Şimdi Ara

Turkcell Yaani Mail hizmete başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu "Maillerimizi okuyacaklar" takıntısını anlamıyorum. Maillerinizin okunmasından rahatsız olacak kadar ne yapıyorsunuz? Ortada güzel yerli bir alternatif varken haksız ve önyargılı eleştriler bence çok saçma. Bu tarz girişimlere destek vermezsek "Google Türkiye'den çekilecek mi?" korkusunu yaşamaya devam ederiz.
  • İsim soyisim noktalı alınmış. Düz şekilde aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahinturk00

Bu "Maillerimizi okuyacaklar" takıntısını anlamıyorum. Maillerinizin okunmasından rahatsız olacak kadar ne yapıyorsunuz? Ortada güzel yerli bir alternatif varken haksız ve önyargılı eleştriler bence çok saçma. Bu tarz girişimlere destek vermezsek "Google Türkiye'den çekilecek mi?" korkusunu yaşamaya devam ederiz.
    yatak odana kamera koyup canlı yayın yapmak ile aynı şey bu. bayağı genişseniz buyrun kullanın.

e2e şifreli mail kullanın. postalarınız sunucuda şifreli saklansın. belli olmaz sunucu hacklenir yazışmalarınız public olur sonra ağlamayın.

protonmail.com
    tutanota.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

İsim soyisim noktalı alınmış. Düz şekilde aldım.
    Zorla olabilir. Omercelik22 ismi alınmış diye yakınan var Play Store'da.

• Ulan yerli diye katkım olması amaçlı geçecektim. Mobil uygulamada haftalık 200-300 arası mail alan biriyim. Dosya ekini de hesaba katınca aylık 2-3 GB'lık dosya eki geliyor. 2GB deyince iptal ettim. Sınır koymasaydınız geçecektim bak en azından uygulama destek kısmında duyuracaktım adınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahinturk00

Bu "Maillerimizi okuyacaklar" takıntısını anlamıyorum. Maillerinizin okunmasından rahatsız olacak kadar ne yapıyorsunuz? Ortada güzel yerli bir alternatif varken haksız ve önyargılı eleştriler bence çok saçma. Bu tarz girişimlere destek vermezsek "Google Türkiye'den çekilecek mi?" korkusunu yaşamaya devam ederiz.
    Google'ın Türkiye'den çekilme gibi bir ihtimali yok. Ancak Türkiye'de Gmail yasaklanır gibi bir ihtimal var. Mail'de güvenlik yoksa diğer mesaj arkadaşın dediği gibi yatak odanıza halka açık kamera koymakla pek farkı yok.
  • anticor kullanıcısına yanıt
    Yani sizin gmailinizi kimse okuyamaz ama bunu okuyabilir mi? Gmaili millet ne sanıyor anlamış değilim. Çok da rahat mailime giriş yaptı yetkililer.

• Sahinturk00 kullanıcısına yanıt
    güzel alternatif derken tutanota, protonmail, mailfence, gmx bunlar güzel alternatiftir size alışılagelmişlerin sunmadıklarını sunarlar bu datamining aracının sunduğu şey neyde güzel alternatif oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Yahoo çok mu iyiydi sanki? İbranice de kaba insan veya domuz demek. Geçin bunları

Alıntıları Göster
    Aslında @yahoo.com'a alternatif biz de @yahu.com yapabilirmişiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rexpos

yatak odana kamera koyup canlı yayın yapmak ile aynı şey bu. bayağı genişseniz buyrun kullanın.

e2e şifreli mail kullanın. postalarınız sunucuda şifreli saklansın. belli olmaz sunucu hacklenir yazışmalarınız public olur sonra ağlamayın.

protonmail.com
    tutanota.com

Alıntıları Göster
    Bununla genişliğin ne alakası var :) E-postamı mesajlarımı vb. içeriklere gerektiğinde yetkililerin erişmesinden neden rahatsız olayım? Tamam artniyete açık bir durum fakat bunun Gmail'de Whatsapp'da olmayacağının ne garantisi var?

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Gmail güvenli değil zaten en büyük gelir kaynağı reklam servisleri olan bir şirket gelen kutumu didik didik eder alabildiğini alır zaten 3. taraflara karşı bir güvenlik içinde size bunu sunacak sağlayıcılar var ama Google bunlardan biri değil öyle bir iddialarıda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78945EA9A -- 24 Aralık 2019; 20:47:48 >
    Google ve Facebook verilerinizi her fırsatta zaten pazarlayan şirketler bunlar doğru örnekler değil

• Tamam işte ben de bundan bahsediyorum. Şu an kullandığımız sosyal medya siteleri klavye programları bunlara erişemiyor mu sanki?
    hayır canım ne münasebet özel maillerime bunların hangisi erişebilir

• Erişemediğinin bi garantisi var mı?
    şifreli şekilde sağlayıcıların sunucularında bulunan sağlayıcıların dahi anahtarlarına sahip olmadığı verilere nasıl erişecekler?

• Google inki bir ekosistem. Yoksa ucretsiz bolca e-posta hizmeti verenler var ... Pratiksel albenisi de yok "yani " ...

• Eleştirilen yaani nin de şifreli özel mail iddiası yok. Normal bir mail hizmeti. Lafım kötülemek için kötüleyenlere.

• Eleştirilen yaani nin de şifreli özel mail iddiası yok. Normal bir mail hizmeti. Lafım kötülemek için kötüleyenlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-78945EA9A

al işte yine gelmiş "olum eleştirmeyin la adamlar çabalıyor la" sizin kafanızla gidersek hepimiz birer kukla oluruz siz her şeye at gözlükleri ile bakmaya devam edin
    Ya boş boş konuşma görende ülke müthiş teknoloji olarak ilerde bir bu firma kötü yapıyor her şeyi gereksiz şeyler çıkartıyor . Sanki bizim ülkemizde Google gibi firmalar kaynıyor da Turkcell her şeyin suyunu çıkarmış .

Asıl siz içinizdeki kini söküp atmayı deneyin , çok biliyorsan otur sen yap bir tuğla da sen koy şu ülkeye . Neymiş at gözlüğünü çıkarın bla bla bla asıl siz cikarinda küçük bir gelişme dahi olsa görün yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.