Şimdi Ara

Türkcellin AÇIK HAT diye bir hizmeti yoktur!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ;

Aşağıdaki yazıyı topiklerden birine yazdım ama anlıyorumki bu konu hakkında bilgi sahibi olmayan çok arkadaş var Hatta açık hattı türkcell in bir hizmeti zannedenler varki türkcell in bu işten haberi bile yok
    başka bir topiğe yazdığım bilgilendirme aşaıdaki gibidir ;

türkcellde AÇIK HAT diye bişey yoktur türkcell böle bir hizmeti yoktur ve türkcell de böle bir hizmetim var dememektir sadece hızlı para kazanmak adına bazı cep telefonu satıcıları hatları rusların ,moldavyalıların üzerinje önceden açıyorlar ve sonra satıyorlar sende gidip paşa paşa bu hattı alıyorsun!!!
    Sonra simkart hata verdiğinde abone merkezine gittiğinde hattın bir rus ablaya ait olduğunu öğreniyorsun ve türkcell de sana doğal olarak simkart ın yenisini vermiyor?

ve sen sonra 5-6 yıldır kullandığın hattın simkartını alamayınca aynen şunu diyorsun

-AŞALIK TÜRKCELL

-Şimdi burda kuraalara göre hareket edilmesi gerektiğini belirten türkcell mi suçlu ?
    -Bilal amido iletişim isimli tabela takıp hattı önceden satılmış gibi açtırıp satan korsanlarmı ?
    -yoksa bunları ve herşeyi hiçe sayıp hattı alan bizlermi ?

?????????

• lutfen sadece abone merkezlerınden veya extralardan hat alın lutfen!!!
  • ÇOK DOĞRU
  • daha ucuz oluyorlar bende 30 hat var hepside açık hat...

kaybetmediğin sürece problem yok..
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıylabu açık hatlar önce içindeki kampanyalı olarak bayiler tarafından topluca alınıyor hediye kontörlere 250 daha kontör yükleyip kazanılan kombora kontörlerle birlikte hani şu parça kontör olayı varya kontör transferi şeklinde yapılan o işde kullanılıyor sonrada o ay bi daha o hatlar transfer yapılamayacağından 4-5 ytl ücretle satılıyor yani bu işi yapanlar bir taşla iki kuş vuruyor.
  • quote:

kaybetmediğin sürece problem yok..

kaybetmeme şansın var mı?
  • lutfen acık hat almayın ve mahalle arası denılen bayılerı kullanmayın her turlu dalavere yapabılırler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell'in herşeyden haberi var Turkcell destekli bunlar bende aldım ve 2 gün içinde kısmet olursa üstüme geçirecegim
  • Üstüme geçtiği zaman buradan yazarım sayın çok bilen arkadaşım
  • iide hocam bu hizmeti tcell vermese bile telefoncularda yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Üstüme geçtiği zaman buradan yazarım sayın çok bilen arkadaşım

ben geçmez demedim.ama turkcell hiç bir şekilde ücretsiz devir yapmıyor.ben babamın hattını kendi adıma almak istedim.26 ytl istediler.çok bilmiyorum başıma geleni anlattım sadece.
  • Pazarlık yapsaydın Turkcell de her şey mümkün Hattı kapattırırım bak ha de işlemi yaparlar yapmazlarsa bak satıyorum köyü haa dedi korkarlar

Oda işe yaramazsa Vodafone alacam ilk iş de eve kurye bile yollarlar
  • ya 532'li 220 ile başlayan bir numara...açıkcası "kapatıyorum" tribine giremem
  • Ben şikayet te bulunmuştum ve hattı kendi üzerime ücretsiz yaptım. 2ytl işlem ücreti bile vermeden
  • atahandl kusura bakma yazdığını yanlış anlamışım. Bu iş turkcell destekli olmasa olamaz emin olun. Turkcell exstra olur diyo musteri hizmetleri olmaz diyo bu ne biçim iş anlamadım arkadaşlar ? EstrEmO sen bu şikayeti nereye yaptın ?
  • şikayette bulunmak derken müşteri hizmetlerine mi başvurdun
  • bunu yapanlara
  • Ben bugün ücretsiz olarak hattı üstüme kaydettirdim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.