Şimdi Ara

TURKCELL VOLTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalniz sitesinde s6 / edge . s7 / edge 4 cihaz gorunuyor ama g3 g4 vs vs destekliyor cihazinizin islemcisinin sitesinden kontrol ediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Operatöründe desteklemesi gerek cihazı. Sırf cihaz destekliyor bitti değil.

Ayrıca Türkiye LG G3'ler desteklemiyor.

• iphone 6+ desteklemiyor? bu ne sacma is anlamadim
  • G2 nin gizli menusunde volteyi gordum g3 te neden yok acaba sacmalik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Operatöründe desteklemesi gerek cihazı. Sırf cihaz destekliyor bitti değil.

Ayrıca Türkiye LG G3'ler desteklemiyor.

Tamamen operatorlerin tembelliginden kaynaklaniyor. Ugrasmak istemiyorlar. Halen VoLTE konusunda tam bir standart oturmus degil yazilim olarak butun mesele oradan kaynaklaniyor.
    LG G3'te snapdragon 801 var. Yani modem destekliyor. LG G3 yazilim guncellemesi yayinlayana kadar ki yayinlar mi oda kesin degil tek care VoLTE desteginin aktif oldugu yurtdisi bir rom yuklemek. Ondan sonra biraz ugrasiyla halledilebilir diye dusunuyorum. Amerika T-Mobile destekliyor diye biliyorum mesela. Bendede Sony Xperia Z3 var. Vodafone desteklemiyor ama ben kullaniyorum. Baya bir deneme yanilmadan sonra calistirmayi basardim. Vodafone Ispanya modem konfigurasyonu Vodafone Tr'ye yakin mesela.

VoLTE'de guzellik su karsi taraf VoLTE desteklemese bile telefon 4G'de kaliyor ayni anda internettede takilabiliyorsun ama karsi taraf 3G/2G dusuyor. Karsi taraf destekliyorsa ses gercekten cok net oluyor. Ayrica video aramalar da artisi vodafone kullananlara Vodafone Call+ uygulamasini tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: polkas

iphone 6+ desteklemiyor? bu ne sacma is anlamadim

Iphone 6 ve ustu donanim olarak destekliyor(hatta iphone 5S bile destekliyor ma Apple VoLTE destegini tamamen kapatmis) ama Apple'in TR icin operator ayar guncellemesi yapmasi gerekiyor. Iphone da maalesef bildigim kadariyla manual ayar yapmak zor bildigim kadariyla belki jailbreak yapilirsa olabilir ama emin degilim. Apple eylulde guncelleme yapicak diyorlar ama kesin degil once veya daha gecde olabilir.
  • ip7 ye verirler öncesi bakakalır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Xiaomi Volte - VoWifi
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone VoWifi hizmeti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz galaya s6 zonguldak ve İzmirde full çeken yerlerde denedim hepn aynı mesaj

4.5G HD Ses aboneliginden yararlanabilmek icin cihazinizin 4.5G HD ses uyumlu ve Turkcell sebekesince desteklenir olmasi gerekmektedir. Uyumlu cihaz listesi icin turkcell.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

• Bu volte yeni bişey zamanla her volte destekli telefona gelir volte desteği

• osmanates86 O kullanıcısına yanıt
    Son paragrafından emin misin acaba, denedin mi hani? Karşı taraf VoLTE desteklemiyorsa hat 3G'ye düşüyor diye yazıyordu genelde.
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    Turkcell de S7 ve S7 Edge destekliyor sadece ilerleyen zamanlarda diğer cihazlara da destek gelecektir.

Bu mesaja eklenen görseller:

TURKCELL VOLTE

• Konuşurken 3gye düşse ne farkedecek ki gereksiz bir detay.Ben çoğu zaman 2gde konuşuyorum işim bitince 3gden neti yardır gitsin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Son paragrafından emin misin acaba, denedin mi hani? Karşı taraf VoLTE desteklemiyorsa hat 3G'ye düşüyor diye yazıyordu genelde.

Kesinlikle eminim karsi taraf volte desteklemiyorsa bile sen 4g de kaliyorsun tabi 4g sinyali oldugu surece. Karsi taraf 3g veya 2g duser eger volte yoksa. Nerde biliyorum cunku kullaniyorum. Linkini verdigim videoda cek cumhuriyetinden bir eleman volte iki telefonda acik, ikisindede kapali, birinde acik seklinde test yapmis videoda sdece 4g/3g gecisine dikkat et. ayni telefon var bendede yazilim attim ve bazi modifikasyonlarla kullaniyorum vodafoneda

https://www.youtube.com/watch?v=7MIt5JBLf38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanates86 -- 12 Nisan 2016; 5:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Bu volte yeni bişey zamanla her volte destekli telefona gelir volte desteği

Hic zannetmiyorum her telefona gelecegini. Cunku yurtdisindada gelmemis, sadece servis basladiginda bazi telefonlara gelmis, o sirada volte destekleyen cogu telefona gelmemis. Sadece daha sonra yeni cikan modellerin bazilarina gelmis. AVrupa, amerika butun ulkeleri arastirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Konuşurken 3gye düşse ne farkedecek ki gereksiz bir detay.Ben çoğu zaman 2gde konuşuyorum işim bitince 3gden neti yardır gitsin:)

belki o bakimdan farketmez ama unuttugun bir detay var. surekli 3g/4g gecisi demek eger gorece fazla konusuyorsan gereksiz batarya harcanmasi anlaminada geliyor.
  • Arama 3g ile yapılıyor ,peki arama sonrası tekrar lte moduna geçerken bizi arayanlar ulaşabiliyor mu?
    Geçen aramayı sonlandırdıktan birkaç saniye sonra yani 3g-lte arası geçiş esnasında beni arayan bir numara mesajı geldi telefonuma.
  • iphone desteği geldi. fakat operatör güncellemesi gerekli sanırım. turkcell iphone da şuanda volte çalışmıyor
  • sürüm yükselt 10.2.1 de çalışıyor.
  •  TURKCELL VOLTE

Ama ios 10.2.1 çıkmadıki daha 10.2 var en don sürüm

• KAEC kullanıcısına yanıt
    benim sürümde 10.2.1 beta 4 ama bende çalışmıyor. operatör sürümü de 27.0 sizinki nedir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.