|
Bildirim
Oğlum bizim ülkemizde insanlar niye her şeyi eleştiriyor abi şu yorumlara bak iflah olmaz bir toplumuz vallaha.
|
Olsun tabii de ismi olmamış. Bir mail uygulaması yazışmalar üzerine kuruludur ve bu yüzden de ciddiye alınması gereken bir uygulamadır. Kim bilir bu servis üzerinden ne yazarlar, gazeteciler, çevirmenler, Türkçe öğretmenleri mesajlar alıp verecek, köşe yazılarını yollayacak, kitaplar yollayacak. Ama mail programının ismi: "yaani mail." Sokak ağzı. Yaani diye bir kelime yok ki TDK'da!
|
Hadi güvenip mail aç şimdi buna.
|
Her türlü yerli alternatifin başarılı olması ülke yararına. bu dünyada barış zamanı çok kısadır. Tarihe bakarsanız görürsünüz.
|
al işte yine gelmiş "olum eleştirmeyin la adamlar çabalıyor la" sizin kafanızla gidersek hepimiz birer kukla oluruz siz her şeye at gözlükleri ile bakmaya devam edin
|
cok lazımdı. Bu ne tabanlı yoksa Gmail mi :)
|
Mailleriniz kurcalanıp yazdıklarınızdan gönderdiklerinizden kapıyı çalanın olması çok daha muhtemel.. (seni beni doğrudan etkilemez ama Google vb. vatandaşla uğraşmaz.)
Ülkede hukuki yapı düzgün işlese Türkiye'den katma değerli markalar çıkması güzel olurdu.. Dünyada iş yaparsa faydası olur, dünyaya açılmazsa ülke içinde de kullanmaya gerek yok. Kapalı kutuyu kontrol eden çok olur. Uluslararası arası olan güven veriyor. |
kişisel verilerin korunması için gayet iyi bir servis olmuş. yerli bir uygulama olduğu için ben destekliyorum bir mail adresi almak şart olsu yaani'den
|
Ülkemizin süper zekaları buna da karşı tabiki. Eleştiri ile karşı olmak apayrı, eleştiri eksik yönlerine göre yapılır, bizim forumdakiler "cahil" bir şekilde patlarsınız, çökersiniz, bakkal görür gibi yorumlar yapar.
En güvenilir Apple ama sizin için doğru. Her yerde icloud verileri dolanırken. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Aralık 2019; 18:7:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78945EA9A -- 24 Aralık 2019; 20:31:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |