Şimdi Ara

Turkcell Yaani Mail hizmete başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendi parolan ile giriş yapıp maillerini okuyabiliyorsan başkası da okuyabilir. yeter ki yeterli zaman olsun

• Bu millet devletin basindakilerini sevmediği için karşı durduğu için bu ülkede ne yapılırsa yapılsın boş boş hiç yapılmasa daha mı iyi ne bekliyorsunuz adamlar seçilmiş gelmiş senin kadar karşı olandan cok yanlarında insan var bunu yukardakilere değil kendi halkına sor haketmedigini düşünüyorsan da bu ülkede yasamicaksin yada dizini kırıp oturucaksin olana razı olacaksın birşeyleri degistirebiliyorsan değiştir bizde görelim ne yapabiliyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede ben ne gördüysem ilk yapılan şeylere her zaman ülke yarıya bölünüp yarısı karşı çıkar.

Her şeyi siyasi düşünen bir millet ne kadar gelişebilir? Adamlar mail çıkardı diye kötü oldular İyi hiç bişey yapmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli yok dışa bağımlıyız diyen adamlar şimdi "bu çöpü kim kullansın" diyor. Oğlum bakın manyak olursunuz ciddi söylüyorum.

• Ülke olarak en iyi bildiğimiz şey klavyeden ve işkembeden sallamak. Allah aşkına kendi ürünlerimizi yerin dibine sokup, adamların beş para etmeyecek ürünlerini göklere çıkarmaktan vazgeçelim. Adam böyle bir hizmet sunmuş kaygın varsa açmazsın hesap konu kapanır. Elin amerikalısı senin rehberine, maillerine, resim arşivine hiç bakmıyor çünkü namehremiz biz onlara. En basit örneği facebook muhabbeti ne kadar güvenlikli çıkmıştı pislikleri ortaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O bu değilde, gönderdiğim mailleri iletseydi keşke. Hesap açıp denemek için kendime mail yolladım. Biri spam'e düştü, diğer mail ortalarda yok.

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Niye gmail ile maillerini ABD hükümetinin okuması daha mı hoşuna gidiyor.

• Millet gerçekten manyak. ABD ve Çin teknoloji firmalarının google'un, facebook'un, whatsapp'ın onlarca firmanın hergün ABD hükümetine veri sağladığı skandalları patlıyor ama bizim ruh hastaları yerli firmanın girişimine saldırıyor.

• Totok'un Türkiye muadili

• saçmalamışsın tamamen eğer okunuyorsa hepsininki de okunuyor. kaldı ki ben e posta ile neden çok özel bilgi göndereyim

• Yeni fişmatik hayırlı olsun..

Bir de elin amerikalısı ile başlayan yorumlar var ya.. Ne adamsınız..elinde elin amerikalısı dediğin adamın teknolojisini tutuyorsun..en azından bir Gmail veya hotmail hesabın vardır..neyin savunması bu..

• yapmasalar neden üretim yok neden yapmıyoruz hep dışardan alıyoruz dersiniz yaptıklarında destek olmazsınız. Bence desteklenmesi gereken bir servistir herşeyden önce bize ait ve Turkcell milliüretime destek veren firmaların başında geliyor başarılıda ilerliyor. köstek olmaktansa desteklemeliyiz.İlk yani mailimi açarak destek oldum bile
  • Olunca kullanmamak için bahane üretiyorlar, olmayınca niye yerlisi yok diyorlar.

Gmail, yahoo çok güvenli sanki. Her sene milyonlarca maili patlatıyorlar. Gmail, yahoo her sene şifre değiştirin diye uyarıda bulunuyor.

Sizin derdiniz veri güvenliği değil, derdiniz yerli üretimi sizin istemediğiniz kesim yapmasın.

Hayata ideolojik gözlüklerinizi çıkarıp da bakın. Ülkeye nasıl katma değer sağlarım, katma değer sağlayanlara nasıl destek olurum onu düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 25 Aralık 2019; 12:37:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel hizmet, yapanların ellerine sağlık.

ama sanki isim biraz ofsayt değil mi? hiç ciddi durmuyor.

prof.dr.hedehödö@yaani.com gibi biraz daha resmi bir uzantı şart bence.
  • Killa Hakan burdan mail adresi alabilir: SenAnan@yaani.com

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Burdan yaani kullanan insanlara selam olsun :)

Yaani mi kani mi o kim lan :)

• Herkesin düşüncesinde kısmi olarak doğruluk payları var. Ama biraz insaflı olmak lazım. Gmail de ilk çıktıgında bu durumda değildi. Kuruldu desteklendi gelişti dünya markası oldu. Bizdeki markalarda önce emekleyen belki zayıf, sorunlu olacak ama desteklerle büyüyecek, düzelecek. Yaani bir sabah kaktığımızda bütün sorunları çözülmüş, güvenlik zirvede, bütün servisleri sorunsuz çalışan bir ürünü kapımızda bulacağımız düşüncesi herhalde dogru değil. Hangi düşüncenin, kimin olduguna bakmadan bu ülkede yapılan hertürlü girişimi desteklemeliyiz. Ben mail hesabımı açtım ama şimdilik önemli konuları bu maille takip etmeyeceğim. Mailim dursun desteğimide yapmış olayım ileride düzelmezse vaz geçerim düzelirse devam ederim. Ama desteklemeden herşey hazır ve sorunsuz gelsin demek ömür boyu hali hazırda ki markalara bağlı kalmamız demektir.

• kirkyillikkaniolurmu@yaani.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.