Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
173.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ev sinema projeksiyon cihazı almak istiyorum. Alan kullanan önerisi olan var mı?
  • https://m.aliexpress.com/store/1391789?trace=store2mobilestoreNew&shortkey=URbEriMv&addresstype=600#/

Genelde araba iç ve dış krom vb. kapı kolları satıyor.

AEPS AUTOPARTS Store

Turkey post ile gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt -- 19 Mart 2018; 22:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonlight.03

Arkadaşlar ev sinema projeksiyon cihazı almak istiyorum. Alan kullanan önerisi olan var mı?

Bu arada bu satıcıya Turkey Post ile gönderim yapın dediğinizde gönderiyor.
    aliexpress.com
    Eye-photo Store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com
    https://tr.aliexpress.com/store/bigsale/2540018_224021.html

Store:Eye-photo Store

Arkadaşlar ev sinema projeksiyon cihazı almak istiyorum. Alan kullanan önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar şimdi diyeceksiniz sabret bu ne telaş ama POSTNL ile takipli yolladı ama 11.03.2018 den beri aşağıdaki gibi yazılar hiç değişmiyor .Hayır nerede olduğunu bilsem 1 ay daha bekleyim ama insan bilmeyince uyuz oluyor Herzaman evde olamıyorum, Benim bunu sıkıntı yapmamın sebebi beni evde bulamazsa habersiz çine geri gönderirlermi yoksa bana geldik evde yoktun gel kargonu al diye haber verirlermi ?
    Takip no budur biri hayrına baksın lütfen : RU213173420NL

11-03-2018 22:54 The item has arrived in the country of destination
    11-03-2018 10:58 The item is on transport to the country of destination
    09-03-2018 13:42 The item is at the PostNL sorting center
    09-03-2018 13:42 The item is processed at the PostNL sorting center
    05-03-2018 01:40 The item is pre-advised
  • crash66 kullanıcısına yanıt
    3 tane brooadlink ürünü aldım biri bu satıcıdan.
    bu wifi li prizlerini almayın sakın evin sigortasını attrıyor.universal kumanda iadere eder
  • crash66 kullanıcısına yanıt
    Öm yazamıyorum kusura bakma burdan cevap yazayım.
    Benim çok severek aldığım bir marka broadlink.
    aliexpress.com
    US $12.9 |Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Güç Soket Fişi'de Broadlink SP3 SP3S zamanlayıcı fişi, enerji monitörü ab priz, akıllı ev otomasyon APP kontrol, alexa Echo ile çalışmak Google ev AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Broadlink-SP3-sp-cc-EU-socket-Smart-wifi-Power-plug-outlet-16A-timer-Wireless-Control-smart/32615218470.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ZJf9Br

Bu iki ürün var bende her zaman değil ama 2-3 ayda bir ana şalterin atmasına sebep oluyor.tam cihazı kapattıktan sonra atıyor.
    o kadar sık olmuyor ama yine de şalteri attıracak başka birşey bulamadım.Bende rm3 pro olduğundan prizleri de broadlink aldım.
    xiaomi nin eu uyumlu pluğu varsa ona bir bak istersen.
    bu wireless prizler mükemmel aslında.zamanlama yapıp 2 saat sonra kapansın açılsın vs yapabiliyorsun.işte şu şalter olayı olmasa
    süper bir ürün.

• aliexpress.com
    US $4.99 |Saatler'ten Kuvars Saatler'de GEEKTHINK üst lüks marka kuvars İzle erkekler Casual moda deri kayış japonya kuvars İzle klasik yaratıcı saat erkek AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/GEEKTHINK-Top-Luxury-Brand-Quartz-Watch-Men-Casual-Fashion-Leather-strap-Japan-quartz-watch-Classic-Creative/32817780752.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.BlBsMD

Linkteki ürünü Turkey Post ile 14 Mart'ta aldım bugün (21 Mart) geldi, şok oldum valla :)

• Motosiklet ürünlerini Turkey post ile gönderen var mı ?
  • merhaba arkadaşlar.

aliexpress'ten turkey post ile yüklü bir alışveriş yapmak istiyorum. birkaç sorum olacak. deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

alışveriş yapacağım tedarikçi normalde turkey post ile gönderi yapmıyor. rica ettim, kabul etti. söylediğine göre turkey post'un maksimum gönderi ağırlığı 2 kg imiş. siparişimin toplam ağırlığı 3.2 kg olduğu için 2 kg ve 1.2 kg olmak üzere iki ayrı paket şeklinde yollayabileceğini ve kargo ücretinin de 2 kg için $39, 1.2 kg için $26 olduğunu söyledi. Sizce ücretin bu kadar yüksek olması normal mi?

Siparişim 3-4 farklı elektronik parçadan(devreler, modüller) oluşuyor. Her bir parçadan 30-50 adet sipariş edeceğim için sipariş tutarım 300-400 dolar civarında olacak. Parçaların ebatları küçük, abartı boyutlarda paketler olmayacak. Tedarikçi gümrük kotası konusunda fiyatı düşük göstererek yardımcı olacağını söyledi.

Buna rağmen gümrüğe takılma riski nedir? Turkey Post bu konuda doğru alternatif midir? Daha az riskli bir alternatif var mıdır?

Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden ilginize çok teşekkürler.

• Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress)

Bu ne demek oluyor acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thezolmas

merhaba arkadaşlar.

aliexpress'ten turkey post ile yüklü bir alışveriş yapmak istiyorum. birkaç sorum olacak. deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

alışveriş yapacağım tedarikçi normalde turkey post ile gönderi yapmıyor. rica ettim, kabul etti. söylediğine göre turkey post'un maksimum gönderi ağırlığı 2 kg imiş. siparişimin toplam ağırlığı 3.2 kg olduğu için 2 kg ve 1.2 kg olmak üzere iki ayrı paket şeklinde yollayabileceğini ve kargo ücretinin de 2 kg için $39, 1.2 kg için $26 olduğunu söyledi. Sizce ücretin bu kadar yüksek olması normal mi?

Siparişim 3-4 farklı elektronik parçadan(devreler, modüller) oluşuyor. Her bir parçadan 30-50 adet sipariş edeceğim için sipariş tutarım 300-400 dolar civarında olacak. Parçaların ebatları küçük, abartı boyutlarda paketler olmayacak. Tedarikçi gümrük kotası konusunda fiyatı düşük göstererek yardımcı olacağını söyledi.

Buna rağmen gümrüğe takılma riski nedir? Turkey Post bu konuda doğru alternatif midir? Daha az riskli bir alternatif var mıdır?

Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden ilginize çok teşekkürler.

bu olağanüstü ilgi ve yardımlaşma yeni üyelere özel galiba. çok teşekkürler yardımlarınız ve alâkanız için.

• thezolmas kullanıcısına yanıt
    Burada deneyimlerini paylaşanlar sorularınızın cevabını bilmeyebilir. Serzenişte bulunmanıza (sitem etmenize) hiç gerek yok. Yalnız aldığınız ürünler 5 adetten fazla olduğu takdirde ve sizin ki gibi yüklü miktarda olduğunda ticari emtia olarak görünecektir ve mutlaka gümrüğe takılır. Bu ürünleri alabilmek için ticari bir faaliyetiniz olmalı ve bir gümrük müşavirinin yardımını almanız gerekecektir. Fiyat düşürmek hiçbir işe yaramaz. Zirâ gümrükte ödediğiniz tutarı ibraz etmenizde istenecektir
    300-400 dolarlık çok adet sipariş geçip bunun gümrüksüz olarak geçmesini ummak hayalciliktir kusura bakmayın. Gelmesine gelir ancak gümrükten çekebilmek için bir o kadar daha masraf yaparsınız. Gönderiniz ticari olarak değerlendirilir ve resmi olarak ithalat yapmanız lazım. Onun da bir sürü prosedürü var. Ben kendime alıyorum demeniz hiçbir şey ifade etmez. Öncelikle şirket olarak bir ticari faaliyette bulunmanız lazım sonraki aşama bir gümrük müşavirine vekalet vermeniz lazım gerisini ve çıkacak masrafları onlar bilir.
    Not: Braveyours ile aynı şeyleri yazmışım ama işin doğrusu bu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 27 Mart 2018; 16:44:13 >
  • @braveyours, öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Sizin ve sevgili @forumnik'in verdiği bilgilerden de anlayabileceğimiz gibi forumda bu konuda bilgili ve deneyimli arkadaşlar var. Yüzlerce hatta binlerce alışverişi olduğunu söyleyen arkadaşların da bulunduğu bir platforma konuyla tamamen alakasız, sıradışı bir soru sorduğumu düşünmüyorum. Ki sitemimin faydasına da şahit olduk, sizin gibi iki değerli arkadaşın bilgi ve tavsiyelerini alabildim bu sayede.

Konuya dönecek olursak; şirketimizin ticari bir faaliyeti var. Ancak internette gördüğüm kadarıyla bu işi herhangi bir şirketle bağlantılı olmaksızın, şahsi olarak ve benim bahsettiğim miktarlardan çok daha fazlasını gümrükten sorunsuz geçirenler var. Merak ettiğim nokta da bu zaten. Kimi 10 ve üzeri paket yaptırdığından, kimi bu paketleri ayrı ayrı adreslere kargolattırdığından, kimi "gift" yazdırdığından vs. bahsetmiş.

Gümrüğe gelen her paket istisnasız açılıp kontrol ediliyor mu, yoksa sadece şüpheli paketleri mi açıyorlar?

Teşekkürler.

Eskiden o dediklerin yapılıyordu evet. Ancak yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl Eylül ayında 75Euro limit 30 Euro'ya düşürüldü o zamandan beri posta gümrüğü de çok sıkı, özellikle yasaklı ürünlere e-sigara cep telefonu kozmetik vs lere göz açtırmıyorlar. Bedeli düşük gösterilmesi muhtemel her ürün kontrole giriyor. Halen ufak tefek meblağlarda 3-5 adete kadar şahıs gönderilerinde ürüne göre değişmekle birlikte sadece vergisini ödeyerek malzemeyi teslim almak mümkün.

Burada önemli olan nokta ürünün şahsi mi yoksa ticari mi olduğudur. 1 tane tişört alırsınız şahsidir, aynısından 10 tane alırsınız ticaridir. 10 tane sticker alırsınız şahsidir. 1 tane oto yedek parçası ticaridir. Sizin konunuza gelecek olursak istediğiniz malzemeler son kullanıcı, tüketici ürünü değil. Elektronik cihaz yapımında kullanılacak malzemeler dolayısıyla ticaridir.
    Şunu da bilmeniz gerekiyor, yurtdışından ne çöp gelirse gelsin gümrüğe içeriğinin ne olduğu ve fiyatı ibraz edilmek zorunda. Gift diye bir şey gönderemiyorsunuz artık. Şahsi gönderilerde 30Euro limiti var. Bunun altında ibraz edilen ürünlerde gümrük vergisi yok. Ancak bu demek değildir ki gümrük kontrolü yapılmıyor. Örneğin ben bir kol saati aldım 29 dolara, gümrük benden ödeme belgesi istedi. Ben bunu 100 dolara da almış olabilirdim bu durumda ben 100 dolar üzerinden %20 vergi verecektim. Gümrükte her gelen paket açılıp bakılmıyor elbette ama posta ile gelirse ve UKİM'e gönderilirse açıp bakıyorlar fiyatından şüphe ediliyorsa ödeme belgesi isteniyor yoksa değer belirlenip onun üzerinden vergi kesiliyor.
    Sizin ticari faaliyetiniz varsa ve bu ürünleri ticari amaçla alıyorsanız vergisiz gümrüksüz geçirme şansınız çok az. Hele bir de DHL UPS ve TNT ile gelirse hiç şansınız yok. 50 dolarlık 10 tane ürünü gümrükten çekmek için 1200TL masraf yaparsınız Zaten öyle bir şey olur da ticari derlerse isterse 5 dolarlık ürün olsun 1000TL dan aşağı masraf çıkmaz.
    Ya da biri atlıcak uçağa gidecek bavuluna sokacak getirecek. Onun da havaalanı gümrük kontrolüne takılma şansı var ama postadan çok daha az yani.

• O kadar satıcıya baktım Turkey post kullanan bulamadım

Kondansatör, Mosfet, geniş yelpaze elektronik malzeme satıp Turkey post ile gonderim yapan gören, bileniniz varmi beyler?

• Arkadaşlar rica etsem bana kaliteli telefon aksesuarı satan birde Turkey Post kullanan bir mağaza önerebilir misiniz? İlk sayfadaki satıcıların hiç birini beğenmedim.

• Otomobil aksesuar ve elektroniği için turkey post bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar herkese selamlar ben batarya getirtmeyi düşünüyorum laptop'um için acaba gümrükte sorun olurmu bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

batarya linki
  • E-sigara atomizeri aldım 2 ayrı satıcıdan bu ürünler hala yasaklı statüsünde geçenki indirimden drop rda 73 tl

Doggystyle mtl 52 tl

100 lü coil father marka hazır sarılı tel 9.90 tl

3 paket cotton bacon emitasyon pamuk 8 tlye aldım

Acaba ürünler gümrükte takılır mı arkadaşlar??

Evervape store da aldım atomizerlerden birini. Satıcılara fiyatı düşük tutmalarını ve içeriğini başka birşey yazmalarını söyledim sizce iyi mi ettim? Biri 18 dolardı diğeri 12 dolar

Ortalama kaç günde gelir bu ürünler ? Başka sorum yok

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.