Bildirim
turkcell yine zam yaptı.
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
turkcellde 1300 kontör 131 ytl yani 1 kontör = 0,10 ytl
vodafone 1000 kontör 140 ytl yani 1 kontör = 0,14 ytl -
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
vodafone 1000 kontör 140 ytl yani 1 kontör = 0,14 ytl
tabiki herkes 1000 ve üzeri kontör yüklediği için mi bu fiyatları verdin
yoksa birer 0 fazlamı koydun kontörlerin yanına -
quote:
sonuç ortada -
quote:
Orjinalden alıntı: tunvcer
bu nedir ya turkcell yine zam yapmış. şaka gibi. zaten en pahalı operatör. bi de üstüne zam yapıyo. valla numara taşıma falan beklemiyorum. turkcell'le yollarımı ayırıyorum.
ne yapacaktı zamyapmayacakmıydı
-
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
sonuç ortada
süpersin senden de başka cevap beklemezdim zaten -
avea 100 kontör fiyatı kaç aydır 16.5 ytl turkcell daha yeni 16.5 ytl oldu.nasıl en pahalı operatör oluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: magellan1923
avea 100 kontör fiyatı kaç aydır 16.5 ytl turkcell daha yeni 16.5 ytl oldu.nasıl en pahalı operatör oluyor
turkcell 120 kontör 16,5 ytl
tamam ülkemizde vergiler nedeniyle kontör pahalı ama vodafone ve aveanın yanında turkcell kontör ucuz.
vodafone başa geçtikten sonra ilk işi tarife ve kampanya yapmak yerine
500-750-ve 1000 kontörü piyasadan kaldırdı
abonelik yılına göre her yüklemede 80 kontöre kadar hediye veriyordu onu da kaldırdı.
şimdi burada sayamayacağım kadar ksıtlamalar koydu
adamlar türkiyeyi sömürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. ama hala bunu anlamayanlar ve savunanlar var aramızda -
alıştık artık zamlara -
trcell de şu fiyatlar
olmasa tadından
yenmez ama çok pahalı
-
Kazık ama çok iyi çekiyor Turkcell hiç sorun yaşamıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: tunvcer
bu nedir ya turkcell yine zam yapmış. şaka gibi. zaten en pahalı operatör. bi de üstüne zam yapıyo. valla numara taşıma falan beklemiyorum. turkcell'le yollarımı ayırıyorum.
Hangi operatöre geçmeyi düşünüyorsun?? Kim ne derse desin Turkcell son 6 aydır çok güzel kampanyalar yapıyor biraz takip etmek lazım. Örneğin geçen ay kampanyaları takip edenler ve kayıt olanlar 250 kontör yüklediklerinde
2 saat (Kampuscelli ise)
250 kontör turkcellden turkcell e
750 kontör her yöne
30 Hazirana kadar bedava mms
1000 tane sms
kazandılar.. Varmı böyle kampanya yapabilen başka operatör? Varsa söyleyin biz de bilelim. Şimdi diyeceksiniz bunlar kampanya 1 kere yaptı bir daha yapmaz ama son 6 aydır neredeyse her ay buna benzer kampanyalar yapıyor..
-
3 sms ' ten sonra bedava.Hatunla msjlaşıyorum bu şekilde günde sadece 3 kontör -
quote:
Orjinalden alıntı: serkanevreka
alıştık artık zamlara
valla ya -
Arkadaşlar En Kaliteli ve En ucuz ileşitimi size Turkcell sağlıyor. Neyin şikayetini yapıyorsunuz. Neyi beğendiremedi bu operatör size anlayamadım doğrusu. Bilal cidden çok güzel bir örnek sunmuş bizlere. Fark açık ara ortada. Bilal in göstermiş olduğu örnek herkese yeter diyorum :) -
quote:
Orjinalden alıntı: The After Toucher
3 sms ' ten sonra bedava.Hatunla msjlaşıyorum bu şekilde günde sadece 3 kontör
ayda 90 kontor eder.avea da 39 kontor.ama turkcell'ın kalıtesıne laf yok.
ben yıllarca turkcell kullandıktan sonra avea ya gectım ucuz oldugu ıcın.bu arada bence kontore yapılan 1-2 ytl zam yerıne harcarken turkcellın gecırdıgı kontorlerı hesaplasanız cok daha pahalı oldugu ortada olur.(aveaya gore) -
quote:
Orjinalden alıntı: serkanevreka
alıştık artık zamlara
he ya sanki para basıyoz -
kampuscele geç sende rahat et -
Turkcell'in bir öğrenciye(sevgilisi de varsa) verbileceği en avantajlı kampanya nedir acaba,almayı düşünüyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
Turkcell'in bir öğrenciye(sevgilisi de varsa) verbileceği en avantajlı kampanya nedir acaba,almayı düşünüyorum.
KAMPUSCELLLLLLLLLLLLLL
Benzer içerikler
- askercell iptal etme
- turkcell sms gelmiyor
- hat bilgilerini gizleme turkcell
- 0850 numara engelleme turkcell
- telefonuma sms gelmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
- gizli numaradan arama
- esim nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- mobil imza nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X