Şimdi Ara

Turkcell zam yapmıs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    canı cehenneme adı batsın modern eşkiya
  • Kesinlikle kalite farkı bariz. Fakat fiyat farkını da çok yükseltti türkcell. Avea eskisi gibi değil vodafonedan bile iyi durumda. Artık tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gnç Star paketi kullanıyorum. 1000dk 1000 sms 8gb gündüz 8gb gece 65 TL. Yaşadığım il de en iyi çekim kalitesi olan operatör. Çalıştığım yerde arkadaşlarım WhatsApp'a bağlanmaya çalışırken ben youtube'da kesintisiz video izliyorum. Kaliteyi ucuza almak Türkiye şartlarında maalesef zor arkadaşlar.

• Önceden GNC 8GB kullanıyordum 39TL'ye şimdi baktım 55TL olmuş. Yazık.

Vodafone Red 15'e geçtiğimden beri rahatım. Turkcell kadar hızlı değil ama yetiyor.
  • Böbrekcell

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Kullanmak istemeyen kullanmaz. Kimse kimseyi zorla tutmuyor.

Madem pahalı geliyor geçin telekoma yani. Neyin tatavası arkadaş.

Telefon alırken 1000 liralık telefon almayıp 3000 liralık alırken enayi muamelesi yok ama 30 liralık telekom yerine 100 liralık turkcell i kullanmak enayilik oluyor.

Telekoma aylık 55 lira veriyorumda ne oluyor. Telefona takıp arama yapmaya değer bile görmüyorum.

Turkcell kullanamayan tüm ölücüler doluştu konuya. Beyin bedava vallahi. Markete gittiğinizde nutella almayın peripella alın nasılsa daha ucuz. İkiside çikolata sonuçta
    Yıllardır şu forumda bir sürü içi boş mesaj okudum hem çok. Kusura bakma da senin bu yazdığın en bomboş olanı. Nereden bakarsam bakayım elde kalan bi bakış açısı. Pes diyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 28 Eylül 2018; 22:30:42 >

• etrafımda turkcell li bir tek ben kaldım. herkes TT ye geçti, taahhütüm bitince bende sanırım TT ye geçerim. eğer böyle birşey yaparsam hayatımda ilk defa hat değiştiricem. turkcell herzaman pahalıydı ben bunu bilerek kullandım ama hiçbir zaman bu kadar fahiş fark yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Yıllardır şu forumda bir sürü içi boş mesaj okudum hem çok. Kusura bakma da senin bu yazdığın en bomboş olanı. Nereden bakarsam bakayım elde kalan bi bakış açısı. Pes diyor insan.

Alıntıları Göster
    Boş yoruma boş cevap verebilecek kadar boş bir anlayışın varmış.

PES.
  • bedava kullanırsanız zamlardan etkilenmezsiniz (salla kazan, yükle kazan, sarı nokta, bip vs.)
  • taahhüdü olanlar da fiyat artışından etkileniyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Boş yoruma boş cevap verebilecek kadar boş bir anlayışın varmış.

PES.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarımı doğru dürüst okuyup anlayan birisi, bir anlayış yada herhangi bir görüş bildirmediğimi, sadece yazdıklarının bir anlam ifade etmeyecek kadar sığ ve boş olduğunu “kusura bakma” diyecek incelik ve uslupla söylediğimi anlamıştır. O yüzden umrumda da değil. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Yazdıklarımı doğru dürüst okuyup anlayan birisi, bir anlayış yada herhangi bir görüş bildirmediğimi, sadece yazdıklarının bir anlam ifade etmeyecek kadar sığ ve boş olduğunu “kusura bakma” diyecek incelik ve uslupla söylediğimi anlamıştır. O yüzden umrumda da değil. İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Tabi efenim iyi forumlar diliyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

bedava kullanırsanız zamlardan etkilenmezsiniz (salla kazan, yükle kazan, sarı nokta, bip vs.)
    +99999

• Turkcell fazla para aliyor ama cok fazla da hediye veriyor. 34 lira oduyorum ortalama 25 gb kullaniyorum. Simdi telekomda 20 gblik tarifeye gecsem 45 lira. Simdi turkcell daha ucuz olmuyo mu??? 😀😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Turkcell fazla para aliyor ama cok fazla da hediye veriyor. 34 lira oduyorum ortalama 25 gb kullaniyorum. Simdi telekomda 20 gblik tarifeye gecsem 45 lira. Simdi turkcell daha ucuz olmuyo mu??? 😀😀😀
    Evet aynen öyle oluyor. Bu GB meselesiyse kullanmasını bilene Turkcell de bedava internet bol.

Ama bunu anlatamıyoruz işte. Kafalara yerleşmiş "Turkcell kazık"

Turkcell de ayrıca vınn kullanıyorum 50gb tarife (10gb da salla kazan ve süpriz noktadan topluyorum) gece 2-8 kotadan yemiyor ve 83 tl veriyorum. Aynısını diğer operatörlerde almak düşünülemez bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Eylül 2018; 0:45:12 >
  • Esimin köyünde sadece turkcell cekiyor o yuzden yıllardır kullaniyoruz zam yapsa da kullanacagiz 4.5g cekiyor turkcell doger hatlarin henuz sinyali gelmis degil 2g 3g 4.5g hic biri yok. 8 km sonra falan geliyor sinyal. Seneye 44 belki 54 olacak ama mecbur kullanacagiz. Her yaz gidip uzun sure kaliyoruz. Turk telekom 1000 gb verse ne olacak. Kullananlarin gecerli sebepleri var ama turkcell kullananlarinda gercekten hakli sebepleri var. Enayi falan dememek lazim. Mecburen kullanıyoruz. Koye turk telekom gelirse biz de daha az odemek isteriz ama yillardir hic bi gelisme olmadi. Turkcelle devam ediyoruz. Sonucta hicbiri babamizin firmasi degil.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    TT daha Üsküdar'da çekmiyor hocam köyde nasıl çeksin? TT'den Vodafone ya da Turkcell'e geçesim var, bakalım hangisi nasip.
  • Hocam Turkcell'i ben de sevmiyorum ancak İstanbul'da bile diğer operatörlerde çekim sorunu yaşanmakta. Özellikle Eskişehir'de Turkcell dışında hiçbir operatör binalarda çekmiyor.

• 29tl 10gb turk telekom kullandığımdan beni ilgilendirmeyen durumdur

FaZlasıyla memnunum turk telekomdan

Turkcell zam yapmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 29 Eylül 2018; 10:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Esimin köyünde sadece turkcell cekiyor o yuzden yıllardır kullaniyoruz zam yapsa da kullanacagiz 4.5g cekiyor turkcell doger hatlarin henuz sinyali gelmis degil 2g 3g 4.5g hic biri yok. 8 km sonra falan geliyor sinyal. Seneye 44 belki 54 olacak ama mecbur kullanacagiz. Her yaz gidip uzun sure kaliyoruz. Turk telekom 1000 gb verse ne olacak. Kullananlarin gecerli sebepleri var ama turkcell kullananlarinda gercekten hakli sebepleri var. Enayi falan dememek lazim. Mecburen kullanıyoruz. Koye turk telekom gelirse biz de daha az odemek isteriz ama yillardir hic bi gelisme olmadi. Turkcelle devam ediyoruz. Sonucta hicbiri babamizin firmasi degil.
    Benim memlekette de sadece Turkcell çekiyor. Geçen sene köye gittiğimde vodafone hattım vardı sadece ve balkonda bir noktada çekiyordu. Hareket edince sinyal gidiyordu ve işkence çekiyordum adeta. Amcamın oğlunun tt hattı vardı ve telefonu kullanamıyordu bile. Bu sene gittiğim zaman inşallah bu sıkıntıyı yaşamıyor olacağım.

Herşey bir tarafa, tt veya vodafone hattım takılıyken 5 yaşında ki kızımla konuşmak istediğimde resmen işkence çekiyorum. Çocuğun dediklerini anlamak imkansız ötesi neredeyse.. O kadar boğuk ve hışırtılı bir görüşme oluyor ki sürekli dediklerini tekrar ettirmek zorunda kalıyorum.

Ama turkcell ile aradığımda (eşimde turkcell kullanıyor) dediklerini harfi harfine duyuyorum ve anlıyorum.

Sadece bunun için bile fark ödemeye değer.. Ama bizim insanımız (tt kullananlar özellikle) sadece GB'a bakar. Başka hiçbirşey umurlarında değildir.

Oha çüş TT'de 29 tl'ye 10GB aldım nasılım ama HIAAAAAAAAAAAAA. Enayiler Turkcell'de 3GB'a 50 TL para veriyor. Kendilerini uyanık sanıyorlar, ama bana göre tamamen ÇÖP. Tek hat kullanıyor olsam basardım parayı Turkcell'de en baba tarifeyi alırdım bakardım keyfime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Eylül 2018; 10:38:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.