Şimdi Ara

Turkcell zam yapmıs (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
2
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell'den enflasyon ile mücadele kapsamında 2 kat internet kampanyasına katılım arkadaşlar. Bip i indirip keşfet bölümünden "enflasyon ile topyekûn mücadele" yine seçip kampanyaya katılın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
    Herkesin sebepleri baska olabilir tabii orası ayrı bir konu. Bende 2 yıl kadar platinum 10-12-18 gb tarifelerini kullandım sonra önce 10 gb prime exper ve 3-5 gun vodafone'a git gelden sonra prime 20gb efsaneye gectim. Bu benim şahsi fikrimdir birine 100 kusur verdiğime birine 45tl verdiğimin arasında 2-3 kat para ödeyecek bir fark yok. Turkcell hepsinden kaliteli ben buna asla itiraz etmem ama 2-3 kat fiyat farkı kadar değil yani. Bulundugum yerde turkcelldeyken 100 kusur mbit hız alıyordum telekomda da o kadar olmasa bile yerine göre 70-80-90 yerine göre 120-130 görüyorum işimi zaten cok cok rahat goruyor. Ses olayına gelince evet turkcell daha net ama anlaşılmama olayı yasamadım hiç telekomda.

Bende turkcell kullanırken evet memnunmuydum memnundum ama millet 29tlte 10 gb internetli paket alırken ben aynısına önce 79 sonra 85 sonrada 95 vermek şahsen aptallık gibi gelmeye basladı denemekten bişey kaybetmeyecektim. Gectim ve gercekten cokta memnunum bunu hiç bir zaman konu baltalamak için de bi yerde yazmadım direkt olarak kullanıcı deneyimimi belirttim herzaman.

Basında da dediğim gibi bu sizin fikrinizdir saygı duyarım ama gercekten oldukca yuksek paralar oduyorsunuz maaşa oranladıgımızda.

Alıntıları Göster
    Turkcell'e geçerken 8gb hediye olayı da bitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

hocam şimdi aradım, eşimin paket 32 TL olmuş, 29 iken SMS ile kaydolmuştuk pakete, durumu anlattım 32'den mi devam edecek 29'dan mı dedim, bekletti biraz sonra döndü 29 TL'den devam edecek dedi, tekrarladım yani 30 TL yüklersem paket yenilenecek mi dedim evet dedi
    bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    bugün 29 TL'den yenilendi paket, yaşa len turkcell
    @Jakosez hiddennas sendin galiba konuyu seninle konuşuyorduk

• Zam yaptı sonra indirim adı altında fırsatçılık yapıyorlar. Sözde iki kat internet falan hikayesiyle, kullandırtmayacakları hızda internet veriyorlar.

Dürüst bir firma ne yapar? Kullandığın kadar öde der. Gerçekten uygun fiyat sunar. Üzerine de hediyesini koyar. Bunlar her konuda gel gel yapıp, kullanamayacağın şeyi satıp, insanı tokatlıyorlar.

Tokatçılık ülke ahlakına dönüştü. Savunanlar da tokatçıların ve ahlaksızların lejyonerleri hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bugün 29 TL'den yenilendi paket, yaşa len turkcell
    @Jakosez hiddennas sendin galiba konuyu seninle konuşuyorduk

Alıntıları Göster
    Evet

Gozünaydın

• Gidin bir tane 4.5G yükseltici alın. 2 tane de hat alın. Biri Pttcell diğeri türk telekom
    Pttcell akn li 10 TL gece 2-8 sınırsız
    Türk telekom gündüz ve gece paketleri 15+15
    40 TL etti mi? 21GB internet. Telekomda bir de kazı kazan falan yaparsınız hediyelerden de gelir 3-5
    Ama sinyal yükselticinin fiyatı 500 TL. Fakat alacağınız hız muazzam. Ama o kadar para bulunur mu birden?
  • Yapr turkcel bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zam'lar sonuçtur, sebep DOLAR'dır.

bizim halk doların önemini anlamıyor, doların çıkışı ile gelen zamlar KRONİKLEŞİR ORADA KALIR

dolar insede inmez.

15-28 yaş gençlerin %80 i finansal okur yazarlığa sahip değilmiş diyor haberlerde

doğrudur şaşırmadım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.