Şimdi Ara

TURKCELL VOLTE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır sürekli aktif değil. Sanırım telefonun kötü çekmesi lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Hayır sürekli aktif değil. Sanırım telefonun kötü çekmesi lazım.

Benim evin içinde hep kötü çekiyor zaten arasan ulaşılmıyor diyor sürekli, ama vowifi devamlı aktif olmuyor işte, bir de üstteki yorumlarda var mesela uçak modunda nasıl aktifliyoruz bunu en güzeli bu aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zztks Z kullanıcısına yanıt
    Kendisi otomatik geçiyor uçak modunda. Bir müddet beklemek gerekiyor yalnız.

• quote:

Kendisi otomatik geçiyor uçak modunda. Bir müddet beklemek gerekiyor yalnız.

Ne kadar beklemek gerekiyor dostum, bi türlü olmadı gitti ya Turkcell çağrı merkezi ile görüştüm çözüm bulamadık birde yarın apple ile görüşüp şansını denicem

Tuş kilidine alıp 15-20 saniye sonra açın. Gelmiş olması gerekiyor. Hala gelmemişse hiçbir fikrim yok. Ben olsam telefonu restore ederdim.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ayni sorundan sikayetciyim ucak modunu sonra wifi acinca gelmiyor turkcell wifi yazisi restore de ettim olmadi cihaz 6s

Edit: Demin musteri hizmetleri ile konustum dediginiz dogru ucak moduna alip wifi acip turkcell sebekesini kullanabiliyorsunuz ancak daha gelismekte olan bi platform bazi baz istasyonlarda altyapi calismalari vs suruyor suan bi telefonda olurken diger bir telefonda olmamasi normaldiir zamanla gelecekte daha iyi tam yerli yerine oturunca sistem emin olun duzelicektir sorun kalmayacaktir dedi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 5 Şubat 2017; 23:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zztks

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Wifi ağınız fark etmiyor, Japonyada bile olsanız Wifi den bağlanıp kullanırsanız Turkcell ağına bağlandığı için Yurtiçi sayılıyor.

Peki WiFi ağına bağlandığımızda Turkcell WiFi sürekli aktif mi oluyor, bende olmuyor da Çünkü

telefonunuzun çekim gücüne göre devreye giriyor çekim azsa devreye giriyor çekim kuvvetlenince devreden çıkıyor.
  • Arkadaslar 3G Kapanmiyor iphone da napicaz bilgisi olan var mi?

• Emre.Demir E kullanıcısına yanıt
    Sacmalik tamamiyle bende gorustum simdi telefonu sifirlayip gelen operator guncellemesini kabul etmiycem cozumu bu heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hme_38

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Wifi ağınız fark etmiyor, Japonyada bile olsanız Wifi den bağlanıp kullanırsanız Turkcell ağına bağlandığı için Yurtiçi sayılıyor.

Peki WiFi ağına bağlandığımızda Turkcell WiFi sürekli aktif mi oluyor, bende olmuyor da Çünkü

telefonunuzun çekim gücüne göre devreye giriyor çekim azsa devreye giriyor çekim kuvvetlenince devreden çıkıyor.

Valla ben anlamadım çekim kötüyken de Turkcell WiFi aktif olmuyor, uçak moduna alınca da aktif olmuyor

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yok farketmiyor benim turkcell degil evdeki internet yinede oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

Yok farketmiyor benim turkcell degil evdeki internet yinede oluyor

Ya iyce kıl oldum herkesin oluyor bi benim mi olmuyor ne uçak modunda devreye giriyor ne çekim azken hatta şöyle ki servis yok diyorken dahi aktif olmuyor

Ses ve veri aktif olucak al cihazı uçak moduna sonra wifiye bağlan biraz bekle aktif oluyor hemen olmuyor

• quote:

Ses ve veri aktif olucak al cihazı uçak moduna sonra wifiye bağlan biraz bekle aktif oluyor hemen olmuyor

Valla dostum ses veri Seçili zaten uçak moduna aldım 10 dk bekledim yine de olmadı, hatta şu an servis yok diyor mesela 5 dkdır bekliyorum devreye girer mi acaba diye girmiyor :)

• quote:

quote:

Valla dostum ses veri Seçili zaten uçak moduna aldım 10 dk bekledim yine de olmadı, hatta şu an servis yok diyor mesela 5 dkdır bekliyorum devreye girer mi acaba diye girmiyor :)

Hocam uçak modunda aktif oluyor çekim gücü de 1 veya 2 ye düşünce aktif oluyor bende. Sana tavsiyem IPTAL HDSES yaz 2200 a gönder sonra geri HDSES yazıp 2200 a göndermen. Bu arada ayarlardan telefonun altında wifi ile arama açık olduğunu varsayıyoruz.

• quote:

quote:

Bu arada telefon hangi model?

• quote:

quote:

quote:

Bu arada telefon hangi model?

iPhone SE

• quote:

quote:

quote:

Hocam uçak modunda aktif oluyor çekim gücü de 1 veya 2 ye düşünce aktif oluyor bende. Sana tavsiyem IPTAL HDSES yaz 2200 a gönder sonra geri HDSES yazıp 2200 a göndermen. Bu arada ayarlardan telefonun altında wifi ile arama açık olduğunu varsayıyoruz.

Tabi tabi o zaten aktif :) dediğini dün denedim.. sanırım çözdüm evin bir bölgesinde sürekli aktif ama yer değiştirdiğim an devreden çıkıyor, müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce diyorlar ki; lte baz istasyonları sayesinde bu hizmeti verebiliyoruz lte sinyali alındığında devreye girer ama alamadığında devreye girmez. Ne kadar doğru ve mantıklı bilemiyorum tabi

Saçmalamış. Öyle olsa uçak modunda iken nasıl oluyor?

• quote:

Saçmalamış. Öyle olsa uçak modunda iken nasıl oluyor?

Sanada hak vermiyor değilim dostum :) ama anlamadım gitti kafasına göre aktif oluyor anlamadım cidden uçak modunda da kaç kere denesem de hiç aktif göremedim daha

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.