Şimdi Ara

Turkcell VoWiFi HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce vowifi'ı bir deniyim dedim bimcell, vodafone ve turkcell yönüne aramalar yaptım ve görüşme kalitesi çok farklıydı.

Wifi üzerinden görüşme normal mobil ağ üzerinde ki görüşmeden kalite olarak daha iyi olması normal mi?

Ayrıca Turkcell'in iyi olmadığı 1 2 lokasyonda TT kullanmak zorunda kalıyordum. Şimdi o lokasyonlarda TT'dan internet paylaşımını açsam Turkcell takılı cihazdan bağlanıp vowifi kullanabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell baska hatlardan aramalarda kisiyor diyorlardi demekki vowifide kısma yok.

Ben denedim baska birinin mobil verisiyle vowifi olmusdu.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın reis.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazimda Volte Vowifi özelliği var destekliyor fakat kullanamıyoruz neden cihazimiz elma logolu yada bole bol 10 yada 9 lu note cihaz değil ya. Turkcell saçmaliklari. Ariyorum kardeşim benim cihazim volte destekliyor ben bunu neden. Kullanamiyorum diyorum sizin cihaziniz xiaomi bu cihazlara hala yazilim çıkarmadım volte desteği için diyorlar. Evet cihazinizda bu özellik var destekliyor fakat biz desteklemiyoruz. Çalışıyoruz onada güncelleme gelecektir diyor. Ya arkadaş bide xiaomi cihaz satıyor Turkcell. Kendi sattigi cihaza volte hizmeti veremeyen operatör. 93 tl faturayi her ay almayi biliyor Turkcell. Taahhüdüm az kaldı aga. Az kaldi. İlk işim Turkcell den kurtulmak olacak inan. Zaten platinum u mahvettiler ordan zıt almıştım bunlarda bal şeker oldu üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 30 Ağustos 2019; 18:31:35 >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den ne çektin be reis, her mesajın sitem dolu.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    biraz fazla kötülüyorum farkindayim aga

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone VoWifi hizmeti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.