Şimdi Ara

TURKCELL VINN ONLİNE OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtta kaldığım için internet çok yavaş ve ben turkcell vın almayı düşünüyorum 15 gb bana rahat bi şekilde yeter ama oyunda PİNG sorunu yaşarmıyım bilmiyorum bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

TEŞEKKÜRLER

LOL&CS GO oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ping yapmaz diye düşünüyorum ama yaparsa low a alır oynarsın sıkıntı yapma .
  • Bizim arkadaş oynuyor. Sıkıntı yaşamıyor

• 4.5G 'nin başlamasını bekleyin. 4.5G başladığında operatörler buna uygun modemler piyasaya çıkaracaktır. 4.5G hız ve ping açısından 3G'den çok daha iyi olacak.

O zamana kadar telefon hattına paket tanımlayıp, telefondan wifi paylaşım yaparak nete girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

4.5G 'nin başlamasını bekleyin. 4.5G başladığında operatörler buna uygun modemler piyasaya çıkaracaktır. 4.5G hız ve ping açısından 3G'den çok daha iyi olacak.

O zamana kadar telefon hattına paket tanımlayıp, telefondan wifi paylaşım yaparak nete girebilirsiniz.

Zaten vınn ların içinede simkart takıyoruz o yğzden 4.5 g geldiğinde uyumlu simkartı taktığımızda 4.5 yr geçiş oluyor otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: hallbatr

quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

4.5G 'nin başlamasını bekleyin. 4.5G başladığında operatörler buna uygun modemler piyasaya çıkaracaktır. 4.5G hız ve ping açısından 3G'den çok daha iyi olacak.

Zaten vınn ların içinede simkart takıyoruz o yğzden 4.5 g geldiğinde uyumlu simkartı taktığımızda 4.5 yr geçiş oluyor otomatik

Sim kart'lar 4,5G uyumlu bile olsa VINN cihazlar donanımsal olarak 3G. O cihazlarla max hız 21 mbps, cihaz dual carrier ise 42 mbps. Arkadaşın dediği gibi 4,5G uyumlu VINN MODEMLERİN çıkmasını bekleyin ve bu sürede telefonunuza internet paketi tanımlayarak olayı çözün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hallbatr H kullanıcısına yanıt
    Araştırmadan cevap vermeyin lütfen

Sim kartın 4.5G olması kullanabileceğiniz anlamına gelmez. Cihazında 4.5G'yi desteklemesi gerekir. Cihazda LTE özelliği olmazsa 4.5G sim kartın hiçbir etkisi olmayacaktır. (vınn ve diğer tüm mobil cihazlar dahil)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone TL Yükleme Oyunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.