Şimdi Ara

ADANA / TURKCELL-SuperOnline Fiber İnternet Servisi Başlıyor Sonunda. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
10.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cukurova

Deterjan, banka, 3G vb. bir sürü reklam nasılsa Superonline reklamlarıda öyle.
    Reklamlara inanmayıp tarifelerden küçük dipnotları okuyacak kadar zekiseniz -ki öylesiniz- sorun yok.
    Adamlar apartmanıza veya evinize gelip "-bedava- fiber kablo çekecez, üyelik şartı felan yok, ister misiniz?" dedikleri zaman "hayır istemiyorum" dersiniz ve konu kapanır, uzatmanın alemi yok.

AMA siz ; Superonline kötü, TTNet veya öbürü daha iyi gibi sloganlar atarsanız ben bunun altında art niyet ararım.
    "Superonline'ın Adil Kullanım uygulamasıyla SINIRSIZ FİBER tarifelerine KOTA koymasına karşı ACİL EYLEM PLANI " ne demek yaa :) , adamlar sizin anayasal veya kişisel haklarınızı mı gasp etti? komik :)
    İsteyen alır, istemeyen almaz.Kimse size zorla birşey satmıyor.

Tekrar ediyorum "tarifeler değişir ama alt yapı sabit kalır", adsl ilk geldiğinde; "ilk bağlantı ücreti + 256/64 gibi komik hız + Modem" fiyatı toplamını ne kadardı? şimdi ne kadar?

Hocam reklamların hepsinde öyle demişsin ama superonline reklamlarının hiçbirinde o ufak altyazılar falan yok. Sadece internet sitesinde o ibare var satış danışmanları satış yaparken bunlardan bahsetmiyorlar. Yani savunayım şirket çalışanıyım diyorsunuz ama olmuyor savunulacak yani yok.

• quote:

Deterjan, banka, 3G vb. bir sürü reklam nasılsa Superonline reklamlarıda öyle.
    Reklamlara inanmayıp tarifelerden küçük dipnotları okuyacak kadar zekiseniz -ki öylesiniz- sorun yok.
    Adamlar apartmanıza veya evinize gelip "-bedava- fiber kablo çekecez, üyelik şartı felan yok, ister misiniz?" dedikleri zaman "hayır istemiyorum" dersiniz ve konu kapanır, uzatmanın alemi yok.

AMA siz ; Superonline kötü, TTNet veya öbürü daha iyi gibi sloganlar atarsanız ben bunun altında art niyet ararım.
    "Superonline'ın Adil Kullanım uygulamasıyla SINIRSIZ FİBER tarifelerine KOTA koymasına karşı ACİL EYLEM PLANI " ne demek yaa :) , adamlar sizin anayasal veya kişisel haklarınızı mı gasp etti? komik :)
    İsteyen alır, istemeyen almaz.Kimse size zorla birşey satmıyor.

Tekrar ediyorum "tarifeler değişir ama alt yapı sabit kalır", adsl ilk geldiğinde; "ilk bağlantı ücreti + 256/64 gibi komik hız + Modem" fiyatı toplamını ne kadardı? şimdi ne kadar?

Art niyet aricak ne var allah askina ya ben tuketiciyim sen geleceksin sinirsiz internet diyip milleti kandircaksin ondan sonra adil kota diceksin varmi boyle bir sey ,Evet kimse bana zorla 1 sey satmiyor...Ama siz bu mantikla dusunurseniz kaybedeceginiz superonline musterileri sayisi cok olur ki daha baglatmak isteyenlerde vardi bende dahil .Su memlekette herkes TTNET ten kurtulmaya calisirken Superonline bizi yine onlara mecbur etti.Sen de kalkip diceksin ki ama hepsi adil kota uyguluyor madem sende diğerleri gibi olmak istiyordun fibere ne gerek vardi kardesim o zaman...10mbit 50gb kota 15 saatte kota aşımı sonra hızım düsecek....Ne anladim ben bu işten.Siz istediginiz kadar art niyet arayın ama önce kendinize bir bakın kimse koyun değil.

• quote:

Slogan atmaya gerek yok.

Sınırsızda TTNet daha iyi.
    Pingde (oyun için) kablonet daha iyi.
    Superonline bu saydıklarımda KÖTÜ:

Superonline sınırsız tarifeler:

10/1 mbit 99 TL
    20/5 mbit 199 TL
    50/5 mbit 399 TL
    100/5 mbit 599 TL

TTNet sınırsız tarifeler:
    1/.25 mbit 45 TL
    2/0.5 mbit 64 TL
    4/1 mbit 82 TL
    8/1 mbit 99 TL
    16/1 mbit 110 TL
    32/1 mbit 138 TL

Upload dışında problem yok. Aradaki farkı da şöyle 10-20$ a seedbox alıp kapatırsınız illa upload diyorsanız. Dolayısıyla fiber internetin Türkiye'de şu an itibariyle en ufak bir avantajı dahil kalmamıştır. Pingde de kablonet stabil ve rakipsiz.

Ayrıca TTNet'in Tivibu sistemi, torrentçi olmama rağmen kabul ediyorum güzel ve başarılı bir sistem, ve rakipsiz. (Lig TV var demeyin Superonline'da bana, kim allah aşkına bilgisayar ekranından maç izliyor 42" lcd'den izlemek varken, tv yi bilgisayara bağlayan sayısı ise %1'i geçmez)

TTNET WiFi hizmeti de gerçekten güzel, Starbucks'ta veya havaalanlarında, cafelerde otururken bedava WiFi olması hoş. (3G gelse de, yine de güzel bir hizmet, pili daha az harcıyor wifi benim iphone'da en azından)
    (300 dk/ay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 20 Mart 2010; 20:09:16 >

• hala 50gb kota kime yetmez deniyor. siz kullanmiyorsunuz, dinozorsunuz diye herkes oyle olmak zorunda mi kotacilar? su an bu yaziyi yazdigim klavyeden, baktigim monitorden tut bunlari koydugum masayi bile internetten siparis edip aldim. uzayda yer kaplayan nesneleri bile internetten alan kisiler oyun, muzik gibi soyut kavramlari cd olarak almak zorunda mi? internet varken magaza magaza dolasip oyun mu alacagiz? hem de fahis fiyata! steam'de ara ara kampanyalar oluyor. 5-10 dolara half-life 2 gibi super oyunlari bulabiliyorsunuz. 5 dolar verip online oyun oynamak buyuk bir kulfet degil. ttnet kullanicilarina zaten muzik ve tivibu sayesinde tv+film servisleri bedava. eskiden pc'ye program yuklemek icin dergi alip cd'lerle bogusurduk. simdi 1gb oyun demosu 15 dakikada pc'ye inebiliyor.

adam gibi bastan bu tarife 50gb/10mbps/50tl olarak aciklansaydi kimse itiraz etmezdi. ttnet kullanicisi olarak ayni parayi 1megabit sinirsiza vermektense fiberi(altyapi olsa) tercih ederdim. herkesin milyon defa soyledigi gibi sinirsiz olarak baslayip insanlara taahhutlu sozlesme imzattiksan sonra kota koymak hic de adil degil. musteri sozlesmeye iptal etmek istese bir suru masraf cikartmayi bilirsiniz. biri bu sirketlere hakaret etse dava acmayi bilirsiniz ama degerli musterilerinizi birden bire suistimalci olarak etiketlemekten hic gocunmazsiniz! nedense az para veren suistimalciyken cok para veren profesyonel kullancii olur. bunlar yetmezmis gibi propaket almak isteyene kota olmayacagi garantisini veremiyorsunuz. bugunun pro kullanicisi yarinin keriz kullanicisi olabilir nasilsa. bu saatten sonra akli olan bu firmaya guvenmez.

• evime gelseler superonline alırım fiyatta uyanıklık yaptılar ama yinede bence iyi neden derseniz

ttnet 8 mbit evinize max 6.5 mbit olarak geliyor kayıp çok
    uydunet var bende 1024 ün 1000 civarı geliyor

superonlineda 10 mbit tamamı gelir herhalde fiber sonuçta hız ve fiyat olarak superonline avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: quu

evime gelseler superonline alırım fiyatta uyanıklık yaptılar ama yinede bence iyi neden derseniz

superonlineda 10 mbit tamamı gelir herhalde fiber sonuçta hız ve fiyat olarak superonline avantajlı

Merak etme artık gelmezler. Yöneticiler kolay kolay bu kazıkçıları sokmaz sitelere.

Superonline tarifelerini düzeltene kadar, uzun vadede Türkiye'de yayılması yavaşlar, durma noktasına gelir, çünkü sağı solu kazmaya gerek yok telefon için, daha pratik.

Belki yöneticilere artık kendileri gidip "dilenerek" bizi lütfen alın demeye başlarlar, bu olayın tek pozitif yönü tüketici açısından o olur (şimdiki durumun tersi: biz dileniyorduk gelin diye).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 20 Mart 2010; 22:13:17 >

• Geldi de noldu, sınırsız için kaçı 99 lira verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarius -- 20 Mart 2010; 22:18:18 >
  • quote:

evime gelseler superonline alırım fiyatta uyanıklık yaptılar ama yinede bence iyi neden derseniz

Yanlışın var hocam kullanmadan yorum yapma ttnet 8 mbit kullanıcısıyım 900 le çektiğimi bilirim:))

+ yukarda arkadaş 50 gb 10 mbit için yeter demiş komik olmuş biraz :)) sen tavlaya devam hocam fazla kasma download falan:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4shroom -- 20 Mart 2010; 22:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4shroom

quote:

Yanlışın var hocam kullanmadan yorum yapma ttnet 8 mbit kullanıcısıyım 900 le çektiğimi bilirim:))

+ yukarda arkadaş 50 gb 10 mbit için yeter demiş komik olmuş biraz :)) sen tavlaya devam hocam fazla kasma download falan:P

bende 800 900 gördüm ama gecenin bi vakti genelde 700 ile çeker 8mbit aylarca 8mbit kullandım.ttnet herzaman çok kayıp vererek kullanırsın.çünki telefon kablosu üzerinden geliyor.uydunet ışık ile fiber kadar kalın olmasada bakır tellerle geliyor modeme kadar fiberin bide daha az kayıp vereceğini düşün fiyatlar uçuk olabilir ama en avantajlı tarife hala superonline fiyat karşılaştırılmasında görebiliriz sanırım

• Bu saatten sonra hala superonline diyenin aklına şaşarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m4shroom

quote:

bende 800 900 gördüm ama gecenin bi vakti genelde 700 ile çeker 8mbit aylarca 8mbit kullandım.ttnet herzaman çok kayıp vererek kullanırsın.çünki telefon kablosu üzerinden geliyor.uydunet ışık ile fiber kadar kalın olmasada bakır tellerle geliyor modeme kadar fiberin bide daha az kayıp vereceğini düşün fiyatlar uçuk olabilir ama en avantajlı tarife hala superonline fiyat karşılaştırılmasında görebiliriz sanırım

Ben de fiber kullandım 100 mbit, o gecenin son vakti bile tam performansına ulaşamıyordu

Aynı şekilde forumda aratırsanız 10/1 kullanıcıların dahi sıkıntılarını görürsünüz tam performans alamama konusunda.

Fiberde mesele kayıp değil yoğunluk. Adil kullanım dahil yoğunluğu azaltamaz, çünkü az altyapıya çok kişi koyarsan yoğun saatlerde internet yavaşlar/rezil&kepaze olur şuanki gibi.

• öyleyse doğrudur hocam türkiyede internet kullanılmaz o zaman
  • quote:

öyleyse doğrudur hocam türkiyede internet kullanılmaz o zaman

ADANA / TURKCELL-SuperOnline Fiber İnternet Servisi Başlıyor Sonunda.

Harita bunun kanıtı zaten, malesef
    (Haritada kırmızı = 1mbit başına en pahalı ücret)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 21 Mart 2010; 2:15:15 >

• sabah, bizim apartmanda supoeronline çalışması vardı yine Görevli, fiber internet 3-5 aydan önce uygulamaya başlamaz dedi Çok kötü bir durum ya ben zaten 2 haftadır ttnet'ten hiçbir indirme yapamıyorum hiçbir ekibin çözemediği bir sorunla karşı karşıyayım :S

çukurova nickli arkadaşım eğer yetkili kişiyseniz bu işi hızlandırmak için gerekli birimlere iletemez misiniz Ben ttnet'i iptal ettirip idareden başka bir adsl servisine geçicem taahhüt vermeden Superonline gelince de superonline'a geçicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 22 Mart 2010; 12:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddia
    çukurova nickli arkadaşım eğer yetkili kişiyseniz bu işi hızlandırmak için gerekli birimlere iletemez misiniz Ben ttnet'i iptal ettirip idareden başka bir adsl servisine geçicem taahhüt vermeden mesela doping olabilir Superonline gelince de superonline'a geçicem..

Hocam Superonline firmasıyla ile hiçbir alakam yok. Taşeronu, çalışanı veya reklamcısı değilim, sadece sektörü biliyorum, hatta tam tersi uzun yıllardır xDSL sektöründe çalıştım.
    Çukurova bölgede; kablo kanalı döşenmeye hızla devam ediliyor. daha sonra f/o ve aktif ağ cihazların (muhtemelen Huawei marka) montajı ve bina içi kablolamalar var. Sanırım 2-3 aydan önce bitirmeleri zor.

Karşılaştırma yapan arkadaşlara ise;

TTNet ADSL 8 Mbit/sn Limitsiz -> 49 TL/ay --> Adil Kullanım Uygulaması: 15 GB.
    Superonline Fiber 10 Mbit/sn ---> 49 TL/ay --> Adil Kullanım Uygulaması: 50 GB.

Diğer ön yargılı arkadaşlara birşey demiyorum.
    Kullanmayacak olsanız bile binanıza (ücretsiz) tesisat çekilmesinde büyük fayda var. 2-3 yıl sonra fiyat/kota/hizmetlerin olacağını kimse bilemez.

• quote:

Diğer ön yargılı arkadaşlara birşey demiyorum.
    Kullanmayacak olsanız bile binanıza (ücretsiz) tesisat çekilmesinde büyük fayda var. 2-3 yıl sonra fiyat/kota/hizmetlerin olacağını kimse bilemez.

Ön yargılı değiliz. 3 yıl önceki fiyatlara %600 zam yapan bir firma karşısında tepkimizi gösteriyoruz.

Evet tesisat çekilmesinde fayda var, Superonline'a ve taşeron firmalarına iş çıkıyor, müşteriler de bir güzel kandırılıyor "gerçek sınırsız" internet yalan reklamlarıyla.

Fiyatları düzgün seviyeye çekene kadar ben olsam tesisat çektirmem, olan tesisatı da söktürürüm.
    Bu konuda ciddiyim, insanları kandırıp "gerçek sınırsız" internet diye satıp, yönetimle sözleşme imzaladıktan sonra zamları patlatmak adalet ruhuna sığmaz.

Superonline'ı TTNetten iyi olduğu için sitelere girmesine izin verildi. Yoksa kimse şu anki fiyatları, ve sınırsız dağıttığı paketi tek taraflı değiştireceğini bilse kolay kolay adımını attırmazdı sitesine.

Müşteriyi kandırarak, sattığı paketi gün aşırı değiştirerek, Superonline fiber'in 2-3 sene sonrasını görmesi ÇOK ZOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 22 Mart 2010; 13:33:24 >

• 1Mbit internet gerçekten sınırsız 45lira türk telekomda.
    illa 8 megabit Limitsiz yarı kotalık almak zorunda değilsiniz.

ancak süperonlinede böyle birşey yok direk dayatma var.
    bende tam bağlatmak üzereyken vaz geçtim çünkü mantığı yok.
    ve sözünde durmayan, dürüst olmayan bir firmaya neden geçeyim ki?

bana 45 liraya 2 Mbit internet sağlasın hemen geçerim.

Peki bu süperonline ligtv falan filmleri internet üzerinden izletecekti noldu.
    bunlar kotayı doldurunca pat internet 512kbit'e düşecek.

ne anladım bu işten, ha türk telekom ha süperonline... al birini vur ötekine.
    türk telekoma ütülmeye alıştık zaten, aynen devam ediyorum ttnete...
  • Bence önyargılısın, çünkü bütün firmalarda Adil Kullanım Uygulaması olmasına rağmen sen sadece Superonline hedef alıyor ve insanlara "-sakın almayın, kablo çektirmeyin" gibi telkinlerde bulunuyorsun. Tarafsız değilsin.
    Artık telekomdan ne çıkarın var bilemiyorum!!!

Kaldı ki hepsinde olduğu gibi TTNET nin ücretlendirme sayfasında da hiçbir şekilde "Adil Kullanım Uygulaması var 15 gb. sonra hızınız düşer" yazmıyor ve reklamlarında hiç bahsetmiyor yani pazarlama ve reklam anlayışları aynı, kaldı ki birinde kota 15 gb, diğerinde 50 gb. eee o zaman neden hedef tek superonline.

Bana komik gelen ACİL EYLEM PLANI'nı "bütün ISS firmaları Adil Kullanım Uygulamasını kaldırsın" olarak yapsan bir anlam ifade ederdi belki.

Burada olayın bütününe bakmak lazım; şimdiye kadar bütün altyapı TürkTelekom tekelindeydi, diğer firmalarda(biri.net,smiley....) telekomdan kiraladıkları hatları sattılar ve fiyatları hala TTNet belirliyor. Yani şuanda hangi marka adsl kullanırsanız kullanın hepsi TTNet dslam'larını ve altyapısını kullanıyor.

Superonline, altyapıya ve tekele bağımlı kalmamak için çok masraflı ve zor bir yol olan kendi altyapısını kurmaya seçmiş. Burada önemli olan budur. İlerde superonline keyfi isterse başka firmalarada bu altyapıyı kiralayabilir ve gerçek rekabet başlar.

Diğer hizmetlere gelince; TV ve telefon kotanızı etkilemeyecek, aynı şekilde TTNet 3play deki IPTV projesindede böyle.

Eğer burada keyfi konuşacaksak bende her türlü şekilde istediğim firmayı yerlere vurabilirim. Örneğin; adsl teknolojisi gereği ttnet hiçbir zaman 8 mbit garanti edemiyor, max. 8 mbit. diyor. Eğer eviniz ile bağlı bulunduğunuz dslam arasında 3-4 km var ise 4 mbit sağlıklı görürseniz şükredin. Modeminizde girin; bağlantı hızına ve SNR oranlarınız bakın! Örneğin Upload hızı kaç kişide tam olarak 1024 kbit ?

Olayın bütününe bakın! kotaymış, fiyatlarmış, yünmüş, kılmış ... bunlar teferruat ve zamanla değişir.
    Bir kere teknolojiler çok farklı eğer kıyas yapacaksan ttnet metro ethernet ile kıyasla o zaman görürsün hat tesisi+10 mbit internet+Switch ücreti kaç para?

Evet superonline fiber de Adil Kullanım Uygulaması VAR! ve aynı fiyatlardaki ADSL'den hem kota olarak, hemde hız olarak, hemde teknoloji olarak çok daha iyi.

TTNet ADSL 8 Mbit/sn Limitsiz --> 49 TL/ay -> Adil Kullanım Uygulaması: 15 GB.
    TTNet ADSL 8 Mbit/sn Limitsiz --> 99 TL/ay -> kota yok

Superonline Fiber 10 Mbit/sn ---> 49 TL/ay -> Adil Kullanım Uygulaması: 50 GB.
    Superonline Fiber 10 Mbit/sn ---> 99 TL/ay -> kota yok

• quote:

Bence önyargılısın, çünkü bütün firmalarda Adil Kullanım Uygulaması olmasına rağmen sen sadece Superonline hedef alıyor ve insanlara "-sakın almayın, kablo çektirmeyin" gibi telkinlerde bulunuyorsun. Tarafsız değilsin.
    Artık telekomdan ne çıkarın var bilemiyorum!!!

Ben zavallı bir sınırsız (eski sınırsız şimdi KOTALI) fiber superonline müşterisiyim, "Gerçek sınırsız" yalanıyla kandırıldım, ve "99 TL ye 100mbit, 49 TL'ye 10mbit sınırsız" yalanıyla aldatıldım.

quote:

Kaldı ki hepsinde olduğu gibi TTNET nin ücretlendirme sayfasında da hiçbir şekilde "Adil Kullanım Uygulaması var 15 gb. sonra hızınız düşer" yazmıyor

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/nedir_
    Yukarıdaki sayfada aynen var. Yalan söylemeyin lütfen.

quote:

Olayın bütününe bakın! kotaymış, fiyatlarmış, yünmüş, kılmış ... bunlar teferruat ve zamanla değişir.
    Bir kere teknolojiler çok farklı eğer kıyas yapacaksan ttnet metro ethernet ile kıyasla o zaman görürsün hat tesisi+10 mbit internet+Switch ücreti kaç para?

Tabi canım kotaymış fiyatmış ne anlamı var müşteri için dimi, bastır %600 zammı gitsin, sınırsıza sorgusuz sualsiz izin istemeden, bilgilendirme yapmadan kota koy gitsin.

quote:

Burada olayın bütününe bakmak lazım; şimdiye kadar bütün altyapı TürkTelekom tekelindeydi, diğer firmalarda(biri.net,smiley....) telekomdan kiraladıkları hatları sattılar ve fiyatları hala TTNet belirliyor. Yani şuanda hangi marka adsl kullanırsanız kullanın hepsi TTNet dslam'larını ve altyapısını kullanıyor.

Superonline, altyapıya ve tekele bağımlı kalmamak için çok masraflı ve zor bir yol olan kendi altyapısını kurmaya seçmiş. Burada önemli olan budur. İlerde superonline keyfi isterse başka firmalarada bu altyapıyı kiralayabilir ve gerçek rekabet başlar.

Hala olayın iç yüzünden bahsetmeyip kıvırıyorsunuz. Olayın bütünü budur.

1-SUPERONLİNE TARİFELERİNE %100 İLE %600 ARASINDA ZAM YAPMIŞTIR.
    2-Bu zammı "ADİL KULLANIM GETİRDİK" diyerek gizlemeye çalışmıştır.
    3-Sınırsız diye sattığı paketleri müşteriden İZİN ALMADAN DEĞİŞTİRMİŞTİR (TTNette de var bu paketler ama gidip halkı aldatıp kimsenin tarifesini sormadan değiştirmedi.)
    4-"GERÇEK SINIRSIZ" "KOTASIZ" internet adı altında reklamını yapıp SATTIĞI hizmeti 360 DERECE DÖNEREK KOTALIYA DEĞİŞTİRMİŞTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 22 Mart 2010; 20:34:22 >

• Merhaba arkadaşlar ben de adanada süperonlinei merakle bekleyenlerdenim taa ki 15-16 şubat gibi ilk kazı çalışmalarını ördüğümd ehemen adamların yanına kpoştum ve 6 ay gibi bir sürede bütük kuzey adanaya verileceğini duyduğumda çocuklar gibi şen oldum. ancaak, süperonline yaptığı bu saçma sapan hareketle ben ve benim gibi düşünen 10 larca abone dayını vazgeçirmek üzere. yaptığı düpedüz dolandırıcılık düzenbazlık. bu konuda @PhantomX arkadaşa katılmamak elde değil.
    ancak şu da bir gerçek ki adanaya suan için yapılan bir altyapı çalışmasıdır ve kalıcıdır. tarifelr bugun vardır yarın ne olacağını kimse bilemez. fiberoptik altyapı ömürlüktür bu sebepten dolayı "fiberini de alsın gitsin, çekmesin boşyere, süperonline a gerek bile yok " tarzı söylemler kesinlikle saçmadır. var olan altyapıdır ve zamanla süperonline ile rekabete girmeye çalışan ttnet te fiyatlarında mecburen oynama yapacaktır.

msela adanada bilboardlarda süperonline yazısı geçtiğinden beri baı bilboardlarda ttnet in reklamları da dönmeye başladı adanada. neden çünkü tutuştular, arkadaşlarımı arayıp 2 yıllık abonelik taahhüdünde bulunup 30 tl ye 1 mbit sınırsız vaadediyorlar. bu da adanada tutuştuklarının bir göstergesi.

süperonline ı altyapı konusunda sonuna kadar destekliyorum bakın ttnet bu zamana kadar tek başınaydı ne oldu? 8 mbiti bile çoğu eve veremiyor. bu kesinlikle ttnetin hatasıdır. altyapısını uygun hale getirmedi neden? çünkü rakipsizdi. gerek yoktu......

ttnete sonuna kadar gıcığım arkadaşlar bu işi buraya kadar getirmeyecekti. altyapısını fiber yapmak zorundaydı. ama ayapmadı gerek duymadı belki de. neyse çok yazdım. velhasıl ben süperonline adanada verilir verilmez geçmeyi düşünenlerdenim. nedeni ise basit 50 gb bana yeter suan uydunet 2 mbit sınırsız kullanıyorum aylık indirme sevişyem 30 gb 50 bana çok rahat... ha bluray film mi izleyeceğim onu da ayda 2-3 tane izlerim. şahsi görüşüm bu tabi.... neyse arkadaşlar. sağlıcakla kalınız.....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.