geceler kampanyası olduğunda, hiçbir şey almadığım için, en güzel en huzurlu uykularımı yaşıyorum. Sağolasın Turkcell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15-20 senelik turkcell kullanıcısı olarak son 1-2 yılda ki fiyat politikası yüzünden sözleşmem bittiği gibi vodafone a geçiyorum. turkcell artık pişmanlık. Bu krizde kimse o paraları vermesin bence.
  • epphesus kullanıcısına yanıt

• ilk uykusu kaçanlar iyiydi fiyatlar vs iyi indirim yapıyorlardı ama son zamanlarda hiçbir anlamı yok
  • SUPPERMAN kullanıcısına yanıt
    Telefonda ana ekrana geri sayım widgetı kurdum, taahhütün bitmesine kalan süre için, o derece. Aynen ben de 20 seneden fazladır Turkcelliyim, evimde de 6 senedir superonline fiber var, ikisinden de özellikle şu son 6 ay nefret ettim artık, berbat bağlantı hızları, işkence gibi pingler. Olayın salgınla falan da alakası yok, öncesinde de çok kötüydü artık çekilecek yanı kalmadı. Bir daha bırak taahüdü yanına yaklaşmam bu halde iken. TT bile çok daha stabil gidiyor gsm tarafında. Paket fiyatları da gayet uygun.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Benim iki yıl önceki halimi hatirlattiniz. Vodafone geçtim. Ama aynı kalite yok zor durdum bir yıl. Yine turkcell geçtim ama çok uygun fiyata oldu. Operatör değişimlerinde çok güzel kampanyalar var. Bundan sonra fanatiklik yok her yıl farklı bir operatordeyim artık ben

• Arkadaşlar turkcell nasıl katlaniyorsunuz anlamıyorum cep telefonumda turktelekom kullaniyorum 12gb +1000dk+1000sms
    Evde internet türknet 60 mbps 75 TL
    Geçenlerde aradılar superonline dan fiyatları sordum 25 mbps hıza 109 TL 35mbps 130tl diyorlar şaka gibi fiyatlar kazık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.