Şimdi Ara

TURKCELL VOLTE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana hala gelmedi acaba 10.3 beta kullandığım için mi 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bends s7 edge var yaptım lakin kimi nasil aricam wifi ustunden onu anlamadim. Nasil aricam bu programmidir marketten volteyimi indirmemmi gerekir ne ise yarar bu ne yapmam lazim

• iPhone'da Ayarlar- Telefon menüsünden WiFi İle Arama'yı etkinleştirmeyi unutmayın.

Yararlı bir özellik.Sinyal azsa ya da yoksa WiFi ile internete bağlıysanız telefonunuz internet üzerinden Turkcell 'e bağlanıyor ve normal şekilde kullanmaya devam ediyorsunuz.

• Arkadaşlar, genel ayarlardan Hakkında kısmına geldiğinizde operatör kısmına bir kere tıklayın yeni opretör güncellemesi var yüklensinmi uyarısı gelecek. 27.1 oldu benim operatör ayarlarım ve VOLTE geldi.

• VoLTE de çok farkedemedim ama VoWifi da ses kalitesi bariz farketti.
  • Vowifi sanırım sadece Turkcell'de var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VoLTE ile ses kalitesi bariz fark ediyor arkadaşlar. İki Turkcell hatlı iPhone arasında deneme yaptık. Çağrının düşmesi resmen anlık oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatör 27.1.0 👍🏻
     TURKCELL VOLTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 28 Ocak 2017; 12:31:53 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Aynen Vodafone sadece VoLTE desteği sunmakta, Turk Telekomdan ses yok daha

• Aktif oldu artık

• Volte yi aktif hale getirdim.Fakat yukarıda bazı arkadaşlar voWifi diye birşeyden bahsetmiş bunun ayarını bulamadım!O nasıl ayarlanıyor telefonum iPhone 6S.Ayarlar içinde Wifi ile arama seçeneği var voWifi denilen şey bu mu yoksa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Telefon menüsü içinden açılıyor.

• Şuanda iphone 6 için 2g kullanımı mümkün gözükmüyor. Sadece 3g nin çekmediği yerlerde otomatik devreye giriyor.İşin İlginç tarafı da Turkcell'in teknoloji departmanı bu günceleme hakkında hiç bir bilgisinin olmayışı.
  • Artık böyle olacak 3G'yi kapatmak artık mümkün değil iPhone'da.Apple bu şekilde ayarlıyor, yurtdışında da böyle.

Ancak operatör güncellemesini yüklemezseniz, böyle bir sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa96

Artık böyle olacak 3G'yi kapatmak artık mümkün değil iPhone'da.Apple bu şekilde ayarlıyor, yurtdışında da böyle.

Ancak operatör güncellemesini yüklemezseniz, böyle bir sorun olmaz.

Peki bu durumu geri alma şansımız var mı ? 10.2.0 geri dönüş yada sim kart değişikliği gibi ?
  • Emre.Demir E kullanıcısına yanıt
    10.2.1 sıfırdan kurup operatör güncellemesini yüklemezsen olur diye düşünüyorum.

Turkcell'den 3G'yi kapatabilirsin. 2G -> 2222. Ya da Turkcell Hesabım'dan kapatabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv -- 28 Ocak 2017; 16:5:47 >
  • Sonunda beklenen güncelleme geldi. LTE'den 3G'ye dönmesine çok sinir oluyordum :)) Özellikle VoWifi olayı süper oldu.
  • Hayırlı olsun

• İşte teknoloji firması dediğin böyle olur. Özellikle bu vowifi olayı müthiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende lte den arama yaparken yine 3g de dönüyor karşı tarafın voltesi olmadığından mı acaba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.