Şimdi Ara

turkcellden mesaj gelmesini istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zırt pırt gelıyor ya napmalıyım onları engellemk için?

• babamda aynı şeyden rahatsızdı..aradı müştr.hizm bi müddet gelmedi sonra tekrar geldi sonra bidaha arayıp fırça çekti artık gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

babamda aynı şeyden rahatsızdı..aradı müştr.hizm bi müddet gelmedi sonra tekrar geldi sonra bidaha arayıp fırça çekti artık gelmiyor

kısa mesajla hal edilemezmi yada turkcellin sitesindeki online işlem bölümünden???
  • MesajSeç

MesajSeç servisiyle istediğiniz kısa mesajları alın, istemediklerinizi bloke edin!
    MesajSeç servisi ile ilgilendiğiniz alanları seçebilir, bu alanlarla ilgili tercih ettiğiniz ürün ve kampanya tanıtım kısa mesajlarını alabilir, tercih etmediğiniz kısa mesajları ise bloke edebilirsiniz..

Kısa Mesajla:
    Cep telefonunuza gelen kısa mesajı 2780'e göndererek, bir daha bu konuda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz.

Sesli Yanıt Sistemi:
    757 27 80 numaralı telefonu arayarak, almak istemediğiniz mesajın konusunu belirtebilir, bir daha bu konuda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz.

Dilerseniz Online İşlem Merkezi'ndeki "Özel Hizmet Formu"nda alanlarınızı belirterek diğer konularda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz ya da 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak müşteri temsilcisine mesaj almak istemediğiniz konuları belirtebilirsiniz.

Not: Diğer operatörler üzerinden Turkcell abonelerine gönderilen kısa mesajlar -teknik olarak mümkün olmadığı için- bloke edilemez.

MesajSeç Servisi'ne gönderilen kısa mesajlar ve 757 27 80 Sesli Yanıt Sistemi'ni aramak ücretsizdir.

444 0532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni aramak faturalı hatlar için arama başına 1 kısa mesaj; faturasız hatlar için 2 kontördür.

Kısa Mesajla:
    Cep telefonunuza gelen kısa mesajı 2780'e göndererek, bir daha bu konuda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz.

Sesli Yanıt Sistemi:
    757 27 80 numaralı telefonu arayarak, almak istemediğiniz mesajın konusunu belirtebilir, bir daha bu konuda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz.

Dilerseniz Online İşlem Merkezi'ndeki "Özel Hizmet Formu"nda alanlarınızı belirterek diğer konularda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz ya da 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak müşteri temsilcisine mesaj almak istemediğiniz konuları belirtebilirsiniz.

Not: Diğer operatörler üzerinden Turkcell abonelerine gönderilen kısa mesajlar -teknik olarak mümkün olmadığı için- bloke edilemez.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mesajlasma/sms/mesajsec

• tukcell aramadanda kendi tlf.halledebilirsin istediğin kişiyi engelleyebilirsin bana bankalardan çok geliyordu en engelledim artık rahatım
  • çok sıkıcı oluyor bazen bu mevzu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nika48

tukcell aramadanda kendi tlf.halledebilirsin istediğin kişiyi engelleyebilirsin bana bankalardan çok geliyordu en engelledim artık rahatım

evet hemen hemen her telefonda var bu özellik mesaj almak istemediğin numaraları ayarlardan bloke edebiliyorsun ama o kadar çok var ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde canıma tak dedi ve Online hizmetler bölümünden şöyle bir mesaj çektim;

''Online Bireysel işlemler bölümünden tanıtım mesajları başlığı altında Firmalardan gelen smsler, mobil pazarlama smsleri, bilgi eğlence servis smslerini kapatmak istiyorum. Ancak online ekrandan bu yapılamıyor. İsteğimi yerine getirirseniz sevinirim. Turkcel kampanyaları ve tarifeleri hariç olmak kaydıyla Turkcel ürün ve servis hizmetini de almak istemiyorum.''

Buna rağmen mesaj gelirse hattımı değiştireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.