|
Bildirim
|
Zam değil ekp'dır o.(ensar katkı payı)
|
canı cehenneme adı batsın modern eşkiya
|
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/turbo-3-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category
bu tarife bu fıyatı haketmıyor. |
Ensar cell. Cemaatci turkcell yandas turkcell.
|
Ensar vakfındaki abilerinin yolundan gidiyor desene Turkcell
|
5gba 80tl verirsin yarin
|
14 yıl Türk Telekom kullandım, yaklaşık 3 aydır da Turkcell kullanıyorum. Söyleyecek söz yok, hizmet kalitesi Türk Telekom'dan daha iyi. Peripella ile Nutella arasındaki kalite farkı kadar uçurum da yok Türk Telekom ile Turkcell arasında. Bu kadar da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
5 GB, 750 dakika, 100 SMS = 44 TL (Turkcell) 15 GB, 1000 dakika, 1000 SMS = 47 TL (Türk Telekom) 3 GB, 500 dakika, 1000 SMS = 34 TL (Turkcell) 10 GB, 1000 dakika, 1000 SMS = 37 TL (Türk Telekom) 25 GB, 2000 dakika, 1000 SMS = 159 TL (Turkcell - Platinum) 25 GB, 2000 dakika, 1000 SMS = 79 TL (Türk Telekom - Prime) 34 TL çok cazip geldi ve Turkcell'e geçtim. Haziran 2019'da taahhüdüm bitiyor ve tarife şimdiden 44 TL olmuş durumda. Hazirana kadar 60 TL yaparlar herhalde. 5 GB için 44 TL hayatta vermem. İsterse ülkenin her noktasında 4.5G versin, yine vermem. 47 TL'ye 15 GB var yan dükkanda, neden bu dükkanda fazla para vereyim? Değil mi? Maddi durumunuz iyi herhalde. Umarım daha da iyi olur. Şahsen benim aylık kazancım 10 bin TL bile olsa, gidip 25 GB'lik tarifeye 159 TL vermem. Şu anki fiyat bu durumda. Turkcell kullanmaya devam edecek olan ve memnun olan siz ve sizin gibilere saygım sonsuz, asla eleştirmem. Haddim de değil zaten. Para sizin sonuçta. Fakat bana mantıklı gelmiyor bu fiyatlar. Bunu söyleme hakkımız var diye düşünüyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 28 Eylül 2018; 9:42:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|