:D bende 1 metrelikadamın bacak arasına girdiği sahnede koptum :D
quote:
Orijinalden alıntı: BallantinesFinest
esas sana ban :D apartmandan çıkan adamı görmedin heralde o adama ban verilir mi :D
Zamanınız değerliyse lütfen izlemeyin.
Boku çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: naruterme
+yan8
Konuyu açan orada oynayanlardan biri ya da onların arkadaşı değilse (max.13) ben de Illuminn değilim
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
quote:
+yan8
Konuyu açan orada oynayanlardan biri ya da onların arkadaşı değilse (max.13) ben de Illuminn değilim
ikiside değilim. Küçük çocuklar birde kısa boylu bir adam var sempatik buldum paylaşmak istedim. Gerçektende öyle. tarasız bir gözle sonuna kadar izleyin. küçücük çocuklar aynı gangnam styledaki hareketleri yapıyorlar. Ya ben anlamıyorum bu yaştaki çocuklardan ne bekliyorsunuz? ellerinden gelen bu ve bence gerçekten başarılı azıcık yıkıcı değil yapıcı olun.
Hangisi sensin?
quote:
Orijinalden alıntı: Elimon
Hangisi sensin?
hiçbiri değilim. yineliyorum=> Küçük çocuklar birde kısa boylu bir adam var sempatik buldum paylaşmak istedim. Gerçektende öyle. tarasız bir gözle sonuna kadar izleyin. küçücük çocuklar aynı gangnam styledaki hareketleri yapıyorlar. Ya ben anlamıyorum bu yaştaki çocuklardan ne bekliyorsunuz? ellerinden gelen bu ve bence gerçekten başarılı azıcık yıkıcı değil yapıcı olun.
quote:
Orijinalden alıntı: coomedy
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
quote:
+yan8
ikiside değilim. Küçük çocuklar birde kısa boylu bir adam var sempatik buldum paylaşmak istedim. Gerçektende öyle. tarasız bir gözle sonuna kadar izleyin. küçücük çocuklar aynı gangnam styledaki hareketleri yapıyorlar. Ya ben anlamıyorum bu yaştaki çocuklardan ne bekliyorsunuz? ellerinden gelen bu ve bence gerçekten başarılı azıcık yıkıcı değil yapıcı olun.