Bildirim
Turkcell vk,vkontakte.ru sitesine erişimi kısıtlamış durumda
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
geri donüldü fakat gelişme yok btk tarafından yasaklanmamış savcılık kapatma kararı istemiş türkcell de farklı web browser kullanmamızı tavsiye etmekte -
Siteyle ilgim yok da merak ettim, kesinlikle erişim sağlayamıyor musunuz ?
Ne oluyor girmeye çalıştığınızda ? -
vodafonda yasaklı. vkontakteye giriş yapmıyor. şuanda pc dende girilmiyor. istanbul cumhuriyet başsavcılığı siteyi yasaklamış durumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: forever3004
vodafonda yasaklı. vkontakteye giriş yapmıyor. şuanda pc dende girilmiyor. istanbul cumhuriyet başsavcılığı siteyi yasaklamış durumda.
O zaman yapacak bir sey yok...
Yalniz site facebook konseptinde degil miydi? Hayirdir farkli yone mi kaydi yoksa? -
vkonsuz naparız biz şimdi hem telefondan hemde pcden girmesini bilen birileri söylesin bari yav
-
evet normal nette de yasaklar listesine girmis durumda dolayisi ile normal bilgisayarlardan dns ile ama ipad. de 3g ile nasil girilecegini bilmiyorum bu arada site konsepti degismedi ayni facebook gibi ama daha cok islevsel ve cokta kullanisli facebooktan cok daha iyi bence -
3g de tek care (3g vınnn) ile o pc'ye bir paralı vpn kuracaksınız ve catır catır gireceksiniz
http://wiki.hidemyass.com/L2TP#Instructions_for_iOS_devices_(IPhone_/_IPad_/_IPad2...)
sitesinde ise orjinal (paralı) versiyonu değişik cihazlarda kullanmayı anlatıyor (telefon da 3g de sanırsam olmuyor)
Instructions for Android devices: android destekli BAZI yeni telefonlarda ayarda burada mevcut
ama unutmayın SADECE PARALI versiyonda bu calısıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: rithone
vkonsuz naparız biz şimdihem telefondan hemde pcden girmesini bilen birileri söylesin bari yav
Telefonun internet ayarları bölümünde de DNS ayarları düzenlenebiliyor. Benim telefonum Nokia N73, normalde erişime kısıtlı olan 4 shared sitesine girebiliyorum doğrudan telefondan.
-
arkadaşlar mevzu dns degiştirme ama ipad de denemediğim yol kalmadı olmuyor anonymouse ktunnel felan oradan giriyorum ama kullanıcı adı ve şifre giremiyorsun ayrıca puffin diye bir tarayıcı var onunlada sorunsuz girebiliyorum ama bu seferede video oynatmıyor opera minide keza öyle iş yerinde bağlanırken sorun yok çünkü wifi da dns değiştirip kullanıyorum sorun yok fakat dediğim gibi sorun 3G de -
Arkadaşlar anlatmış işte bir şeyler, çalışmıyor mu hala ? -
Iphone da DNS değiştiriliyormuki? -
ipad 2 3G de dns değişmiyor sadece 3G için bu gecerli wifi da değişim yapılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
Arkadaşlar anlatmış işte bir şeyler, çalışmıyor mu hala ?
onların anlattıklarını ben zaten yaptım ben olayım farklı yani farkı bir yöntem bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü bilinen bütün yöntemleri denedim şimdiden cevaplarınız için teşşekürler -
Umarim bir yolunu bulursunuz, ben de yukardakilerden baska bir sey bilsem soyleyeyim ama.... -
yinede sağolasın -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetasya
yinede sağolasın
Bir sonuca ulaşırsanız, ben de merak ettim... -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetasya
yinede sağolasın
Bir sonuca ulaşırsanız, ben de merak ettim...
olmadı en son turkcell multivınn ile işi halledeceğim ama araştırmalarım sürüyor sizide bilgilendiririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X