Şimdi Ara

Turkcellden kontratlı telefon alıp yanında hediye olarak VARTA Kablosuz şarj cihazı alanlar dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellden az önce arandım. Müş. Hizmetlisi yetkilisi aynen şunları söyledi, “ üzülerek söylemek isterimki türkcellden almış olduğunuz iphone x telefonunuzun yanında hediye olarak verilen varta kablosuz şarj cihazı orijinal değildir. Bundan dolayı çok özür dileriz. Kurye ile en kısa zamanda almaya geleceğiz. Ve bundan dolayı özür maiyetinde turkcell.com.tr sitesinde kullanmak üzere 300 tl hediye çeki tanımlıyoruz.”

Kısacası turkcellden varta kablosuz cihazınız var ise , orijinal varta değil sahte bir cihazdır. Telefon sağlığınız kullanmayınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latour -- 16 Ocak 2018; 11:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yazıdan sahte oldugunu çıkartamadım

Acaba varta ile iphonenin kullandıgı şarj aparatınımı kıyaslayıp o degil bizdeki varta demekmi istemiş ?

Yani iphone ürünü olmayan her ürün iphoneye göre orjibal degil mantıken fakat firmadan lisanslıdır

• Turkcellin hediye olarak vermiş olduğu varta kablosuz şarj cihazı orijinal değil çin malı sahte replika bir ürün kısaca. Turkcell kazık atmış sahte mal yollamış, neidüü belirsiz saçma sapan bir plastik hediyeyi kullanarak telefonunuzu bozmayın. İlk geldiği gündem beri kullanmadım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.