Şimdi Ara

TurkcellConnect Kartlar yeni fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkcellConnect Mobil Modem Kartlar yeni fiyatlarıyla

•TurkcellConnect Kart Globetroter Edge ( Wireless Lan’sız) Modelini MEP üzerinden tavsiye edilen satış fiyatı 249 YTL’dir. (KDV dahildir)

•TurkcellConnect Kart Globetroter Combo Edge ( Wireless Lan’lı) Modelini MEP üzerinden tavsiye edilen satış fiyatı 299 YTL’dir. (KDV dahildir)

• Çok para....
  • ben 200'e aldım çok ama çok memnunum ve ölü yatırım değil 3g çıkınca çok daha değerlenecekler..

istediğim an 200'e satabilirim yine.

bence elinizde bulunsun
  • Bunların bağlantı ücretleri falan nasıl oluyo beyler biraz bilgilendirebilir misiniz beni bu konuda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Bunların bağlantı ücretleri falan nasıl oluyo beyler biraz bilgilendirebilir misiniz beni bu konuda ?

600 Kontör yüklüyorsun hattına, sonra Connect kartın içine takıyorsun hattı.

60 YTL'ye 1 GB EDGE paketin olmuş oluyor. 256 kb ADSL hızında.
  • turkcellin gprs ücreti. standart ücrette olur. eğer internet paketlerinden birini alırsan daha hesaplı olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Bunların bağlantı ücretleri falan nasıl oluyo beyler biraz bilgilendirebilir misiniz beni bu konuda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 600 kontör ? Peki bunu yükleyice 1Gb paket oluyo diyosunuz; 600 kontör de uçuyo tabii ? Aslında düşününce çok değil, download falan yapmadan aylık kullanılabilir.
  • 300 kontöre 150 mb pakette var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

256 kb diye bir hız ölçüsü olmadığı gibi egde uygulaması dahil hiçbir şekilde 256 Kbps hız elde edemezsiniz; 3g direk 2mbit, şimdikiyle ancak 56K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 24 Haziran 2007; 1:59:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

quote:

256 kb diye bir hız ölçüsü olmadığı gibi egde uygulaması dahil hiçbir şekilde 256 Kbps hız elde edemezsiniz; 3g direk 2mbit, şimdikiyle ancak 56K

Dediğin doğru değil dostum,

Ben evde Telekomun 256 kb ADSL kullanıyorum. ve download hızım 25 kb/sec ile indiriyorum.

Laptop'ta Turcell Connect kartlada download yaptığımda aynı şekilde 25 kb/sec ile indiriyorum.
  • bu 2 TurkcellConnect Kart Combo Edge Wireless Lan: 299 YTL (KDV dahil)
    TurkcellConnect Kart Edge: 249 YTL (KDV dahil)

kart arasındaki fark nedir?
  • quote:

ben 200'e aldım çok ama çok memnunum ve ölü yatırım değil 3g çıkınca çok daha değerlenecekler..

istediğim an 200'e satabilirim yine.

bence elinizde bulunsun

+1
  • wirelles lan zaten şu anda tüm yeni laptop modellerinde var wirelles lanlı olunca bize yararı nedir bilen varmı?
  • arkadaşlar müjde ...!!!!

connectcard artık ücretisiiz

almak isteyen arkaşlar lütfen benimla itibata geçsin
  • düşmeyin böyle tuzaklara o kartlar gprs ve edge kartı elden çıkarmaya bakıyolar
    6 eylülde ihale var 3g için

hala tanıyamadınızmı bu turkcell i ya
  • bencede gidip para verip almak varken dimi?
    ne gerek var böyle fırsatları değerlindirmeye...
    orjinal bir bakış açısı seni tebrik ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: gprsmania

düşmeyin böyle tuzaklara o kartlar gprs ve edge kartı elden çıkarmaya bakıyolar
    6 eylülde ihale var 3g için

hala tanıyamadınızmı bu turkcell i ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihzer -- 6 Eylül 2007; 0:18:43 >
  • Bu wireless kartlar sanıyorum EDGE uyumlu ama 3G uyumlu değil. 3G ihalesi öncesinde bu kartların fiyatlarının düşmesi çok doğal. Tipik bir pazarlama stratejisi.
  • 3g ihalesi 7 eylülde sonuşlansa bile 1 yıldan önce kullanılamayacak. böyle bir açıklama var.
  • Selamun aleyküm beyler elimde 4 adet turkcell mobile connect express var huaweı marka sizce ederi ne kadar isteyen varsa uyguna bırakıcam
     TurkcellConnect  Kartlar yeni fiyatları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.