Şimdi Ara

Türkiye&Avusturya alım gücü karşılaştırılması( VİYANADAN İLK VİDEO GELDİ !) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
10
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Guzel konu takip

eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Merhaba Hocam.

Ben de geçen yaz turistik amaçlı Viyana'ya gittim. Yahu adamların taksileri Mercedes E250. Daha havalimanındayken alım gücünü görebiliyorsunuz.

Bizim kaldığımız yer Yahudilerin ağırlıklı olduğu bir yermiş. UBER Sürücüsü "dikkatli olun" dedi. Dikkatli olun dediği yer Türkiye'de olsa en güvenli yer seçilir. Bunlar tabi Tarlabaşı'nı Çinçin'i bilmiyorlar tabi. Onların dikkatli değil dediği yer bile huzurlu

2 Euro'ya kahve içiyordum, 3-4 Euro'ya büyükçe sandviçler var. 8-10 Euro'ya Nordsee'de karides salatası yiyordum. Orada en pahalı öğünüm sanırım Şinitzel idi. Onu da en meşhur yerinde yedim, zaten bayılmıştım, hele o hardallı patates salatasını unutamam.

Oradaki McDonalds'lar ile bizimkilerin zerre alakası bile yok. Bizimki leş kere leş, sabah kahvaltıları için oraya gidiyordum, muazzam bir şeydi.

Her yer tertemiz, müzeleri harika. Sokakta adamlar ortaya koydukları sular bile tertemiz.

Öğlen insanlar koşuyor aga, bildiğin spor yapıyor adamlar yahu. Bisikletli insanlar görüyorsun, hayat o kadar sakin ve güzel ki. Kızlar erkekler parkta oturuyor, kızla erkek öpüşüyor bir tane Allah'ın kulu dönüp bakmıyor. Kızlar çok güzel.

Taksici Türkler ve dönerciler var. Onlar da ekmeğinde. Dönerci abi ile sohbet ettik hayatından epey memnun. Adam döner koyuyor ikisi de aynı fiyat "et mi olsun tavuk mu?" diyor. Ne tavuğu abi et koy diyorum

Yazılım mühendisiyim, İngilizcem iş görür de, keşke Almancam olsaydı da böyle ülkelere gitme fırsatım olsaydı. Burayı zerre özleyeceğimi düşünmezdim.

mcdonalds fiyatları eklenmiştir sorusu veya başka bir yorumu olan bir arkadaş varsa yardımcı olmak isterim

• konu güncel
  • Yokmu merak eden hic kimse ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avusturyada eskort piyasası nasıl hocam?

şöyle 20-23yaş arası

sarışın

50-58kg arası

boy 165-175arası

dar ve sıkı ve ince dudaklı

ve beyaz ten

tight jean

neyse ben daha fazla yazmıyım en iyisi

• hocam orda türk çok fazlaymış.toplam nüfusun yüzde 2,5civarı türk. türk ürünlerin hepsş vardır ozaman orda? zeytin peynir çay sucuk üzüm yaprağı vesaire var mı alayı ?

• Ordaki kızlarda kezbanmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: em2018

avusturyada eskort piyasası nasıl hocam?

şöyle 20-23yaş arası

sarışın

50-58kg arası

boy 165-175arası

dar ve sıkı ve ince dudaklı

ve beyaz ten

tight jean

neyse ben daha fazla yazmıyım en iyisi

pezevenk mi sandın beni ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

hocam orda türk çok fazlaymış.toplam nüfusun yüzde 2,5civarı türk. türk ürünlerin hepsş vardır ozaman orda? zeytin peynir çay sucuk üzüm yaprağı vesaire var mı alayı ?

kardeş aklına gelebilcek her ürün nerdeyse var arkonun şu efsanevi bi traş sabunu var onu bile buldum sadece türkiyedekiler gibi olmuyor hani çoğu şey aynı kalitede olmuyor malesef ama yenmicek gibide değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgilenenüye34

Ordaki kızlarda kezbanmı?

türkiyedeki kızların hepsi kezban mı ?
  • Bende varsovaya staja gidicem yazin bende acicam boyle bir konu . Adamlar insan gibi yasiyor arkadas bizde araba luks telefon lüks cafeye oturmak lüks anasını satayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

Bende varsovaya staja gidicem yazin bende acicam boyle bir konu . Adamlar insan gibi yasiyor arkadas bizde araba luks telefon lüks cafeye oturmak lüks anasını satayim

polonyada karı kız güzel onun dışında almanya avusturyadan çok geride ekonomik anlamda :p he bu arada burda telefon araba kafelere oturmak lüks değil zaten herkesin ortalama bir alım gücü ve gelire sahip olabildiği için diyorum ya asgari ücret 1200-1300 € burda en kral telefon dedğil iphone x yada s9 taş çatlasın 900-1000 €
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

Bende varsovaya staja gidicem yazin bende acicam boyle bir konu . Adamlar insan gibi yasiyor arkadas bizde araba luks telefon lüks cafeye oturmak lüks anasını satayim

polonyada karı kız güzel onun dışında almanya avusturyadan çok geride ekonomik anlamda :p he bu arada burda telefon araba kafelere oturmak lüks değil zaten herkesin ortalama bir alım gücü ve gelire sahip olabildiği için diyorum ya asgari ücret 1200-1300 € burda en kral telefon dedğil iphone x yada s9 taş çatlasın 900-1000 €

Biliyodum hocam zaten ekonomik olarak geride oldugundan staj yeri polonyada aradim en cok. Zloty diye bi para birimleri var , 1 euro 4.10 zloty civariydi en sin asgari ucretleri de 470 euro civari ben 400 hibe alicam kiz arkadasimla beraber gidiyoruz bi studio daire ayarlayabilirsek cok harcanmaz zaten orada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Biliyodum hocam zaten ekonomik olarak geride oldugundan staj yeri polonyada aradim en cok. Zloty diye bi para birimleri var , 1 euro 4.10 zloty civariydi en sin asgari ucretleri de 470 euro civari ben 400 hibe alicam kiz arkadasimla beraber gidiyoruz bi studio daire ayarlayabilirsek cok harcanmaz zaten orada

polonyada türkleri fazla sevmezler aklında bulunsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

polonyada türkleri fazla sevmezler aklında bulunsun

Sıkıntı yok ben de onları sevmem zaten, işime bakarım :)

• Avusturya'da ırkçılık varmı?
  • Posta kutularına bobin bobin dolarlar atıyorlarmış dış ülkelerde💩

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Avusturya'da ırkçılık varmı?

evet var diyebilirim ve ortası yok bazıları yabancılarla hiç bi derdi yok normal insan gibi bakıyor ötekileride bet nalet özellikle yaşlı insanlar ufak bi köyde gidiyordum yaşlı bi kadın bana öyle bi baktı ki bir insan bir insana bu kadar tiksinerek bakamaz anasını satıyım öylede pislikleri oluyor
  • Çorlunun gururu
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.