|
Türkçü konularda 'takavacı' takılan, ama kürdistan konularına ses etmeyen anadolu muhafazakar kesim
-
-
Sistematik bir şekilde Türk lüğün bitirilmeye çalışıldığını düşünüyorum. Daha doğrusu asıl sorunları Türkiye Cumhuriyeti olan bir oluşum var ve bunların toplum mühendisliği kulllanarak her yoldan yapmış olduğu psikolojik operasyondan insanların etkilenmesi olası, işlenmeye hazır insanların bundan etkilenmesi daha kolay.
-
Irk , dil , kültür vs gibi olguları asimile eden asıl Özneyi es geçen bir bakış açısı. Tüm aidiyet ve kimlikleri yok eden asıl şey " Küreselleşme " adı verilen Liberal - Hümanist , hedonist , ben merkezci seküler yaşam pratiğidir. Dünya Batı merkezli bir kültür bombardımanı altında hızla yozlaşıp tek tipleşiyor. Türkler, Kürtler , Araplar, Fransızlar , Almanlar bu sürecin dışında değil.
-
"Takava" ne ya? Şu Türkçe konuşmayı, yazmayı beceremeyen, askerden kaçan "Türkçü"lere hastayım.
Çocuğun hayatı, 24 saati sosyal medyada geçiyor, sonra gelip "şurda şunu gördüm, burda bunu gördüm" diye bozuk Türkçesiyle konular açıyor. Siz ciddiye alıp cevap yazdıkça da devam ediyor.
-
Hiç sorma ya. Bundan alâ türk yok ama gel askere git no no no no :) Müslüman bir ingiliz bunun gibi türkten daha efdaldir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X