Şimdi Ara

Türkinator ddos attack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
9.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkinator adlı şahıs 22/3 w l ye sahip xin ile ve maçımıza gelmişti. Biz dakika 10 da 11/0 dık ve serimin son maçıydı. Kazanacaktık ve çat birden oyundan çıktım. Kesin kazanacaktık fakat maça giremiyordum. Çıldıracaktım. Sonra maç bitince girdim ve oyun hiç oynanmamış gibi idi. Diğer maçıma girdigimde deminki maçdaki adam denk geldi ve o da dedi. Türkinator nickli adam yaptı. Ddos yaptı falan dedi. Pek bilgim yok bu konularda. Nedir bu ddos ve bunu riota nasıl şikayet edeceğiz?

• Drophack oluyor dediğin şey.Riotun serverına ddos atılıp yapılıyor elinden bişey gelmez malesef
  • Bunu buraya yazmak yerine Riot TR ekibine yazarsan en azindan onu yapan adamin ceza almasina ve senden sonrakilerin oyunlarini mahvetmesine engel olmus olursun.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Mobilim haftalıklarda neler var diye soru konusu açıp google dan ara dediğimizde kabaran şahsiyette insanlar var bu forumda. Google kullanma hakkında temel eğitim verilmesi gerekiyor forumun bu bölümüne.
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Gerek Sikayet gerekse PM den bana bu kisiler hakkinda bildirimde bulunabilirsin. Onlari ozel olarak inceleyerek gerekli yaptirim veya egitimleri uygulayabiliriz.
  • az önce streamim açıkken bir maçı başlarken iptal ettiler, sonrasındaysa bol bol ddos attılar elimde twitch videosu var, sonrasındaysa chatte daha bunlar az falan tarzı şeyler yazdı adam tam bir metin2 ci toplu bi ticket atalım artık mac ban mı atarlar naparlar bilmiyoru.
  • Ileride illaki bunun icin onlem alinir ve yaptirimlar uygulanir fakat o vakte kadar kazanma hirsi ile dolup tasan genc oyuncular yuzunden bircok insanin yuzu bu durumdan dolayi asilacak ve hatta yurekleri kin ve ofke ile dolacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DDos veya botnet yapan oyuncular için özel sistem yapıldı ve artık tespit edilebiliyor. Yapan kişilere perma ban geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

DDos veya botnet yapan oyuncular için özel sistem yapıldı ve artık tespit edilebiliyor. Yapan kişilere perma ban geliyor.

Umarım gelir.
  • evet bu adamda drophack var. biz supporta ticket attık ama adam hala oynuyor
  • ticket atsanız ne faydası olacak riot temelli bir çözüm bulmazsa adam başka hesaplarlada oynar
  • bende bikaç maçını izlerken herkesin oyundan düştüğüne şahit oldum. ve hepte çok gerideyken oldu bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Bunu buraya yazmak yerine Riot TR ekibine yazarsan en azindan onu yapan adamin ceza almasina ve senden sonrakilerin oyunlarini mahvetmesine engel olmus olursun.

Bu kurduğun cümleye kendin inanıyor musun? Riot TR ve ticket okumak aynı cümlede kullanınca bile saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelgurath

az önce streamim açıkken bir maçı başlarken iptal ettiler, sonrasındaysa bol bol ddos attılar elimde twitch videosu var, sonrasındaysa chatte daha bunlar az falan tarzı şeyler yazdı adam tam bir metin2 ci toplu bi ticket atalım artık mac ban mı atarlar naparlar bilmiyoru.

Bu dediğiniz arkadaş banladı diye biliyorum 2-3 ticket atmıştım eğer oyundan düşüyorsanız skype kapatın bu kişi karşı takımındaysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar TR LOL de sacma geliyordu bize ama oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Gerek Sikayet gerekse PM den bana bu kisiler hakkinda bildirimde bulunabilirsin. Onlari ozel olarak inceleyerek gerekli yaptirim veya egitimleri uygulayabiliriz.

yeni bir lol uzmani mi doguyor yoksa
    (cayatinin suresi ne zaman bitecek birde?)

• DDos bildiğim kadarıyla suçtur ve cezası 1-5 yıl arası hapis cezasıdır. Yapmayın, etmeyin. İşsizin biri şikayet ederse yandınız.
  • O adamı hiç sevmiyorum ağır toxic bir oyuncu

• Bir çok forumda paylasılıyor.Çeşke Riot bilişim suçlarına gitse.Yapanlar hapis veya para cezası alsa.
  • Merhaba ben riotlethillion meleklerimi topladim adama tek atmaya gidiyoruz. Riot trnin support bolumu ticket lerle ilgilenmek yerine dh lol bolumuyle ilgileniyor.konuyu buraya açtığın icin tsk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.