Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
172.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Hemen dispute açmamak lazım
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    Niye silinsin diyorsun? Algılamanda sikinti var sanirim konu disi yorum sandin. Burda ae den alisveris yaptigimizda verilen kargo takip numaralarinin hangi sirketlere ait oldugunu bulmak icin yazdim. Adam tutmus silinsin diyor sanki omuzlarinda tasiyoruz yazimi. Saygisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n3rath N kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat et Herkesi kendin gibi çoluk çocuk mu sanıyorsun? "Silinsin" diye senin mesajına yazmadım. Kendi yazdığım mesaj için yazdım. Önce sanal ortamda bile olsa başkalarına hitap etmeyi öğren
  • 10 gün önce takip kodu girilmiş ama hale sevk edilmeyi bekliyor yazıyor normal mi sizce

• Turkey post ile batarya siparişi verdim 16 gün oldu hala gelen yok sözde hızlı geliyordu , işin komik tarafı standart shipping ile aynı gün aldıklarım elime ulaştı :)
  • Turkeypost diye aldım lavuk Shunyou ile yolladığını soyluyor, Shenzhen'li ilerizekalı elemanlar illa ugrastircak bizi..

Edit; biraz ugrastim elemanla, tatildeyiz ama al buda senin sehrinin takip kodu dedi, saati saatine uyuyor dogrulugunu kanitladim.

Shunyou kodu sadece Tr ye gelene kadar, ama Malezya Post "Ptt" den takip edilebiliyor..

Shunyou kodunun icinde SY-MY harfleri mevcut ama kod rakamla bitiyor, Malezya kodu Harfle baslayip harfle bitiyor.
    Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 17 Şubat 2018; 3:45:55 >

• trlux T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Sizin bu postunuzdan sonra bende 1 şubatta sipariş verdim ve bugün yani ayın 12 sinde elime ulaştı. Size buradan teşekkür ederim böyle güzel bir ürünü bizimle paylaştığınız için.
  • SP4RCO kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• Xiaomi bluetooth kulaklık aldım 4 günde istanbula giriş yaptı 3 günde de ankaraya geldi..toplamda 7 gün sürdü..mağazada xiaomi ürünleri var..Turkeypost 1-1.5 dolar sanırım

AliExpress'teki mağazalara göz at

m.aliexpress.com
    GTopbuy Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpress Mobile
    https://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=223054570&site=tr

• hızlı değil artık uçak doluncaya kadar bekliyor 15 gunde bir uçak kalkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 26.02.2018 de burada okuduklarımdan yola çıkarak hem güvenilir olsun hemde daha erken gelsin diye Turkey Post'la gönderen
    www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/store/721141?spm=a2g0s.9042311.0.0.sdJuba
    mağazasından birşeyler aldım. Başka mağazalarda ücretsiz kargo ve daha düşük fiyat olmasına rağmen sırf Turkey Post seçeneği için bu mağzayı seçtim. Ürünler 02.03.2018 de kargoya verildi ve RH078283477TR takip kodu girildi. Ancak bu güne kadar bu numarayı ne 17 track ne cainiao ne de PTT sayfasından takip edemiyorum. Aynı zamanda şipariş ettiğim ve China Post gelen ürünler Türkiye ye geldi ya da havaalanında ama bununla ilgili hiç bir bilgi yok. Önceden tecrübe etmiş arkadaşlardan konu ile ilgili yardım bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 42users 4 kullanıcısına yanıt
    http://track.yw56.com.cn/en-US/ buradan takip et dostum. Daha kargoya verilmemiş gözüküyor, satıcı takip kodunu oluşturmuş sadece.

• Chat Noir kullanıcısına yanıt
    O zaman 10 günlük kargolaya verme süresini delmek için bi yöntem bu. Yani ürünlerle ilgili herhangi bir işlem yok anladığım kadarıyla. Neyse 2-3 güne anlaşmazlık açabiliyorum. En mantıklısı siparişi iptal etmek o güne kadar vermezse. Satıcıya bir mesaj atayım bakalım ne diyecek. İlgin için teşekkürler.

• 26- 3C-top seller Her Türlü Elektronik Tamir ve Chipler
    Not: Turkey Post seçimi manuel, Ücretli, 1-2$ arası

Mağazayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Önce kargoya vermediler. Şimdi Anlaşmazlık açtım verdik geliyor diyorlar. Hem daha pahalı hem de daha sorunlu.
  • Turkey post anlamini yitirdi. Gearbest Türkiye hızlı kargo MNGyle geliyor. Son 10 alışverisim oradan. Ortalama 10 günde elime geçiyor . Eski turkey post yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42users

26- 3C-top seller Her Türlü Elektronik Tamir ve Chipler
    Not: Turkey Post seçimi manuel, Ücretli, 1-2$ arası

Mağazayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Önce kargoya vermediler. Şimdi Anlaşmazlık açtım verdik geliyor diyorlar. Hem daha pahalı hem de daha sorunlu.

Şimdide Yanwen ile göndermiş.
  • arkadaşlar merhaba,

turkey post'taki son durum nedir şimdi?

broadlink ürünlerinde güzel indirimler gözüküyor 28 mart'tak indirimlerde ve satıcı da hem ali express standart, hem china registered hem de turkey post var tamamı free ve tracking hangisini seçeyim?

satıcı budur:
    www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/store/1470344

• crash66 kullanıcısına yanıt
    Mart ayında aldığım kargo durumları şöyle;

-Sipariş tarihinden itibaren-

Turkey Post 10 günde geldi
    China Post 14 günde geldi
    Aliexpress St.Ship. (Malesia Post) 18 günde geldi
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.