Şimdi Ara

Turkcell Vodafone Karşılaştırmalı Hız Testi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone

Operatör tercihi yapmadan önce sizde hız testi yapabilirsiniz!

• Vodafoneyi turkcelle kıyaslamak ironi sanırım
  • Yalnız 11mbps iyiymiş. Şahsen onun yarısını alamıyorum evde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha vodafoneda gelişme var. en son geçen sene 3 mbit veriyordu 4gde.
  • Vodafone baya geliştirmiş kendini

• sanki sınırsız internet kullanıp film indiriyonuz 2 video izliyeceksiniz o videoları 3 mb hızda açar 100 mb hızda açar üstelik donmadan sonuna kadar izlersin
    60-70 lira turkcelle bayılacağıma 30-40 a vodafone türk telekom alırım bu kadar basit
  • 3mbps yi her yerde verse yine tamam, bazi yerlerde 0.10mbps aldım Vodafone'da. Videoyu bırakın site bile açılmıyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 19 Temmuz 2019; 19:31:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lokasyona göre her şey. Mesela normalde turkcell 80 100 mbps olmasına rağmen az önce ölçtüm 10 mbps çıktı. Vodafone 30 mbps. Ankara'nın işlek yerlerinden baz istasyonuna 200m- uzakta. Öyle abartı foto koymaya gerek yok. Her yerde öyle çöp hızda olsa kimse kullanmaz. Zaten 3g kuleleri 4g'ye yazılımla güncellediler bazı yerleri.

Dandik Vodafone

Turkcell

• Oetalama hiz bu maalesef istisna yerlerde bile max 75 aldim.

• Vodafone şuan bulunduğum yer ilçe 3g hızı resimdeki gibi Türkiye'nin her yerinde benzerlik gösterir aşağı yukarı hızları 10 ile 25 arasıdır Vodafone 4g kullanmıyorum 4 g de hızı 3g den daha düşük sadece upload lazım olunca açıyorum Vodafone sadece upload da 4g de çok iyi inşallah 5g de böyle çuvallamaz

• bu kadar basit o kadar çöp olsa Allahın kulu almaz
  • çevremdeki vodafone kullanan insanlar çekmemesinden şikayetçi taahhütten dolayı hemen bırakamıyorlar. Ben 1 yıl kullandım vakti zamanında şehrin göbeğin de de çekmediğine şahit oldum. Vodafone'nın alt yapısı malesef ki hiç iyi değil bir an önce bu durumu çözmeleri gerek biran önce
  • Turkcell'in çekim gücünün bu kadar iyi olması normal çünkü alt yapı sağlam Vodafonenin alt yapısı iyi değil ve bu konuda çalışmıyor en basit WhatsApp mesajları bile geç geliyor
  • Bu kotalar ile tercihi hız mı belirliyor peki?
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    90/30 gördüğüm zamanlar vardı artık 20 MBps göstermiyorlar

• Turkcell ve diğerleri. Arada cok fazla fark olduğunu dusunuyorum. Mesela bu ay daha 15 gun oldu 22 gb internet kullandim. Hattimda su an 11 gb daha var. Hiz kapsama konusunda sifir sorun yasiyorum. Karadeniz bolgesinde ilce merkezi ve sehir merkezine yakinsan internet kullanabiliyorsun tt ve vdfn ile. Koy yayla dag bayır. Turkcell varsa guvende hissediyorum kendimi. TT biraz ilerletmis gecen sene 3g olmayan ilce merkezlerine 3g gelmis hatta coguna 4.5g gelmis. Bu sene bolu gerededen sonra 2gye düşerdi 3g gelmis cogu yere ama koylerde kasabalarda yoklar hic. Yarin koye gidiyorum. Turkcell 4.5g bile cekiyor digerlerinde sinyal yok. Koy kastamonu sinop otobaninda. Yillardir yaziyoruz ama sallayan yok. Biz de istiyoruz gelsinler altyapi getirsinler ama hic orali degiller. Turkcell zaten cekiyordu simdi bir tane daha istasyon kurdular. En kor yerlede bile 3g cekiyor en kotu. O yuzden bu sene de turkcelldeyiz.

• Hız kıyasına gerek yok. Diğerlerinde baz istasyonuna yakın değilsen (ya da bursada oturmuyosan, orda hiç çekmiyomuşta.) Turkcell ile kapışamaz zaten.

Sıralamak gerekirse Turkcell - TT - Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Temmuz 2019; 0:14:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.