Şimdi Ara

Turkcell zam yapmıs (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır yıllık olarak üyelik alıyordum ilk yıl 39TL idi 2. yıl 49TL oldu bu sene tekrar yenilersem 65TL olacak
  • Adamlar taahütte bulunan paketi 55 tl yaptı 1 ay sonrada 64 tl yaptı. Şu pakete bu parayı isteyen zihniyet komik sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce turkcellden telekoma geçtim. 29 liraya 10 gb internet, 750 dk veriyo. Turkcell e kötü diyemem gayet güxel hediyeleri vardı ama benim evde çekmiyodu. Telekom full çekiyo. Ve tabiki ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Eylül 2018; 20:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı Turkcell kullanıyorduk eşimle 3.5 GB 500 dk 100 sms 32 TL idi

Son üç ay kala aradılar zamlanacak 39 TL karşılığı anlasmaniz bitince yenileyelim ama 2 GB olur dedi

Kabul etmedim

Demek ki dedikleri zam buymuş

Neyse merkeze evimi taşıyorum

Nasip olursa türk telekoma 29 TL ye 10 GB tarifesine imkanım olursa geçerim

Kalite konusunda her zaman Turkcell üstündür ama duduklenecek kadarda değil

Şuan ki bulunduğum yerde Turkcell dışındakiler adamı katil eder mecburiyetten kullanıyorum

Herkes merkezdeki ler kadar şanslı değil

• 2200tl maaş alıp aylık gelirinin %20 sini telefon operatörlerine ödüyorsun.3hattı da kullanmanı gerektirecek ne iş yapıyorsun? Bende önceden turkcell kullanıyordum gelen zamlardan sonra türk telekoma geçtim 29tl ye 10gb 1000dk 1000sms lik paketini kullanıyorum bana yetiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

2200tl maaş alıp aylık gelirinin %20 sini telefon operatörlerine ödüyorsun.3hattı da kullanmanı gerektirecek ne iş yapıyorsun? Bende önceden turkcell kullanıyordum gelen zamlardan sonra türk telekoma geçtim 29tl ye 10gb 1000dk 1000sms lik paketini kullanıyorum bana yetiyor.
    İlk basta vodafone kullanıyordum, cihaz aldım ve taahhütü var doğal olarak. Sonra canlı yayın icin turkcell vınn aldım ve bununla beraber mecburi aldığım ses hattında (en düşük tarifeydi) 1 2 görüşme yaptım ve aradaki farkı gördüm. Vodafone da görüüşmelerde yaşadığım sorundan dolayı (karşıdakini anlamak çok zor) turkcell hattını yüksek tarifelere geçirip kullanmaya karar verdim. Ardından whatsapp destek hattı tarzı birşey kurmam gerekiyordu, ve o dönemde de efsane prime çıktı 45 TL ye 20GB, bu hattıda aldım yedek telefona taktım ve o amaçla kullanıyorum.

2019un 5. ayında tt taahhüt bitecek, 2019 sonunda vodafone taahhüt bitecek ve Turkcell i en üst tarifeye geçirip onu sadece onu kullanacağım.

Şehir merkezindeyim, 3hattında çekim problemi veya hız problemi yok. Ama her anlamda kalitesinden dolayı forever Turkcell diyorum. Fakat eşimle çocuğumla konuşurkrn dediklerini anlamak için eziyet çektiren operatör benim işime yaramaz ve verilen parada israftır.

Ayrıca evim kira değil, bi işyerim mevcut. Yani beni zorlamıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Eylül 2018; 20:19:4 >

• Para senin hayat senin ama gerçekten gelirine göre telefona çok para ödüyormuşsun allah yardımcın olsun.Kalan parayla evini geçindirebiliyorsan ne mutlu sana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

Para senin hayat senin ama gerçekten gelirine göre telefona çok para ödüyormuşsun allah yardımcın olsun.Kalan parayla evini geçindirebiliyorsan ne mutlu sana.
    Eğer istanbulda yaşıyor olsaydım ve kirada olsaydım kalan 1800 TL ile geçinmek imkansızdı.

Evim kendime ait ve 1 dükkan ile Allah a şükür diyorum

• Ensar vakfındaki abilerinin yolundan gidiyor desene Turkcell

• Türk Telekom'un paketleri çok daha ucuz ama sıkıntı yaşatır mı? Yer İstanbul.
  • 6 senedir Turkcell kullanıyorum. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat mesajın tam bir saçmalık. Çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

6 senedir Turkcell kullanıyorum. Değiştirmeyi düşünmüyorum. Fakat mesajın tam bir saçmalık. Çöp.
    Yav he he.

• vodafoneda taahütüm bitti hiç bir yerde çekmiyor diye turkcelle numara taşıyacaktım. numara taşıma olsa bile kampanya dedikleri çok pahalı, yok mu güzel bildiğiniz bir kampanyası yoksa ttnete mi geçmek iyidir
  • ardaturco A kullanıcısına yanıt
    bende vodafonedan turkcelle geçecem ama tarife bulamıyorum bende arıyorum
  • ardaturco A kullanıcısına yanıt
    Hiç bir yerde çekmiyordu da nasıl kullandın bunca zaman şu kullandığınız kelimelere dikkat edin biraz

Ucuz fiyata bulamazsınız ama hoşgeldin 4gb haydi gel 1gb ile 29 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Hiç bir yerde çekmiyordu da nasıl kullandın bunca zaman şu kullandığınız kelimelere dikkat edin biraz

Ucuz fiyata bulamazsınız ama hoşgeldin 4gb haydi gel 1gb ile 29 lira

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hazir-kartli-olmak-istiyorum?place=campaigns_category
    Ya bu paketleri neden mevcut üyelere de vermiyorlar... Benim paket tutturmuşlar 1 gb turbo ve üst paketi başka paket tanımlamıyorlar. haftya Türk telekoma 1 aylığına geçcem sonra tekrar dönüş yapıcam mecburen bunlardan yararlanmak için. Tarifeleri yükseltmezler umarım... Az önce baktım hazırkartmış bunlar... Bana faturalı lazım bu fiyata bu şekilde off... Senin gibi Turkcell in ne diyip Allah ıslah etsin seni Turkcell senin yüzünden telekoma geçcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 5 Ekim 2018; 11:51:27 >

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    böYle şeyler Türkcell de olur

DİĞER operatöre git tekrar Türkcell'e gel alırsın
  • Biri 100 lira diğeri 55 lira...

TT ile sürünmektense, Turkcell ile böyle hızlarda kullanım yaparım keyfime bakarım

Turkcell zam yapmıs

Turkcell zam yapmıs

• Kac gb paketin gorende 1tb sanacak.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.