Şimdi Ara

türkcellden alınma iphone 4s SERVİS YOK hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 gün önce türkcellden kontratlı 4s aldım.Hattım Avea. İlk gün falan birkaç kez Servis yok hatası aldım düzeldi.Bugün tekrar öyle oldu cihazı kapatıp açtım yine düzeldi ama birkaç dakika sonra tekrar gitti.Bunun nedeni nedir acaba? internette arastırdım sim kartınız 64 kb ise sorun oluyor diyorlar. Mikrosim olarak 128 kb alırken ücret falan verir miyim? eğer ücret verirsem ne kadar verebilirim? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam 5.1 yazılımı kurup, yazılımın sonunda aktivasyondan sonra operatör ayarlarınız güncellensin mi diye soracak ona indir ve güncelle de, ayrıca 4s cihazlar 128 k lık sim kartlar ile stabil olarak çalışabiliyor, 32 k 64 k problem çıkartabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Hocam 5.1 yazılımı kurup, yazılımın sonunda aktivasyondan sonra operatör ayarlarınız güncellensin mi diye soracak ona indir ve güncelle de, ayrıca 4s cihazlar 128 k lık sim kartlar ile stabil olarak çalışabiliyor, 32 k 64 k problem çıkartabiliyor.

hocam sürümü güncelledim dediğiniz gibi operatör ayarları ile ilgili birşeyler demişti bende kabul ettim yalnız sorun hala devem ediyor. galiba hattım 64 k olduğu için sorun çıkarıyor. en iyisi yarın avea bayiisine gidip 128 k hat almak :) ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • Turkcell cihazı olduğu için kıllık yapmasın birde
  • bilmiyorum valla operatör seçimini otomatik yapmadığımda sadece türkcelli buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincem -- 28 Mart 2012; 20:23:57 >
  • Telefonu sag elle kullan gecer belki;)
  • hocam hattınız eger bıraz eskı ıse yanı kestırme yaparak uyarladı ısenız yenı 128 kb olan yenı dırek mıcro model taleb edınız operator fırmanızdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Teleservice İphone 5 Değişim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.