Şimdi Ara

Türkçeyi nasıl halledecem . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar ben sayısalcıyım . türkçede çok fazla oyalanıyorum uzun uzun paragraflar . diğer sorulara zamanım az kalıyor . ama türkçeyi kesin yapmam lazım ygs'de.Türkçeyi nasıl halledebilirim?
    Yardım Lütfen . . . !

• her gün paragraf çöz bi 40-50 tane. Her gün 40 soru çözsen sınava kadar 4000 paragraf sorusu yapar, seni bir yerlere getirir bu. Ek olarak sevebileceğin sürükleyici kitaplar oku, her gün en az 15 dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bentham -- 9 Aralık 2013; 23:05:04 >
  • bilmiyom işte ya.sayısalcı olduğum için mat - fen kasmam lazım.günde 40 paragraf sorusu çok . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: iki kare farkı

bilmiyom işte ya.sayısalcı olduğum için mat - fen kasmam lazım.günde 40 paragraf sorusu çok . .

Alsa alsa 30 dakikanı alır. 15 dakika da kitap okusan 45 dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bentham -- 9 Aralık 2013; 23:20:15 >
  • kitap okumanı önermem bu saatten sonra. geç kalmışsın. paragraf çözeceksin bol bol. illa kitap da okuyacağım diyosan, anlaması güç fikir kitapları oku. gidip popüler basit akıcı bir roman okuma.
  • Son yoruma ek olarak eger kitap okucaksan arkadasin dedigi gibi kafa yoran daha cok felsefi kitap okumalisin. Okudukca dusunmeni, dusundukce anlamani saglamali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnde sayısalcıyım günde 20-30 tane paragraf çözmeden uyumuyorum nasıl sizce daha da arttırmakmı gerekir yoksa ideal mi ? şimdilik türkçeden 20 net felan yapıyorum en az 30 yapmam lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkçe neti düşük olan arkadaşlar kapsül denemeleri çözsün hergün bitane yavaş yavaş yukleselecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.