Şimdi Ara

Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
26
Favori
43.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben 1 yıldır bu prime tarifeyi kullanıyorum tahütümün bitmesine 4 gün var be 580 tl olduğu için bugün 390 tl ye Turkcell in 60 gb tarifeye geçtim 2 gün sonra açılır dediler tekrar türk telefon prime geçsem ceza çıkar mı sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hayır hemen mh ara iptal ettir taşımayı, öyle geçersin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt
    dün akşam bir kere, bugün birkaç kere müşteri temcilsimi aradım son iki konuştuğum hanımefendi dışında diğerleri direkt bilgisizdi. ya bana yukarıda arkadaşların yazdıklarının aşağı yukarı aynısını ya da geçişin şu an olmayacağını ilk faturamın kesilmesini beklemem gerektiğini söylendi. son iki görüştüğümde de ise bunun bir risk olduğunu çıkıp çıkmayacağını bilmediklerini belirttiler ama bana asla olmaz gibi şeyler demedi ikiside. katılım şartlarını söylediler son bir ay içinde numara taşıma ve yeni hat alımı için olduğunu, benim de bu koşulu karşıladığımı gördüler. isterseniz yapalım dediler.

eve dönerken turkcell bayisine girdim kısaca durumu özet geçtim. ilk arkadaş durumu tam anlamadı ama dinleyen diğer çalışan gelin yapalım ben bugün bir tane yaptım dedi yaklaşık bir dakika sürdü işlem. yukarıya da çıkışta aldığım ssi koydum. zaten aklımda bu iş olmazsa tt'ye geçmek vardı, bugün forumda bir kampanya paylaşıldı 180 liraya 20gb ona geçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 5 Aralık 2024; 0:15:23 >

• Faturasıza geçip tekrar faturalıya geçsek olmuyor mu bu kampanya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • memati2626 M kullanıcısına yanıt

Vodafone de Tobi ye sorabilirsin yada Tarife-Tarifem ve paketlerim bölümünde taahhüt detayları bölümünde gözüküyor. Türkcellde müşteri hizmetleri kanalı ile öğreniliyor galiba tam bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• vodafone fiyatları daha iyi

www.vodafone.com.tr
    Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
    https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?homeheader=post-vodafoneluol
  • Cayma bedelini odeyip buyuk festival tarifesine gecis yapabilen arkadaslar gule gule kullansin

• normal fiyatlarin uygun olmasi hiz olarak tt ve turkcell ile kiyaslanmaz

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt

faturalıya geçiş sonrası ilk ay paketi iptal ettiğinizde cayma bedeli çıkıyor mu bilginiz var mı?

Büyük festival tarifesine 12 ay taahhüt verip ilk gün cayıp operatör değişikliği yapmak istiyorum. Cayma bedeli veya fatura ne kadar cıkar bilgisi olan var mı?

tim deki personel sadece ilk faturayı ödersiniz dedi emin olamadım. Tecrübesi olan oldu mu hiç? Faturalıya geçip ve hemen iptal ettirme durumu

• İnternet üzerinden 10 gb 185 tl olana başvurdum işlemler tamam 05 aralik yani bugün akşam 8 de hat açılacakta acaba 20 liğe mi geçseydim o da cazip baya diyede düşünmüyor degilim hat acilinca geçebilir miyim ki?

• -observer- kullanıcısına yanıt

12 gündür falan kullandım ben. 225 tl cayma bedeli çıktı. Yine de iptalini isteyeceğim thhye başvurup

• Bence Vodafone mu bilmiyorum lakin Turkcell ve TT bir olup netgsm i bitirmek için tarifelere indirim yaptı.ilk bizim arkadaş az önce netgsm i taşıdı ve diğer netgsm lilere haber verdi Turkcell e taşıyın diye

• 2ekmek1sut kullanıcısına yanıt
    Netgsm alakali degil bence zaten her yil yaptiklari sey once fiyat zam gelir yil sonuna indirim olur alacaklarini zaten 11 ayda almis oluyorlar

• Pure Evil kullanıcısına yanıt
    Siz yeni Turkcell müşterisi misiniz?

• NNOVA kullanıcısına yanıt

Dostum ben de e-devletten hallettim. 48 saat civarında halloluyor.

• genclik17 kullanıcısına yanıt

Turkcelle geçiş yaptığınız gün mü hat açılıyor?

• refsak kullanıcısına yanıt
    evet. çiçeği burnunda.

• 22 Ocakta Taahütüm bitecek Turkcell 1500 TL çıkarttı 1 ay 17 gün için...

Ne yapmak gerek böyle bir durumda

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.