Şimdi Ara

*Turkish* Clanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Turkish* die bi clan kurdum gelmek isteyenler sölesin lwl en az 20 olmalı ijji gunz de resmi gelmek üzere:D

bu arada bi yardım istiyorum resmi clan mark tan koydum play live dien yerde gözüküo resim ama oyunda gözükmüo sitede gözüküo yani nie gunz da gözükmüo :D

• arka arkaya 2-3 den fazla kez koymaya calıstıysan resmi oyunda gelmez yoksa gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

arka arkaya 2-3 den fazla kez koymaya calıstıysan resmi oyunda gelmez yoksa gelir
    abi şöle 20+ die kurallar koymayın dierindede 20+ dediler 17 lvlda geldim 19 oldum o gün sorada herkesi kestim clandaki sora onlarla tdm yaparken lvl 35 adamlar fln geldi onlarıda kestim lvl önemli diil yani sora bi tane daha lvl 35 adam geldi ben onu 2 kere kestim o beni 5 kere fln sonradan öğrendim adamın lvl 57 lvl 50 fln bissürü charı varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

abi şöle 20+ die kurallar koymayın dierindede 20+ dediler 17 lvlda geldim 19 oldum o gün sorada herkesi kestim clandaki sora onlarla tdm yaparken lvl 35 adamlar fln geldi onlarıda kestim lvl önemli diil yani sora bi tane daha lvl 35 adam geldi ben onu 2 kere kestim o beni 5 kere fln sonradan öğrendim adamın lvl 57 lvl 50 fln bissürü charı varmış

Alıntıları Göster
    yoooo da ilk kez koydum nerdeyse 5 gün oldu hala gelmedi bi türlü gelmio resim internet sayfasında gözüküo play live dien yerde acaba resim büyük de ondan mı bana dediler ki 16 kb olması önemli büyüklüü deil bende 100x68 koydum tam 16 kb acaba ondan mı:D

• quote:

Orijinalden alıntı: emre67380

yoooo da ilk kez koydum nerdeyse 5 gün oldu hala gelmedi bi türlü gelmio resim internet sayfasında gözüküo play live dien yerde acaba resim büyük de ondan mı bana dediler ki 16 kb olması önemli büyüklüü deil bende 100x68 koydum tam 16 kb acaba ondan mı:D

Alıntıları Göster
    onadn olur tam istenen gibi koy hep koymuyolar büyük olanları, arada estikçe denk gleiyo ama genelde ufakları koyuyolar ufak boyut dene derim
    (ben büyük denediğimde de gelmemişti boşa kasma zaten zor bişey değil ufaltıp koymak)

• quote:

onadn olur tam istenen gibi koy hep koymuyolar büyük olanları, arada estikçe denk gleiyo ama genelde ufakları koyuyolar ufak boyut dene derim
    (ben büyük denediğimde de gelmemişti boşa kasma zaten zor bişey değil ufaltıp koymak)

Alıntıları Göster
    Kanka şimdi benim biras şartım var:
    1.Admin yaparsan gelirim
    2.(bu şart deil) 38 lwlım
    3.(bu şart deil) Birde senin adın ne belki ben seni tanıyorumdur...

(Bu arada clan olarak boş bulunduumu söyliyim...)

Emeğe saygı cevaplarınızı bekliyorum...

*Turkish* Clanı

• quote:

Orijinalden alıntı: dracula_sese

Kanka şimdi benim biras şartım var:
    1.Admin yaparsan gelirim
    2.(bu şart deil) 38 lwlım
    3.(bu şart deil) Birde senin adın ne belki ben seni tanıyorumdur...

(Bu arada clan olarak boş bulunduumu söyliyim...)

*Turkish* Clanı

Alıntıları Göster
    Bu arada periodlar var onu söliim hiç gunzun sitesini açtıında giremediin olursa ertesi gün resmin gunzda...Benim bildiim kadarıyla...

*Turkish* Clanı

• quote:

Orjinalden alıntı: emre67380

*Turkish* die bi clan kurdum gelmek isteyenler sölesin lwl en az 20 olmalı ijji gunz de resmi gelmek üzere:D

bu arada bi yardım istiyorum resmi clan mark tan koydum play live dien yerde gözüküo resim ama oyunda gözükmüo sitede gözüküo yani nie gunz da gözükmüo :D

knight dan geçiş yaptığın belli....
    bu oyunda level önemli olmadığını söylemedilermi sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosbardak

quote:

*Turkish* die bi clan kurdum gelmek isteyenler sölesin lwl en az 20 olmalı ijji gunz de resmi gelmek üzere:D

knight dan geçiş yaptığın belli....
    bu oyunda level önemli olmadığını söylemedilermi sana?
    ya bilioruz da itemler güçlü ya ondan 20 lwl sora ben bütün online oyunlarda adım var knight deil sadece silkroad mu kal knight ı bıraktım silkroad ve gunz oynuom şu aralar sadece

bu arada adım lolnoobs dur bilirsin belki

emre67380@hotmail.com
    bu adresim eklersin anlaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre67380 -- 15 Eylül 2007; 14:32:25 >

• quote:

ya bilioruz da itemler güçlü ya ondan 20 lwl sora ben bütün online oyunlarda adım var knight deil sadece silkroad mu kal knight ı bıraktım silkroad ve gunz oynuom şu aralar sadece

emre67380@hotmail.com

Alıntıları Göster
    quote:

emre67380@hotmail.com

bende ne sandım

anlaşıldı neden 20 lwl isteidin
    Bnm lwl 16 ztn cumartesi(yani bugün ) günü bilgisayarım gidior iddaya girdik 1-2 ay bilgisayarsız kalıcam hayırlı uğurlu olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bosbardak

quote:

emre67380@hotmail.com

bende ne sandım

anlaşıldı neden 20 lwl isteidin
    Bnm lwl 16 ztn cumartesi(yani bugün ) günü bilgisayarım gidior iddaya girdik 1-2 ay bilgisayarsız kalıcam hayırlı uğurlu olsun...

Alıntıları Göster
    dracula flood yapmazsan iyi olucak.

clanında fazla kişi yok ve paran çoksa boz başdan kur resmi tekrar koy belki düzelir xP

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

dracula flood yapmazsan iyi olucak.

clanında fazla kişi yok ve paran çoksa boz başdan kur resmi tekrar koy belki düzelir xP

Alıntıları Göster
    level sınırı koyma bide size bi tavsiye oyunu daha iyi öğrenmeden clanlara bakmadan her clanla girmeyin bakın isimlerini bi kenara yazın onlarla savaşın kendinizi geliştirin öyle yawaş yawaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

level sınırı koyma bide size bi tavsiye oyunu daha iyi öğrenmeden clanlara bakmadan her clanla girmeyin bakın isimlerini bi kenara yazın onlarla savaşın kendinizi geliştirin öyle yawaş yawaş...

Alıntıları Göster
    aynen... geçen gece magicians ı alıyodum bi 17 mi 18 mi ne bi adamın clanına girdim KAWK ın alt clanıymıs magicians ı kesiyoduk adamla... sonra KAWK la kapıstık en son 3-0 alıyoduk sonra cıktım ayıp olmasın diye üst clana (Adam proydu teke tek te alabilirim belki ama 2v2 fln cok güzel oynuyor yani ii kolluyo seni ^.^ her clana lazım)

• quote:

aynen... geçen gece magicians ı alıyodum bi 17 mi 18 mi ne bi adamın clanına girdim KAWK ın alt clanıymıs magicians ı kesiyoduk adamla... sonra KAWK la kapıstık en son 3-0 alıyoduk sonra cıktım ayıp olmasın diye üst clana (Adam proydu teke tek te alabilirim belki ama 2v2 fln cok güzel oynuyor yani ii kolluyo seni ^.^ her clana lazım)

Alıntıları Göster
    Abi turkey die bir clan vardı başkanı beni almak istemiodu (20 lwldım o 40 lwldı) taktım breakerleri çıktım selamlaştık 1 el sword 1 elde silahlarla yaptık ikisindede ezdim utandı falan böle - puanlar yağdı üstüne gökten ondan sora aldı

• quote:

Abi turkey die bir clan vardı başkanı beni almak istemiodu (20 lwldım o 40 lwldı) taktım breakerleri çıktım selamlaştık 1 el sword 1 elde silahlarla yaptık ikisindede ezdim utandı falan böle - puanlar yağdı üstüne gökten ondan sora aldı

Alıntıları Göster
    bi ara kapısak senle dracula ? 1vs1 yapalım ^.^veya 2v2 - 3v3 sen seçersin :P

• quote:

bi ara kapısak senle dracula ? 1vs1 yapalım ^.^veya 2v2 - 3v3 sen seçersin :P

Alıntıları Göster
    abi eskiden arada bir oynuom die kötü oynuomuşum 2 hafta arka arkaya oynadım süper oldu süper oynuom lvl 35 fln adamların çounu kesiorm ama o lvl ın avengerıyla pb vurunca azcık canım kalıo bide sanırım bu oyunda swap önlenememiş lvl 37 fln olupya aşırı eziq olanlar varya adamı fulle kesiorm fln sürekli küfredio hacker dio sorada bf yaptıım şeye hack dio what diorm bf yapıorm evet bu dio insan lvl 37 de nolursa olsun örenir yaf oyunu bu kdrda olmazki bi yanda öldüremiyceiği bildii halde sürekli kaçanlar 5 dakka boynca bi yanda başkaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

abi eskiden arada bir oynuom die kötü oynuomuşum 2 hafta arka arkaya oynadım süper oldu süper oynuom lvl 35 fln adamların çounu kesiorm ama o lvl ın avengerıyla pb vurunca azcık canım kalıo bide sanırım bu oyunda swap önlenememiş lvl 37 fln olupya aşırı eziq olanlar varya adamı fulle kesiorm fln sürekli küfredio hacker dio sorada bf yaptıım şeye hack dio what diorm bf yapıorm evet bu dio insan lvl 37 de nolursa olsun örenir yaf oyunu bu kdrda olmazki bi yanda öldüremiyceiği bildii halde sürekli kaçanlar 5 dakka boynca bi yanda başkaları

Alıntıları Göster
    king bi proluk alıyım o zaman benim pro arkadaşlarla yaparız okey???????????Bu arada senin adın ne gunzda belki seni tanıyorumdur...

• quote:

king bi proluk alıyım o zaman benim pro arkadaşlarla yaparız okey???????????Bu arada senin adın ne gunzda belki seni tanıyorumdur...

Alıntıları Göster
    Wonderbread veya Gagano olarak görmüşsündür belki birisi 45 diğeri 53 lv
    su ara pek oynamadım bi kaç aydır sadece arada bi iki gün girdim o kadar
    3v3 yapıcak olursakta zaten ayarlamak biraz uzun sürebilir ama sanırım deniz(CuteGirL-61lv) ve mehmet-Mince49(Noßody-39/40lv) olur yanımda

senin nick ne? eğerki international oynadım diyosan ordaki nickimde Crusard_tr(45) ve Pa¡nKiLL£R(Lv hatırlamıyom)

• quote:

Wonderbread veya Gagano olarak görmüşsündür belki birisi 45 diğeri 53 lv
    su ara pek oynamadım bi kaç aydır sadece arada bi iki gün girdim o kadar
    3v3 yapıcak olursakta zaten ayarlamak biraz uzun sürebilir ama sanırım deniz(CuteGirL-61lv) ve mehmet-Mince49(Noßody-39/40lv) olur yanımda

senin nick ne? eğerki international oynadım diyosan ordaki nickimde Crusard_tr(45) ve Pa¡nKiLL£R(Lv hatırlamıyom)

Alıntıları Göster
    benim ijji de oynuom 23 lwl im ismim oyunda lolnoobs diğeri emre67380 bunlar benim görürseniz

dün gene dağıttım 2 vs 1 2 side 40 lwl beya bi pro olduk artık benle kapışcakları bekliyorum kılıçta iyiyim silahta da idare eder bekliyorumm

• quote:

benim ijji de oynuom 23 lwl im ismim oyunda lolnoobs diğeri emre67380 bunlar benim görürseniz

dün gene dağıttım 2 vs 1 2 side 40 lwl beya bi pro olduk artık benle kapışcakları bekliyorum kılıçta iyiyim silahta da idare eder bekliyorumm

Alıntıları Göster
    su an oyuna giremiyom + charım silindi neyse kota 5.5 gb öbür ay kasıcam baska char 15 olsun yeter kapısırız o zaman seninle veya 0 lv item takarım diyosan 2 el için girerim sonra kaçarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.