Şimdi Ara

Turkcell zam yapmıs (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Turkcellde 90 lira olan pakete telekomda 38 lira ödüyorum.Çekmiyor muhabbeti yapmayın gayet iyi çekiyor TT.

Turkcelle bu paraları verenler ya zengin yada aklı yok.
    valla çekmiyor hocam, köy okulunda çalışıyoruz eşimle, 35 liraya 15 gb veriyor telekom ama geçemiyoruz malesef çekmiyor iş yerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Turkcellde 90 lira olan pakete telekomda 38 lira ödüyorum.Çekmiyor muhabbeti yapmayın gayet iyi çekiyor TT.

Turkcelle bu paraları verenler ya zengin yada aklı yok.
    Tüm Türkiyeyi dolaştın zaten

Yanlış hatırlamıyorsam Turkcell in baz istasyonu sayısı TT nin 2 katıydı.

14k tt 30k turkcell di sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Eylül 2018; 17:47:49 >
  • Benim takıldığım bölgelerde vodafone çekiyor gerisi umrumda değil
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Kalite farkı var bana çerez parası onlar internet hızıda önemli

Passat ile linea aynımı ?

• Beğenmeyen aveaya gitsin ariaya gitsin aysele gitsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarifem zaten 39TL den 49TL olmuştu şimdi de tarife bittiği zaman tekrar almak istersem 65TL olacağını gördüm bittiği zaman Vodafone'a geçerim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervenience

Tarifem zaten 39TL den 49TL olmuştu şimdi de tarife bittiği zaman tekrar almak istersem 65TL olacağını gördüm bittiği zaman Vodafone'a geçerim sanırım
    halihazırda abonesi olduğunuz paketin fiyatını arttırabiliyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

halihazırda abonesi olduğunuz paketin fiyatını arttırabiliyorlar mı?

Alıntıları Göster
    12 aylık taahhüt verildiği için arttırım yapamazlar.

Mesela geçen ay platinum tarifeler zam gelmeden önce 15gb a 95 tl ye geçiş yaptım. 5 6 gün sonra zam geldi ama brn 95 den faturalandırmaya devam edeceğim. Yıl sonu taahhütüm bitiyor, aynı paketten devam etmek istersem 109 tl ödemek zorundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

12 aylık taahhüt verildiği için arttırım yapamazlar.

Mesela geçen ay platinum tarifeler zam gelmeden önce 15gb a 95 tl ye geçiş yaptım. 5 6 gün sonra zam geldi ama brn 95 den faturalandırmaya devam edeceğim. Yıl sonu taahhütüm bitiyor, aynı paketten devam etmek istersem 109 tl ödemek zorundayım.

Alıntıları Göster
    faturasızlar için diyorum aslında, sms ile paketi alınca 12 ay boyunca yenilenecektir diyor ama aynı fiyattan mı bunu söylemiyor, faturasız paketinin fiyatı artan var mı sms ile abone olduğu halde?

• quote:

faturasızlar için diyorum aslında, sms ile paketi alınca 12 ay boyunca yenilenecektir diyor ama aynı fiyattan mı bunu söylemiyor, faturasız paketinin fiyatı artan var mı sms ile abone olduğu halde?

Alıntıları Göster
    Faturasızda taahhüt olayı olmadığı için etkiler.

Atıyorum paketin 35 tl'dir, zam gelmiştir 45 olmuştur. Sen 35 yüklersen paketi yenilemez 45 yüklemen gerekir.

• kötüymüş bu, 12 ay boyunca sabit fiyat garantisi yok yani

• quote:

kötüymüş bu, 12 ay boyunca sabit fiyat garantisi yok yani
    Taahhüt verilmediği için olmaz o.

Dediğin sadece faturalı hatlara özel.

• Ben zam gelecegini tahmin ediyordum o yüzden gittim tahaaut yaptim 55 ₺ veriyorum her ay

• Turkcell tadını ciddi anlamda kaçırdığı için geçen ay tt geçtim. Turkcell 3 gb’ı 40 liraya veriyordu şimdi Türk telekom’da 38 liraya 10 gb kullanıyorum. Turkcell’in kalitesi daha iyi tamam ama bu kadar uçuk fiyat farkı olmamalı.

• Hoşgeldin 2 GB vardı 23 liraya 2 GB ve 500 dk veriyordu o bile 27 lira olmuş.
  • Türk telekom da sözleşmem 09.10.2018 tarihi itibariyle bitecekti ve 3 gün önce tarife değişikliğiyle sözleşmeyi uzattım.Hem tarife içeriği hemde fiyat olarak uygun.

Vodafone ve turkcell de geçmek istediğim tarifeler 126 TL idi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi Turkcell konusu açılmayıversin.

Turkcell zam yapıyor, adam gelip tt daki tarifesini yazıyor. Sana soran oldu mu be adam. Harbi BOŞLUK.

Konuya yazan 100 kişi varsa 99 u araya telekomu sıkıştırıyor. 2 paket az sigara için Turkcell kullanın. Yapamıyorsanızda gidin kendi operatörünüzün konularında takılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Eylül 2018; 8:33:59 >
  • Ensar cell. Cemaatci turkcell yandas turkcell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıldan fazla zamandır Gnc tarifesine geçtim. Çalıştığım yerde Vodafone ve Türk Telekom 3G çekmiyolardi. Mecbur kaldım turkcele geçtim. O da en fazla 3g çekiyor. 25 TL yükleyip kullanıyordum Ağustos ayında bir yılı dolunca tarifeyi değiştirdiler.30 TL yaptılar hadi ona razı olduk. 30 yüklüyorum bir de telsiz ücreti kesiyor derken aylık 50 TL yüklemek gerekiyor mobil bankacılık tan. Başka seçenek yok mecbur elli yüklüyorum Kalan parayı da peyderpey ay içerisinde kesiyor. Otuz TL lik tarife size oluyor elli tl. Verdigi de 500 dk1000 SMS 3 GB net.

Bir de aradılar iki gün önce tarifenize zam geldi faturalı tarifeler geçin eski tarifeden kullanmaya devam edin. Dedim ben geçiyorum hiç dil dökme bana.

Baktım olmayacak bu iş

Türk Telekom 3g yıl kurmuş baktım ki hemen hattı taşıyorum. Otuz TL ye 10 GB 5000 SMS 750 dk. Lanet olsun Turkcell e Kalitesi yerin dibine batsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 30 Eylül 2018; 8:50:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Kalite farkı var bana çerez parası onlar internet hızıda önemli

Passat ile linea aynımı ?
    Bassat mı çekelim
    https://www.youtube.com/watch?v=F_iSLVGbS2g
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.