Şimdi Ara

TURKCELL VOLTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10.2.1 kurdum dun gece ama Volte'ye dair bir sey yok. Turkcell hala 27.0 gözüküyor. HdSes yazip 2200'a mesaj attigimda 10.2.1'e guncelleyin diyor. Bizim bilmedigimiz baska bir 10.2.1 daha mi var yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

TURKCELL VOLTE

Ama ios 10.2.1 çıkmadıki daha 10.2 var en don sürüm

Hocam 10.2.1 yayınlandı sizde volte geldi mi bende hala gelmiyor güncellediğim halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

10.2.1 kurdum dun gece ama Volte'ye dair bir sey yok. Turkcell hala 27.0 gözüküyor. HdSes yazip 2200'a mesaj attigimda 10.2.1'e guncelleyin diyor. Bizim bilmedigimiz baska bir 10.2.1 daha mi var yahu.

Hocam bende de volte aktif olmadı cihazım yurdışı ondan sanırım sizinde mi yurtdışı?
  • hme_38 H kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, yurtiçi 6S.
  • VoLTE için karşı tarafında bunu destekliyor olması lazım diye biliyorum(yanlışım olabilir tabi). Vodafone mesela sadece Vodafone lularla çalışır diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapici

VoLTE için karşı tarafında bunu destekliyor olması lazım diye biliyorum(yanlışım olabilir tabi). Vodafone mesela sadece Vodafone lularla çalışır diyor.

Desteklemekte haklısınız fakat aktif olmuyor hiçbir türkü şimdi bende başka bir arkadaşta denedim yurtiçi cihaz onda da aktif değil

• hme_38 H kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapmadım yapmayacamda iphone iyice bozdu 9.3 e dönebilsem keşke

• arkadaşlar anladığım kadarıyla turkcell operatör güncellmesini vermedi daha ondan volte aktif olmuyor. Önceden de 27.0 dı şimdi de
  • Arkadaşlar Merhaba,

Turkcell' den aldığım kesin bilgiye göre 3 yada 4 gün içinde volte servisi aktif edilecek bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgfb

Arkadaşlar Merhaba,

Turkcell' den aldığım kesin bilgiye göre 3 yada 4 gün içinde volte servisi aktif edilecek bilgilerinize.

Uzun zamandır beklediğim haber. Doğruysa süper :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtgfb

Arkadaşlar Merhaba,

Hadi inşallah 😅

• Var mı gelişme?
  • izmirde aktif.
    4.5g ile çalışan volte ve vowifi sadece turkcell yonune yapılan aramalarda oluyor.
    karşı tarafın telefonun destekleyip desteklememesi ile alakası yok.
    samsung s7 kullanıyorum hd ses gayet hoşuma gidiyor.
  • iPhone'lar için VOLTE servisinin aktif olduğunu sitede yayınlayıp hizmet veremeyince 1 hafta sonra siteden kaldırmış şaka gibi 😂 (Eeee tabi şikayetin ardı arkası kesilmedi)

• musty2626 M kullanıcısına yanıt
    Turkcell bu hale düşecek miydi, enteresan vallahi.
  • Bizim millet cıvkını çıkartmıştır araya araya

• quote:

Orijinalden alıntı: cucugen

izmirde aktif.
    4.5g ile çalışan volte ve vowifi sadece turkcell yonune yapılan aramalarda oluyor.
    karşı tarafın telefonun destekleyip desteklememesi ile alakası yok.
    samsung s7 kullanıyorum hd ses gayet hoşuma gidiyor.

Hocam s7 için zaten önceden beri destek veriyordu, iphone için ise vermiyordu yeni vereceğini duyurmuştu fakat aktif olmuyor. Turkcell sitesinde destekleyen cihazlarda iphone u yayınlamıştı şimdi geri silmiş

• Operatör güncellemesi geldi. Telefon ayarlarından Hakkında bölümüne girdiğinizde Operatör yeni sürümü mevcut uyarısı verdi. Yükledikten sonra ses ve veri için LTE seçeceğini aktif etmeniz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volte hayırlı olsun

•  TURKCELL VOLTE

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.