Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı şeyi bana da söylediler önceki mesajımda yaptığımı yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum. Bir deneyin isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone yaptı iseniz git gel yapın hocam ortalık karışmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkestHour -- 4 Aralık 2024; 10:33:37 > -
Vodafone 10 GB 190 lira için sözleşmeyi paylaşmışlardı konusunda, orada 32 kb yazıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bimcell taşırken paket veya taahhüt varmı masrafı nedir hocam teşekkürler.
-
evet öyleymiş banada öyle dediler.. bimcell araştırıyorum oraya geçerim olursa
-
Turk telekomdan geçmek için cayma bedeline öğrenme smsi attım.
2300 tl küsur cayma bedeli çıktı bu normal mi? Taahhüdümün 7.ayındayım. 5 ayım kaldı
-
Hiçbir masraf yok. Zaten faturasız. Paket almayın. Bimcell’e Taşıma olunca, anında geri taşıyın Turkcell’e. Ben de ayın 20’si gibi taşıyacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En iyi fiyat
Attığın mesaj nedir paylasirmisin bende öğreneyim cayma bedeli mi suan 11.aydayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5555 e TAAHHUT yazacaksınız
-
TAAHHUT yazıp 5555 gönderin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben 1 kasımda geçmişim , 1 ayı geçmiş benim geçişim , git gel mi yapmak zorundayım mh'yi aradım geçiş olmuyor diyor
-
Git gel yapmak daha mantıklı ama kampanya şartlarına bir bakın isterseniz. Gidip gelmeyi kabul ediyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_demir87 -- 4 Aralık 2024; 11:29:26 >
Eder tabi hocam niye etmesin burdaki birçok kişi böyle yaptı bimcell'e geçip ardından hemen turkcelle geçti benim cayma bedelim 437 liraymış
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X