Şimdi Ara

Turkcell zam yapmıs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam. Yeni hat alsak 2gun icinde de faturaliya gecsek olmuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell yüzünden müşteri sayım yarı yarıya düştü 2 ayda bir zam yapıyor bu gelen zamlar faturalı yakında kontörlüyede gelicek

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: North10293

Türkcell yüzünden müşteri sayım yarı yarıya düştü 2 ayda bir zam yapıyor bu gelen zamlar faturalı yakında kontörlüyede gelicek
    Turkcell ne alaka

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Türkcell bayisiyim
  • faturasizda 30 gun durman gerekiyor.1 ay sonra fatuliya gecersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 28 Eylül 2018; 12:52:7 >
  • Orta gelirliler haric daha turkcellde duran kalmaz.

Bence yol yakindan vazgecin bu isten

• Yılbaşından sonra indirim yaparlar

• Kullanmak istemeyen kullanmaz. Kimse kimseyi zorla tutmuyor.

Madem pahalı geliyor geçin telekoma yani. Neyin tatavası arkadaş.

Telefon alırken 1000 liralık telefon almayıp 3000 liralık alırken enayi muamelesi yok ama 30 liralık telekom yerine 100 liralık turkcell i kullanmak enayilik oluyor.

Telekoma aylık 55 lira veriyorumda ne oluyor. Telefona takıp arama yapmaya değer bile görmüyorum.

Turkcell kullanamayan tüm ölücüler doluştu konuya. Beyin bedava vallahi. Markete gittiğinizde nutella almayın peripella alın nasılsa daha ucuz. İkiside çikolata sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Eylül 2018; 13:36:41 >
  • 14 yıl Türk Telekom kullandım, yaklaşık 3 aydır da Turkcell kullanıyorum. Söyleyecek söz yok, hizmet kalitesi Türk Telekom'dan daha iyi. Peripella ile Nutella arasındaki kalite farkı kadar uçurum da yok Türk Telekom ile Turkcell arasında. Bu kadar da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.

5 GB, 750 dakika, 100 SMS = 44 TL (Turkcell)

15 GB, 1000 dakika, 1000 SMS = 47 TL (Türk Telekom)

3 GB, 500 dakika, 1000 SMS = 34 TL (Turkcell)

10 GB, 1000 dakika, 1000 SMS = 37 TL (Türk Telekom)

25 GB, 2000 dakika, 1000 SMS = 159 TL (Turkcell - Platinum)

25 GB, 2000 dakika, 1000 SMS = 79 TL (Türk Telekom - Prime)

34 TL çok cazip geldi ve Turkcell'e geçtim. Haziran 2019'da taahhüdüm bitiyor ve tarife şimdiden 44 TL olmuş durumda. Hazirana kadar 60 TL yaparlar herhalde. 5 GB için 44 TL hayatta vermem. İsterse ülkenin her noktasında 4.5G versin, yine vermem. 47 TL'ye 15 GB var yan dükkanda, neden bu dükkanda fazla para vereyim? Değil mi?

Maddi durumunuz iyi herhalde. Umarım daha da iyi olur. Şahsen benim aylık kazancım 10 bin TL bile olsa, gidip 25 GB'lik tarifeye 159 TL vermem. Şu anki fiyat bu durumda.

Turkcell kullanmaya devam edecek olan ve memnun olan siz ve sizin gibilere saygım sonsuz, asla eleştirmem. Haddim de değil zaten. Para sizin sonuçta. Fakat bana mantıklı gelmiyor bu fiyatlar. Bunu söyleme hakkımız var diye düşünüyorum.

• İyi olmuş turcelin enucuz tarifesi 100 liradan az olmamalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcelli daha kullanmak akil kari degil iyi cekiyon diye bu kadar fiyat farkina degmez maddi durumun iyu degil kullanmyacan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

14 yıl Türk Telekom kullandım, yaklaşık 3 aydır da Turkcell kullanıyorum. Söyleyecek söz yok, hizmet kalitesi Türk Telekom'dan daha iyi. Peripella ile Nutella arasındaki kalite farkı kadar uçurum da yok Türk Telekom ile Turkcell arasında. Bu kadar da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.

5 GB, 750 dakika, 100 SMS = 44 TL (Turkcell)

15 GB, 1000 dakika, 1000 SMS = 47 TL (Türk Telekom)

3 GB, 500 dakika, 1000 SMS = 34 TL (Turkcell)

10 GB, 1000 dakika, 1000 SMS = 37 TL (Türk Telekom)

25 GB, 2000 dakika, 1000 SMS = 159 TL (Turkcell - Platinum)

25 GB, 2000 dakika, 1000 SMS = 79 TL (Türk Telekom - Prime)

34 TL çok cazip geldi ve Turkcell'e geçtim. Haziran 2019'da taahhüdüm bitiyor ve tarife şimdiden 44 TL olmuş durumda. Hazirana kadar 60 TL yaparlar herhalde. 5 GB için 44 TL hayatta vermem. İsterse ülkenin her noktasında 4.5G versin, yine vermem. 47 TL'ye 15 GB var yan dükkanda, neden bu dükkanda fazla para vereyim? Değil mi?

Maddi durumunuz iyi herhalde. Umarım daha da iyi olur. Şahsen benim aylık kazancım 10 bin TL bile olsa, gidip 25 GB'lik tarifeye 159 TL vermem. Şu anki fiyat bu durumda.

Turkcell kullanmaya devam edecek olan ve memnun olan siz ve sizin gibilere saygım sonsuz, asla eleştirmem. Haddim de değil zaten. Para sizin sonuçta. Fakat bana mantıklı gelmiyor bu fiyatlar. Bunu söyleme hakkımız var diye düşünüyorum.
    Saygılı ve seviyeli yorumun için teşekkür ederim. Siz gibilerle muhattab olmak burada imkansız adeta.

2200 TL ücretle çalışan biriyim, ahım şahım bir servetimde yok. Telefon hayatımın bir parçası ve hayatımda olan şeylerde gücümün yettiğince en iyisini kullanmak isterim her zaman. 3 operatörüde kullanıyorum, 55 telekoma (efsane prime), 156 vodafone (red20 + cihaz) ve 95 + 83 turkcell e veriyorum. (Platinum ve lifecell pro 50gb)3 operatörden sadece turkcell hem evimde hem işyerimde veyahut gittiğim herhangi bir yerde açık ara önde. Bana bu şekilde hizmet veren firmayı her şekilde savunurum. Sadece telekom veya turkcell veya vodafone kullansam söz hakkım biryere kadardır. Ama aynı anda 3 operatör kullanmaktan bahsediyorum burada.

Telekom bana bu hizmeti verseydi veya vodafone, yine onlardan birini savunuyor olurdum.

Burda ki çoğu kişi Turkcell e fiyatlarından dolayı kin besliyor ve Turkcell kullananlara da "kaz, enayi" gibi kelimeler kullanıyor.

Şimdi ben telekom hattımdan 3 5 gb kullanmıyorum bile, keza vodafone da aynı şekil. Yani bunlara haybeye para verirken enayi olmuyorum da Turkcell e verirken nasıl enayi olabilirim? veya olabiliriz? 3 operatöründe bölgemde performansı kullanılamayacak gibi değil. Ama istediğimi bana tam anlamıyla veren bi Turkcell var.

Sırf ucuz diye Telekomu savunmak veya sırf pahalı diye Turkcell i kötülemek ne kadar etik? Adam zorla satmıyorlar..

İsterse tarifemi 200 yapsın umrumda değil. Yine bunu kullanmaya devam edeceğim. (Turkcell kullananların çoğununda bu kafa yapısında olduğunu düşünüyorum)

Telefonu sadece GB için kullananlar bence yorum yapmamalı. Bunun sesli görüşmesi de var, muhattab alınmasıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Eylül 2018; 15:8:20 >

• Dediğiniz doğru. Yaklaşık 3 ay öncesine kadar Türk Telekom kullanıyordum. 4 katlı binanın en üst katında bile çekim problemleri yaşıyordum. Ev içerisinde yaptığım ölçümlerde, 4.5G'de gördüğüm maksimum hız 3-4 Mbps idi. Turkcell'de ise minimum 35-40 Mbps görüyorum. Dakika ve SMS hayatımda büyük bir yere sahip değil. Ben daha çok mobil internetle ilgileniyorum. Dediğiniz gibi, konuşma kalitesi olarak da fark var. Türk Telekom'da yaşadığım ses kesilmesi gibi problemler Turkcell'de çıkmadı karşıma. Üzülerek söylüyorum ki, maalesef Turkcell'i bırakmak durumunda kalacağım gibi. Hazirana kadar 34 TL vereceğim ve bu Turkcell için gayet iyi bir fiyat. Fakat 44 TL gerçekten fazla kaçar benim için ve 5 GB'lik tarife için. Hazirana kadar bu tarifenin daha da pahalılaşacağını düşünüyorum. Umarım o zaman yeni bir kampanya olur da Turkcell'le devam ederim.

Siz hem konuşma hem de mobil internet deneyimi açısından Turkcell'in işinizi son derece iyi bir şekilde gördüğünü söylüyorsunuz. Fiyat ne olursa olsun, işinizi tam anlamıyla göremeyen operatörlerden bir adım önde görüyorsunuz Turkcell'i ve her türlü fiyatı hak ettiğini düşünüyorsunuz. Bunu herkes anlayışla karşılamalı. Kimse size veya bir başkasına "kaz", "enayi" gibi şeyler söylememeli. Sonuçta 3 operatöre de belirli bir meblağ ödüyorsunuz, hiçbiri kendi şirketiniz de değil, yalnızca sizi memnun edeni övüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 28 Eylül 2018; 19:5:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Dediğiniz doğru. Yaklaşık 3 ay öncesine kadar Türk Telekom kullanıyordum. 4 katlı binanın en üst katında bile çekim problemleri yaşıyordum. Ev içerisinde yaptığım ölçümlerde, 4.5G'de gördüğüm maksimum hız 3-4 Mbps idi. Turkcell'de ise minimum 35-40 Mbps görüyorum. Dakika ve SMS hayatımda büyük bir yere sahip değil. Ben daha çok mobil internetle ilgileniyorum. Dediğiniz gibi, konuşma kalitesi olarak da fark var. Türk Telekom'da yaşadığım ses kesilmesi gibi problemler Turkcell'de çıkmadı karşıma. Üzülerek söylüyorum ki, maalesef Turkcell'i bırakmak durumunda kalacağım gibi. Hazirana kadar 34 TL vereceğim ve bu Turkcell için gayet iyi bir fiyat. Fakat 44 TL gerçekten fazla kaçar benim için ve 5 GB'lik tarife için. Hazirana kadar bu tarifenin daha da pahalılaşacağını düşünüyorum. Umarım o zaman yeni bir kampanya olur da Turkcell'le devam ederim.

Siz hem konuşma hem de mobil internet deneyimi açısından Turkcell'in işinizi son derece iyi bir şekilde gördüğünü söylüyorsunuz. Fiyat ne olursa olsun, işinizi tam anlamıyla göremeyen operatörlerden bir adım önde görüyorsunuz Turkcell'i ve her türlü fiyatı hak ettiğini düşünüyorsunuz. Bunu herkes anlayışla karşılamalı. Kimse size veya bir başkasına "kaz", "enayi" gibi şeyler söylememeli. Sonuçta 3 operatöre de belirli bir meblağ ödüyorsunuz, hiçbiri kendi şirketiniz de değil, yalnızca sizi memnun edeni övüyorsunuz.
    Turkcell bu zamlardan sonra kesinlikle cezbetmek için kampanyalar yapacaktır.

Bekleyip görelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: North10293

Türkcell bayisiyim
    Turkcelle neden türkcell diyon nasıl bi bayisin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.