Ben mevcut turkcell hattim için bayiden almıştım esim. Taşımada direk kodu gönderiyor maile ama mh ile görüşsen ben e sim istiyorum desen acaba qr kodu yollarlar mı maile bilemedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (33. sayfa)

-
-
Turkcell başvuru yaptım kurye ile pazartesi günü teslimat görünüyor simkart büyük festival kampanyasından yararlanirim değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 10 gb pakete geçeli 2 ay oldu ama yetmiyor 20 gb a yükseltmek istiyorum. Hat benim üstüme değil üstüme devralsam tekrar aynı pakedin 20 gb olanından alabilir miyim ya da başka bire yol biliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 18 Aralık 2024; 23:4:49 > -
Döngü aynı şekilde bende de hala devam ediyor. Bakalım nolcak seneye gelecek heralde.
-
Kampanya yarın sona eriyor. Siz online olarak ön başvuru yapmış oluyorsunuz. Kart gelince taşınmayı onaylıyorsunuz. Bu nedenle bugün bir bayiye gidip online talebi iptal edin ve bayiden başvuru yapıp anında sim kartınızı alın. Kampanyaya bu şekilde katılırsınız. Pazartesi kurye getirdiğinde faydalanamazsınız.
-
Turkcell hat taşımak için dün bayiye gittim. Kimlik resmini çekip sim kartı verdi sadece. Hızlı işlem yapmak için bu yönteme geçmişler. Hiçbir sey imzalatmadı. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu?
-
Arkadaşlar merhaba,
Kampanya için son gün ne zaman acaba?
Müşteri hizmetleri bugün son gün dedi ancak emin olamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitesinde sayaç var...Bugün gece son gösteriyor..5 saat kalmış..
şubeden sordurttum eşime. hat gelince geçebiliyor muyuz diye evet dediler. o şubeyi delerim :D
-
Arkadaşlar babamın hat için online adrese sim kart teslimi ile işlemleri yaptık siteden hat aktivasyonu kısmından hat numarasını ve puk kodunu vs girdik e devletten de bilgi teknolojileri kurumundan e kayit sözleşme başvuru formu ve sözleşme onayını yaptık baska yapacağımız bir şey yok sanırım 1 kaç güne geçiş olur herhalde anladığım bir kısım varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam yarın sabah zaten tarih ve saat mesajı gelmiş olur o tarihte eski hattınız kapanır yeni hattı kullanmaya başlarsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk telekomda taahhüt süreme 32 gün kaldı kaç gün kala türkcelle geçersem cayma bedeli ödemem acaba bilgisi olan varmı?
-
Bugüne uzatmışlar sitede sayaç var kaçıranlar için fırsat
-
3 gün sonra ödemezsiniz..Sayaç tekrar işlemeye başlamış..Bugün başvurun..Yarın sim gelse yada mağazadan alsanız..2 günde en az taşınması sürse..4 gün ederki cayma bedeli çıkmaz..Tabiki 32 gün üzerinden hesaplıyoruz
Faturasuz tt hattımda 220tl param var. Turkcell faturalıya geçince 220 liram turkcele transfer olacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 20 Aralık 2024; 18:37:13 >
Hayır olmaz, TT nin sitesinden iade talep edebiliyorsunuz.
Tam olarak tt sitesinin nerenden? E devletten yapılıyormuş diyen var. Geçiş işleminden sonra olacakmış. Tecrube eden oldu mu?
Benim bimcell hattan geçtikten sonra mesaj gelmişti türk telekom sitesinden veya e devletten alabilirsiniz diye gelen mesajdaki linke tıkladım iade yi aktardım daha gelmedi de 1 hafta içinde gelecek dedi.
E devlettende yönlendirebiliyor. Hat borç alacak sorgula gibi bir şey vardı diye hatırlıyorum. Geçişten sonra sorgularsınız.
numara taşıma nasıl oluyor canlar son 2 saat yazıyor hat sahibi kardeşim başka ilde yaşıyor geçebilir miyim ben o olmadan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X