Şimdi Ara

Türkiye 85 milyonluk nüfusuyla an itibariyle Olimpiyatlarda 61. Bizi geçen ülkelere bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye 85 milyonluk nüfusuyla an itibariyle Olimpiyatlarda 61. Bizi geçen ülkelere bakın

Türkiye 85 milyonluk nüfusuyla an itibariyle Olimpiyatlarda 61. Bizi geçen ülkelere bakın

Şu an tek bir adet altın madalya için son umudumuz Buse Naz Çakıroglu. Akıl, bilim ve liyakata yatırım yapan, nüfusu fazla olan ülkeler bizi tabiki geçer diyecekler için, ibretlik listeyi bırakıyorum yukarıda. Listede 5 milyon nüfuslu İrlanda 14. 19 milyon nüfuslu Romanya 17. Bilim, sanat ve liyakatın merkezi İran 22. Türkiye 85 milyonluk nüfusuyla an itibariyle Olimpiyatlarda 61. Bizi geçen ülkelere bakın  180.000 nüfuslu Saint Lucia adası 46.

Buradan şu sonuç çıkıyor, millet olarak spora yetenegimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 9 Ağustos 2024; 22:29:21 >

• Kaba güç gerektirmeyen teknik oyunlarda bir tane sporcumuz yok, mesela artistik jimnastik yada kapalı alan bisikleti. Bu tarz dallar için para, refah seviyesi ve ailenin eğitimli olması gerekiyor. Mesela Eurosportta kapalı bisiklet yarışı izledim, merak ettim bu bisikletler ne kadar diye en düşüğü 750 bin TL . Herkes kolay yoldan köşeyi dönmek istediği için futbol bu ülkenin lokomotifi zaten. Topa iki tepik at milyonları indir, aklıma ne yeteneksizler geliyor üç büyüklerde oynayan.

Yurdum insanı 5-6 kg et alsa, derki iyi 2 aylık et dondurucuda.
    Allah aşkına bu haneden sporcu çıkarmı.
    Sakın bana barbunya vb de şukadar protein var demeyin, amino asit oranı düşük, inek değiliz. Veganlar için oranları artırılmış protein tozları vardır misal.

Bu işin maddi boyutu bittimi bitmedi.
    Hep söylemişimdir spor %30 beslenme %70

Sporcu yemek değil beslenme yapar.
    Dinlenme dönemi olsun ve 5 yıldızlı otelde herşey dahilde bile olsa, dünya kadar menü içerisinden geçip gider.
    Baklava- mantı vb vb
    Izgaraların yanına gider, genelde ortalama veriyorum 160 gr oda. Yanına yağsız salata.

Antreman işin en kolayı, 2 saat girer çıkarsın.
    Kebapcının yanından geçer gidersin, künefecimi oda kim.
  • kuzey kore de madalya almazsan kesiyorlar. bırak da kuzey kore önümüzde olsun knk

• Tablo çok çok kötü ancak şöyle bir durum var ülkenin sadece 1 altını olsa bile senin gümüş ve bronz sayın ne olursa olsun altının yoksa geçiyor seni. Bizim bu akşam 1 altın aldığımızı düşünsek inşallah :) 30 sıra falan atlayacağız yani hemen güçlü ülke mi olduk diyeceğiz. Hayır tabi. Bu bahane değil tabi şu haliyle rezillik zaten ilk 10-15 dışındakilere üsttekiler acayip fark açmışlar.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Romanya'da da kesiyorlar mı ZAMKI?

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

BU gece birazdan oynanacak maç. Rakibi Çinli :) Kazanırsa bence ödül olarak 100 milyon falan verilmeli.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Evet inşallah yeneriz bakalım bekliyorum ben de. Diğer bayan boksörlerimiz de aslında rakipleri erkekti muhabbeti falan o da etkili oldu maalesef yenilmelerinde haksız rekabet oldu.

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Kazanırsa 38. sıraya falan İsviçre'nin yanına gelcegiz direk. Ama iş Çinli olunca tabi çok düşük ihtimal. Adamlar robot gibi hayatını adıyor bir şeye. Diktatörlükle yönetiliyor zaten kazanamayana kim bilir napıyorlardır. Çinlinin kelle tehilkede bu akşam Türkiye 85 milyonluk nüfusuyla an itibariyle Olimpiyatlarda 61. Bizi geçen ülkelere bakın 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 9 Ağustos 2024; 22:50:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurdum insanı 5-6 kg et alsa, derki iyi 2 aylık et dondurucuda.
    Allah aşkına bu haneden sporcu çıkarmı.
    Sakın bana barbunya vb de şukadar protein var demeyin, amino asit oranı düşük, inek değiliz. Veganlar için oranları artırılmış protein tozları vardır misal.

Bu işin maddi boyutu bittimi bitmedi.
    Hep söylemişimdir spor %30 beslenme %70

Sporcu yemek değil beslenme yapar.
    Dinlenme dönemi olsun ve 5 yıldızlı otelde herşey dahilde bile olsa, dünya kadar menü içerisinden geçip gider.
    Baklava- mantı vb vb
    Izgaraların yanına gider, genelde ortalama veriyorum 160 gr oda. Yanına yağsız salata.

Antreman işin en kolayı, 2 saat girer çıkarsın.
    Kebapcının yanından geçer gidersin, künefecimi oda kim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum yerde Ukraynalı ve Arap nüfus var. Burada bir oyun parkı var yanında da spor ekipmanları sabahları burada spor yapıyorum.
    Baba çocuk anne çocuk geliyor. Araplar ve türkler her zaman oyun parkındalar. Ama Ukraynalı vb babalar çocuklarına barfiks çektiriyor, şınav çektiriyor, her türlü hareketi yaptırıyorlar.
    Spor tüm dünya milletleri için bir yaşam biçimi ama ortadoğulular için değil. Bu anlayış meselesi. 61 çok normal.

• Ahan da yenildik işte ya :( Olacağı buydu iyice dipteyiz resmen ya. Okulda al topu oynayın çocuklarla bu kadar.

• Kaba güç gerektirmeyen teknik oyunlarda bir tane sporcumuz yok, mesela artistik jimnastik yada kapalı alan bisikleti. Bu tarz dallar için para, refah seviyesi ve ailenin eğitimli olması gerekiyor. Mesela Eurosportta kapalı bisiklet yarışı izledim, merak ettim bu bisikletler ne kadar diye en düşüğü 750 bin TL . Herkes kolay yoldan köşeyi dönmek istediği için futbol bu ülkenin lokomotifi zaten. Topa iki tepik at milyonları indir, aklıma ne yeteneksizler geliyor üç büyüklerde oynayan.

• Soytarilik için bir dünya masraf ve israf yapılıyor hepsi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence istifalar olmalı yeter artık be !

• Spor mu kaldı, salonlar protein et vs her şey kol gibi oldu artık.

• Olimpiyatın bizim kültürümüzde yeri olmadığı size söylenmedi mi.

• Yetenekle alakası yok.
    Planlama
    Sistem
    Liyakat

Hepsinde sıfırız. Sporculara destek yok.

• Akp nin olduğu yerde liyakat olmaz, liyakatın olmadığı yerde başarı olmaz.

• chp iktidarı olsa ilk 5 olurduk ama halk oy kullanmayı bilmiyor.

• iktidar gösterişi seviyor bunla da müteahhitlere ve yandaşlara ihaleler ile zengin ediyor

1milyon öğretmenle 300 üniversite ile hava atıyor ama buralarda spor tesisleri ve yarışanlara ciddi mükafat veriliyor mu acaba? olimpiyat alırız diye her yere kocaman stadyumlar yapıldı bunla da yandaş müteahhitler zengin edildi o kadar . Sen her başarılı dereceye giren sporcuya ciddi ödül veren zaten 100 binlerce sporcu yetişirdi. Bizim zamanımızda futbol takımına bile sınıfta en başarısız kişiler giderdi .Ödül var mı yok , derse gelemeyince kolaylık var mı belki ,üniversite sınavında faydası var mı ? ancak beden eğitimi öğretmeni olursan olabilir vs insanlar niçin sporla ilgilensin ki bu durumda. ancak başarısız bir halta yaramayan kişiler ilgilenir onların da zeka kapasiteleri ile düşük bir seviyeye kadar gider iş

• Türkiye'de futbol ikinci üçüncü plana atılmadan hiç bir şey olmaz. Türkiye'de futbolun çok ciddiye alınması diğer sporların önünü tıkıyor. O kadar üstüne gidilmesine rağmen futbolda da başarımız yok. Bu ülkede futbol kesinlikle geri plana atılmalı. İlgi başla sporlara kaydırılmalı. Başka türlü olmaz.

Türkiye'de futbol asla gündemden düşmüyor. Bir şekilde düşürülmeli. Düşürülmeli ki diğer spor dalları da kendine yer bulsun.

Boş işlerle uğraşıyoruz. Onun için başarımız yok.

Futbolda ki ilginin diğer spor dallarına kaydırılması bir devlet politikası olmalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.