Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
26
Favori
43.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Faturasız BİMCELL'den bu tarifelere geçebilir miyim acaba, tam da Turkcell deki 10 gb 185tl ye geçiş başvurusunda bulunmuştum

• Bimcell den geçiş yapan oldumu yardımcı olabilirim acaba geçilmiyorsa bosyere gitgel yapmayalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keremo3140 K kullanıcısına yanıt

henüz hat açılmadı ama problemsiz bir şekilde taşındı.

• Bimcell kontörlüden mi geçtiniz

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Yazdım ama cayma bedelini göstermedi, sadece taahhütlerimi gösterdi gelen mesaj...

09 Kasımda kampanya yenilemiştim, bir ay olmadı ve ilk fatura da gelmedi henüz, bozup Türkcele geçsem cayma bedeli çıkarırlar mı bilemedim.

• Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt

Nasıl geçtiniz anlatır mısınız? online olarak mı?

• arkadaşlar herkes için açıklama yapayım. en yakın turkcell bayisine gidip mevcut tarifenizi feshedip geçmek istediğiniz tarifeyi söylüyorsunuz. tabletten bir dakika içinde işlemi gerçekleştiriyorlar. ben on bir gün önce altın festival tarifesine geçmiştim, şu an büyük festival 20gbye geçiş yaptım.

not: yeni hat veya numara taşıma koşulu var tarifede.
    Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 5 Aralık 2024; 11:39:29 >

• @keremo3140 @hsnunal

Bimcell zaten sadece kontörlü sunuyor. İnternetten hat taşıma başvurusu yaptım, iki saatte hattı kapıma getirdiler gelen sim kart bilgileri ile taşıma başvurusuna gelen mesaj linkinden devam ettim, e devletten onayladım. İki-üç güne açılacakmış.

• Daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa kusura bakmayın,geçtiğimiz ay 12 aylık bi kontrat yaptım da şimdi git gel yaparsam cayma bedeli olarak 12 aylık bi bedel mi öderim yoksa 1 aylık mı?

• bulutdll B kullanıcısına yanıt
    İşte cayma bedeli dediğiniz kısma nasıl ulaşacağım müşteri hizmetlerini mi aramam gerekiyor

Turkcell

Teşekkürler

• Dostlar türkcell faturalıyım sözleşmem 19 Ocakta bitiyor teklifler çok yüksek git gel yapmak istiyorum ama ne yapacağım tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

• Resmen 3 operatör aralarında anlaşıp fiyatları tek düzeyde tutuyor gibiler. Biri kampanya yapınca hepsi yapıyor.

Sürekli yabancı şirketlere ceza kesen rekabet kurumu bi incelese keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.