Şimdi Ara

ADANA / TURKCELL-SuperOnline Fiber İnternet Servisi Başlıyor Sonunda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
10.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Adanalı Arkadaşlara TURKCELL-SuperOnline Fiber İnternet Servisi Hakkında Araştırdığım Hizmet Hakkında Haberdar Etmek istedim. Ben Adana/Çukurova 'da ikamet etmekteyim ve Yaklaşık 1 haftadır, hatta 2 Hafta Oldu Sanırım Tüm Mahalle Fiber Optik Kablolarla döşenmiş durumda yaklaşık 20 güne kadarda Hizmete Geçeceğini Duyduğum tarifelerini görünce çok şaşırdığım ve Çok ilgi duyulacağını umduğum bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Gerekli Kampanyalar ..vb bilgileri aşağıya sizler için ekledim.

Kullanmakta olduğum x Firmasının tarifeleri ve superonline fiber internet ile aradaki farklar sizin yorumunuza kalmıştır.

6mbite 110 tl ödenen superonline da 99 tl ye 50mbit hıza karşılık geliyor gibi birşey.

Daha Fazla Kafa ütülemek istemiyorum Superonline Fiber internet hakkında Detaylı Herşeyi Offical Siteden bakarbilirsiniz.

Super online fiber internet siteye giriş için tıklayınız.

Amacım Kesinlikle Reklam Değil , Yeni Gelen Ve Abartılı Şekilde Avantajlı olduğunu düşündüğüm Hizmet Hakkında Haberdar Etmektir.

Sonunda artık wow 'da 80-90-100 ms leri görebilecegiz sanırım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende takip ediyorum tellcom u tebrik ediyorum az kaldı. birde apartmanları dolaşan ekip var daha bize uğramadı ama..
    istenilince koca mahalleye kablo döşeniyormuş.. ttnetin bizanstan kalma kablolarıyla artık burda kimse internete girmez...
    ttnet bu mahallede bitti... uydunet artık bir şey yapmalı. yoksa onade elveda.. yapacak bir şey yok uydunet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 21 Şubat 2010; 14:17:29 >
  • hayırlı olsun Adana'ya . Fiberin yaygınlaştığını görmek sevindirici. Umarım kısa sürede Mersin' e de gelir.
  • Hadi hayırlı olsun.
  • tabii böyle şehir şehir geliştigini görmek güzel bi olay. ttnet nekadar cok abone kaybederse okadar iyi onlarda katilacak rekabete enindeeee sonundaaaa
  • bende adana çukurovada oturuyorum.çalıştıklarını görmek güzel ama ne zaman hizmet verirler önemli olanda bu zaten.fiyatları gercekten guzel.1 hafta superonlıne ı aradıgımda teknık servıslerın calıstıgını ne zaman hızmet vermeye baslayacaklarını bılmedıklerını soyledıler.
  • bende adana kenan evren toros mahallesinde oturuyorum henüz ara sokaga kablo falan döşeyen görmedim. Bende belki burayada gelirler diye apartman kapıcısını uyardım superonline ekibi gelirse yönetici izin versin dedim, izin vermezse yönetici bana ugrasın dedim.Umarım burayada gelirler,zaten etrafimizdaki caddelere hep kablo falan döşediler.Gelir gelmez anında iptal edecem ttneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 21 Şubat 2010; 20:46:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun darısı Hatay'a inşallah. Bizim buraya 2 yıla kadar doğalgazın geleceğini duydum doğal gazla birlikte fiberleri de döşerlerse 3 - 4 yıla kadar bizim buraya da fiber intenet gelir harhalde.
  • "Yakında hizmete geçeceğimiz şehirler" diye bir açıklama yaptılar mı?

Bilgilendirirseniz sevinirim.. Saniyede 20-5 mb arası downloadları görünce şok oldum
  • BOTAŞ ihalesini kazanmıştı Superonline, doğalgaz olan illerde hizmet verecek deniyordu. 20 küsür il vardı sanırım acaba bu illerde bireysel fiber internet hizmeti verilecek mi? bir bilgisi olan var mı?
  • Ben Malatya'da oturuyorum.. Burada doğalgaz var.. Ama fiber internet hakkında bir haber almadım.. Ama 2-3 ay önce TTNet'ten iki adam gelip internetinizle ilgili bir probleminiz var mı dedi.. Ben de hergün saat 20.00-24.00 arasında internet kesiliyor dedim.. Onlar da Fiber kablo döşeniyor dedi.. Bu kablolar TTNet'in mi Superonline'ın mı kafam karıştı açıkcası.. Çünkü TTNet'in fiber internetini duymadım.. Biri açıklık getirebilir mi?
  • inşallah telekomun tekelini kırıcak kurumlar firmalar artar..lanet olsun telekomdan nefret ediyorum...batması için hergün dua ediyorum.işimi gücümü bıraktım vallaha:)
    harbiden ne iğrenc firmaymış herkes nefret ediyor telekomdan..bende ediyorum..batsada kurtulsak..memleketi sömürdüler durdular..en azından sömürecekse yerli firmalar sömürsün..onlar kazansın..nedir bu zulüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

inşallah telekomun tekelini kırıcak kurumlar firmalar artar..lanet olsun telekomdan nefret ediyorum...batması için hergün dua ediyorum.işimi gücümü bıraktım vallaha:)
    harbiden ne iğrenc firmaymış herkes nefret ediyor telekomdan..bende ediyorum..batsada kurtulsak..memleketi sömürdüler durdular..en azından sömürecekse yerli firmalar sömürsün..onlar kazansın..nedir bu zulüm...

Sonuna kadar katılıyorum.
  • güzel bir olay ama keşke süperonline istanbul dışına açılmadan önce istanbulda fiber döşenmemiş yer bırakmasaydı #

İstanbul'da
    Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Yakuplu

istanbulun en kalabalık ilçesi gaziosmanpaşa bile yok yazıklar olsun
  • ben adana / seyhan da oturuyorum ttnet kullanıyorum uydu net e geçmeyi düşünüyordm bu msjı görünce kafam karıştı :D eğer bizim buraya döşedilerse kablo 10mbit limitsiz ayda 49 tl süper gerçektende
  • Dostum İstanbulun bir çok yerinden önce Adanaya gelmesi çok dogal çünkü Seyhan bölgesi türkiye nin nufus yogunlugu yönünden Türkiyenin en yogun bölgesi.Kuzey Adana denen bir bölge var. Ufak bir çanak içinde 1 milyon insan oturuyor. İstanbulu falanda biliyorum.İstanbulunda bir çok bölgesi oldukça yogun ama kuzey adana sıkışıklıkta istanbulu bölgesel bazda aşmış durumda. Kısaca superonline buraya daha az kablo döşeyerek daha az yatırım yaparak daha fazla insana ulaşıyor. Bu bölge şu an için superonline açısından daha karlı.Kısaca buradan daha hızlı para kaldıracak.Ne kadar hızlı kazanırsa diger bölgeler atlamak için daha fazla parası olur.Kısaca yatırımlarının hızlanması herkesin çıkarına buradaki yatırım türkiye için engel köstek degil.Diger bölgelere yatırım gecikmesinede engel degil.Tam tersine diger bölgelere yatırımın hızlanması için güç çarpanı.Saygılar

• Arkadaşlar FiberOptik Internette Modem Seçenekleri Nasıl Kablosuz Modem seçeneği varmı?Yoksa Kablolu modemmi sadece
  • Verdikleri Pirelli router 4 port ethernet + kablosuz destekliyor.
  • Toros mahallesinde fiber döşeme çalişmaları başladı..

NOT: Adil kullanım adı altında limitsiz internete limit koyma saçmalağından sonra bir esprisi kalmadı artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulp -- 18 Mart 2010; 0:35:23 >
  • daha huzurevlerine gelmedıler.sabırsızlıkla beklıyorum.bu calısmalar ne zaman sonuclanır.bana kalırsa 6 ay ile 1 yıl arasında anca bıter dıye dusunuyorum.cunku kazı calısmalarını bıtır denemelerı yap.apartmanlara ınternetı dose bunlar uzun zaman alacak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.