Bildirim
Turkcell Vınn + Tplink TL-MR3420 Port Açma Bilen (2gundur uğraşıyorum)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum modemden ip ye direk dmz yap
Sonra whatismyip.com dan port scanner dan portun numarasini gir bak bak bakalim acik olacakmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
whonders merhaba,
Kullanmış olduğunuz Turkcell Vınn cihazının model numarasını iletebilir misiniz ? Bazı VINN cihazları ürünlerde port açmayı engelleyebilmektedir. -
benim bildiğim usn vınlarda bütün portlar açık nat olayı yok yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S/n 32844071AC58
MF667 HSPA+USB
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
whonders merhaba,
Mail adresinizi iletebilir misiniz sizlere bir kaç doküman göndereceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz. -
mdemir@muammerdemir.com -
whonders merhaba,
Tarafınıza mail gönderimi sağlanmıştır. -
Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim Allah Razı olsun işe yaradı çözüme ulaştık... Herzaman TpLink diyorum...
Elimde aynı model vınn ve aynı model tplink modem var. Rica etsem bana da gönderebilir misiniz ayarları?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leblebizm -- 3 Eylül 2016; 22:01:53 > -
Mail gönderdim kolaygelsin..
Tplink den bana gelen maildeki dosyalar ;
http://s2.dosya.tc/server/qu0wxo/Winn_ve_tplink.zip.html -
quote:
Orijinalden alıntı: whonders
Tplink den bana gelen maildeki dosyalar ;
http://s2.dosya.tc/server/qu0wxo/Winn_ve_tplink.zip.html
Dosya silinmesin diye upload ettim buyrun
https://mega.nz/#!4F5yFI4K!j3OjM_1KmIKiGLb5i2b2WlnMffiNYxHqzKgL-73CQNo
-
TL-3020 Modem ve MW40V1 Turkcell modem port yönlendirme ayarlarını yapamadım bana da yardımcı olursanız sevinirim -
Arkadaşlar merhaba tp link 3020 model cihazima port yönlendirme yapamadım belgelerde silinmiş acaba bende yardım alabilir miyim??
Yeniden merhabalar. TP LINK destekten almış olduğum dökümanları belki faydası olur diye ekliyorum.
Link Silinirse lütfen özelden yazın yardımcı olurum.
-
2 sene once iyiki upload etmisimquote:
Orijinalden alıntı: ClaweRa
Arkadaşlar merhaba tp link 3020 model cihazima port yönlendirme yapamadım belgelerde silinmiş acaba bende yardım alabilir miyim??
ht tp s:/ /mega.nz/#!4F5yFI4K!j3OjM_1KmIKiGLb5i2b2WlnMffiNYxHqzKgL-73CQNo
Dosyalar burda saglam
Merhabalar,
Aynı problemi bende yaşıyorum upload edilen linklerde ki dosyalarda silinmiş yardımcı olabilecek var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X